Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

ağ bağlantı şifresi

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
onureren
Aktif Üye
Aktif Üye

ağ bağlantı şifresi    22 Ekm 2007, 12:19Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar laboratuarda exper bilgisayarlar kurulu. ağ bağlantılarından herhangi bir bilgisayara erişmek istediğimde şifre istiyor. belki aynı olabilir diye bi sormak istedim. bilgisi olan var mı? yoksa diğer bilgisayarlara erişmek için öğrenci kontrol programı mı kullanmalıyım?
tmancar
Seçkin Üye
Seçkin Üye

ağ bağlantı şifresi    22 Ekm 2007, 12:26Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam eğer iki öğrenci bilgisayarının administrator şifreleri farklı ise o zaman şifre istiyor. Benim de başıma gelmişti. Bilgisayarların şifreleri aynı olduğunda ağda problem çıkmıyor. (Tabi dosyalarını önce paylaşıma açtıysan)

En son tmancar tarafından 22 Ekm 2007, 12:31 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
fatihkultukturkan
Aktif Üye
Aktif Üye

ağ bağlantı şifresi    22 Ekm 2007, 12:26Alıntıyla Cevap Gönder

Şifre istiyorsa iki seçenek vardır ya o bilgisayarda paylaşımda birşey yokturdur. Yada Paylaşım ayarlarındaki ayarlar değişmiştir. Ama bence Paylaşımda birşey yokturdur. Ama bu ayarları bir kontrol edebilirsiniz. Herhangi bir pencerede
Araçlar / Klasör Seçenekleri / Görünüm
Basit Dosya Paylaşımını kullan seçeneğinin yanında işaret yoksa işaret bırakıp tekrar deneyin.
gizemkar
Onursal Üye
Onursal Üye

ağ bağlantı şifresi    22 Ekm 2007, 12:48Alıntıyla Cevap Gönder

cok özel bir durum olmakla beraber her xp kurulumunda karşımza cıkmaz arkadaşlar

Erişmek istediğiniz bilgisayarda şifre varsa o oturum şifresini kaldırmayı deneyn yine olmazsa akşam pmden mesaj atın ilgili dökümanı göndereyim şimdi aklımda değil...
keyloger
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

ağ bağlantı şifresi    22 Ekm 2007, 16:16Alıntıyla Cevap Gönder

bence bilgisayarıma sağ tıkla yönetim----yerel kullanıcı ve gruplar---users----guest e yeni şifreyi kendin ata o şifre ile baglanabilirsin.
adem
Seçkin Üye
Seçkin Üye

ağ bağlantı şifresi    22 Ekm 2007, 17:15Alıntıyla Cevap Gönder

aynı bilgisayar bizede geldi ve aynı sorun bende de olmuştu. çözümü bilgisayarlarda paylaşıma açık klasör bulunması gerekir.
gizemkar
Onursal Üye
Onursal Üye

ağ bağlantı şifresi    22 Ekm 2007, 17:20Alıntıyla Cevap Gönder

hocam paylaşım olduğu zamanda eriştirmiyor hocam...
böyle sorun yaşanan bilgisayarlarda erişemediğiniz bilgisayarın paylaşım ve güvenlik bölümü farklı görenlerin dikkatini muhakkak çekmiştir
Valla Okuldaki bilgisayarlar bilgisayarımda şifre olmasına rağmen çatır çutur bağlanıyor bu iki yüklemede farklı ben bizzat gördüm..
selenga_pusat
Yeni Üye
Yeni Üye

ağ bağlantı şifresi    22 Ekm 2007, 18:27Alıntıyla Cevap Gönder

hocam aynı sorun bendede var vestel bilgisayarlarda ağdaki bilgisayarları görüyorum ama diğer bilgisayarlara bağlanmak istediğimde parola istiyor bilgisayarlarda da herhangi bir parola konmuş değil hala çözemedim
gizemkar
Onursal Üye
Onursal Üye

ağ bağlantı şifresi    22 Ekm 2007, 21:21Alıntıyla Cevap Gönder

Problem aslında bazı Pro sürümlerle ilgili..
şuanda home editiondaki paylaşım özellikleri sekmesinde cok az secenek var yani hali hazırda basit dosya paylaşımını kullanır.
pronun basit dosya paylaşımı secenekleride aynı ve varsayılan olarak pro bilgisyarlarda basit paylaşımı kullanır..

Eğer siz klasör seceneklerinden ---görünüm--gelişmiş bölümünden basit dosya paylaşımını kapatırsanız xp pro klasik dosya paylaşımını kullanır ve işin içine izinler girer önerim klasik dosya paylaşımını değil basi dosya paylaşımını kullanmanız..

Ama yinede ben dosyalara erişmek istiyorum diyorsanız erişmek istediğiniz bilgisayarın oturum adını ve şifresini kullanarak o bilgisayara oturum acabilirsiniz..

Microsoftun sayfasını incelemenizi öneririm : http://support.microsoft.com/kb/304040/tr

Dilerim faydalı olur..
onureren
Aktif Üye
Aktif Üye

ağ bağlantı şifresi    23 Ekm 2007, 11:32Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürler arkadaşlar dediklerinizi deneyeceğim
onureren
Aktif Üye
Aktif Üye

ağ bağlantı şifresi    25 Ekm 2007, 14:03Alıntıyla Cevap Gönder

gerçekten paylaşıma klasör açınca şifre istemekten vazgeçti teşekkürler. daha öğrenecek çok şey var...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

ağ bağlantı şifresi

page generation = 1.04035 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması