|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
KILIÇARSLAN
Aktif Üye

| Ağ bağlantılarımdan bana erişemiyorlar 19 Ekm 2007, 21:45 | |
| | dosya paylaşımı yapmamış bir bilgisyara bağlandığınızda öyle olur bir kez de bağlanmak istediğiniz pc de bir klasoru paylaşın sonra deneyin | |
|
|
 |
keyloger
Tecrübeli Üye

Kayıt: 11 Nis 2007 Mesajlar: 893 Konum: Yozgat/Yerköy----Uşak |
| Ağ bağlantılarımdan bana erişemiyorlar 19 Ekm 2007, 21:55 | |
| | kendin yeni şifre ver bilgisayarıma sag tıkla yönet kullanıcı ve gruplarda gueste şifre ver o şifre ile baglan. | |
|
|
 |
Hacker

| Ağ bağlantılarımdan bana erişemiyorlar 19 Ekm 2007, 23:05 | |
| dosya ve yazıcı paylasımını açmak için;
1- Ağ bağlantılarıma sağ tıkla özelliklerine gel
2- Yerel ag baglantısının üstüne sağ tıkla özelliklerine gel.
3-Gelişmiş sekmesine gel
4- ayarlar butonuna tıkla
5-Özel durumlar sekmesine gel
6- Oradaki dosya ve yazıcı paylaşımı nın yanındaki tick box taki tick i kaldır.
7-Tamam butonuna tıkla bu kadar.
inceleyiniz resim.
bunu yaptıktan sonra bilgisayarınızda herhangi bir klasörü paylaşıma açın ve ağdan o bilgisayara erişmeyi deneyin. muhtemelen olacaktır. | |
|
|
 |
MEHMET301
Yeni Üye

|
| Ağ bağlantılarımdan bana erişemiyorlar 22 Ekm 2007, 13:10 | |
| | ya! bir bilgisayardan genel ağa giremiyorum. çalışma grubunda sadece kendisini gösteriyor | |
|
|
 |
MEHMET301
Yeni Üye

|
| Ağ bağlantılarımdan bana erişemiyorlar 22 Ekm 2007, 13:13 | |
| | ya! bir bilgisayardan genel ağa giremiyorum. çalışma grubunda sadece kendisini gösteriyor yardım eden yokmu? | |
|
|
 |
gazi06
Aktif Üye

| Ağ bağlantılarımdan bana erişemiyorlar 30 Ekm 2007, 23:33 | |
|
 |
 |
ya! bir bilgisayardan genel ağa giremiyorum. çalışma grubunda sadece kendisini gösteriyor yardım eden yokmu? |
derdini tam anlatmamışsın ki, kim nasıl yardım etsin hocam, kusura bakma... | |
|
|
 |
tt43
Site Gezgini

| Ağ bağlantılarımdan bana erişemiyorlar 30 Ekm 2007, 23:45 | |
| | Ben de bazen yeri geliyor "workgroup" kayboluyor. Lab ağ sistemi "lab1" olarak kayıtlı. Belli bir süre sonra ağa veye swiche bağlı ne kadar bilgisayar varsa onun görünmesi gerekir. Bazen ben tüm sistemi açıp kapattığımda düzelebiliyor. Bizim ağ sistemi şöyle. Önce modeme direk bağlı idare bilgisayarı. Sonra modemden çıkan bir ağ kablosu öğretmenler odasındaki swiche giriyor. O swichden çıkan bir ağ kablosu da bt lab 1 e giriyor. Ayrıca öğretmenler odasından diğer bir ağ kablosu da lab2 de bulunan bir porta oradan da ben alıp 16 lı bir swiche bağladım. Bu swichden de lab2 deki bilgisayarlara dağıttım bu sistemde ne kadar bilgisayar varsa hepsinin IP sini otomatik yaptım. Arkadaşların dediği gibi bilgisayarlarda dosya ve klasör paylaşımı açılması gerekir. Bu durumda bütün bilgisayarlar birbirleriyle bağlanabiliyor. | |
|
|
 |
şebocum
Aktif Üye

| Ağ bağlantılarımdan bana erişemiyorlar 03 Ksm 2008, 15:36 | |
| | aynı sorun bende de var hala çözemedim ama uğraşıyorum. dikkatimi çeken diğer bilgisayarlardan ağ daki yazıcıyıı görüyo fakat erişim engelli diye yazıyor altta | |
|
|
 |
Lainn
Aktif Üye

|
| Ağ bağlantılarımdan bana erişemiyorlar 03 Ksm 2008, 15:49 | |
| Kapsama alanı dşına cıkmayın hocam  | |
|
|
 |
şebocum
Aktif Üye

| Ağ bağlantılarımdan bana erişemiyorlar 03 Ksm 2008, 15:50 | |
|
 |
 |
çalıştır 'a gpedit.msc buradan
Windows Ayarları --- Güvenlik Ayarları --- Yerel ilkeler --- Güvenlik seçenekleri ---
Ağ erişimi: Yerel hesaplar için paylaşım ve güvenlik modeli : yalnızca konuk - yerel kullanıcıların kimliği Guest olarak doğrulansın seçin değilde şu şekilde seçin Klasik - yerel kullanıcıların kimliği kendileri olarak doğrulanır.
Ağ erişimi: Adsız kullanıcılara Everyone izinleri uygulansın etkin hale getirin
Bide böyle deneyin |
ben en sonunda yaptım
şöyle aynen burdajkini uyguladım sonra yazıcı ve fakslardan yazıcıyı sildim tekrar kurdum paylaşıma verirken sihirbazı kullanarak bağlantı oluşturdan tekrar bir bağlantı oluşturdum . Oldu  | |
|
|
 |
hakankor
Aktif Üye

| Ağ bağlantılarımdan bana erişemiyorlar 04 Ksm 2008, 21:07 | |
| | Konuyu açan arkadaş teşekkürler aynı sorun bendede oldu öğretmenler odası ve idare birbirini görmüyor Erişilemez mesajı verip duruyordu bunu deneyeceğim. Kablo takılı olsa ve ağ bağlantısından grup oluşturmasak dahi ip adresi ile bilgisayarlar birbirini görüyor bunu deneyen varmı? | |
|
|
 |
|
|