|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
onureren
Aktif Üye

|
| ağ bağlantı şifresi 22 Ekm 2007, 12:19 | |
| | arkadaşlar laboratuarda exper bilgisayarlar kurulu. ağ bağlantılarından herhangi bir bilgisayara erişmek istediğimde şifre istiyor. belki aynı olabilir diye bi sormak istedim. bilgisi olan var mı? yoksa diğer bilgisayarlara erişmek için öğrenci kontrol programı mı kullanmalıyım? | |
|
|
 |
tmancar
Seçkin Üye

| ağ bağlantı şifresi 22 Ekm 2007, 12:26 | |
| Hocam eğer iki öğrenci bilgisayarının administrator şifreleri farklı ise o zaman şifre istiyor. Benim de başıma gelmişti. Bilgisayarların şifreleri aynı olduğunda ağda problem çıkmıyor. (Tabi dosyalarını önce paylaşıma açtıysan)
En son tmancar tarafından 22 Ekm 2007, 12:31 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi | |
|
|
 |
fatihkultukturkan
Aktif Üye

| ağ bağlantı şifresi 22 Ekm 2007, 12:26 | |
| Şifre istiyorsa iki seçenek vardır ya o bilgisayarda paylaşımda birşey yokturdur. Yada Paylaşım ayarlarındaki ayarlar değişmiştir. Ama bence Paylaşımda birşey yokturdur. Ama bu ayarları bir kontrol edebilirsiniz. Herhangi bir pencerede
Araçlar / Klasör Seçenekleri / Görünüm
Basit Dosya Paylaşımını kullan seçeneğinin yanında işaret yoksa işaret bırakıp tekrar deneyin. | |
|
|
 |
gizemkar
Onursal Üye

Kayıt: 06 Eyl 2007 Mesajlar: 1320 Konum: Artvin & Balıkesirli |
| ağ bağlantı şifresi 22 Ekm 2007, 12:48 | |
| cok özel bir durum olmakla beraber her xp kurulumunda karşımza cıkmaz arkadaşlar
Erişmek istediğiniz bilgisayarda şifre varsa o oturum şifresini kaldırmayı deneyn yine olmazsa akşam pmden mesaj atın ilgili dökümanı göndereyim şimdi aklımda değil... | |
|
|
 |
keyloger
Tecrübeli Üye

Kayıt: 11 Nis 2007 Mesajlar: 893 Konum: Yozgat/Yerköy----Uşak |
| ağ bağlantı şifresi 22 Ekm 2007, 16:16 | |
| | bence bilgisayarıma sağ tıkla yönetim----yerel kullanıcı ve gruplar---users----guest e yeni şifreyi kendin ata o şifre ile baglanabilirsin. | |
|
|
 |
adem
Seçkin Üye

| ağ bağlantı şifresi 22 Ekm 2007, 17:15 | |
| | aynı bilgisayar bizede geldi ve aynı sorun bende de olmuştu. çözümü bilgisayarlarda paylaşıma açık klasör bulunması gerekir. | |
|
|
 |
gizemkar
Onursal Üye

| ağ bağlantı şifresi 22 Ekm 2007, 17:20 | |
| hocam paylaşım olduğu zamanda eriştirmiyor hocam...
böyle sorun yaşanan bilgisayarlarda erişemediğiniz bilgisayarın paylaşım ve güvenlik bölümü farklı görenlerin dikkatini muhakkak çekmiştir
Valla Okuldaki bilgisayarlar bilgisayarımda şifre olmasına rağmen çatır çutur bağlanıyor bu iki yüklemede farklı ben bizzat gördüm.. | |
|
|
 |
selenga_pusat
Yeni Üye

| ağ bağlantı şifresi 22 Ekm 2007, 18:27 | |
| | hocam aynı sorun bendede var vestel bilgisayarlarda ağdaki bilgisayarları görüyorum ama diğer bilgisayarlara bağlanmak istediğimde parola istiyor bilgisayarlarda da herhangi bir parola konmuş değil hala çözemedim | |
|
|
 |
gizemkar
Onursal Üye

| ağ bağlantı şifresi 22 Ekm 2007, 21:21 | |
| Problem aslında bazı Pro sürümlerle ilgili..
şuanda home editiondaki paylaşım özellikleri sekmesinde cok az secenek var yani hali hazırda basit dosya paylaşımını kullanır.
pronun basit dosya paylaşımı secenekleride aynı ve varsayılan olarak pro bilgisyarlarda basit paylaşımı kullanır..
Eğer siz klasör seceneklerinden ---görünüm--gelişmiş bölümünden basit dosya paylaşımını kapatırsanız xp pro klasik dosya paylaşımını kullanır ve işin içine izinler girer önerim klasik dosya paylaşımını değil basi dosya paylaşımını kullanmanız..
Ama yinede ben dosyalara erişmek istiyorum diyorsanız erişmek istediğiniz bilgisayarın oturum adını ve şifresini kullanarak o bilgisayara oturum acabilirsiniz..
Microsoftun sayfasını incelemenizi öneririm : http://support.microsoft.com/kb/304040/tr
Dilerim faydalı olur.. | |
|
|
 |
onureren
Aktif Üye

|
| ağ bağlantı şifresi 23 Ekm 2007, 11:32 | |
| | teşekkürler arkadaşlar dediklerinizi deneyeceğim | |
|
|
 |
onureren
Aktif Üye

|
| ağ bağlantı şifresi 25 Ekm 2007, 14:03 | |
| | gerçekten paylaşıma klasör açınca şifre istemekten vazgeçti teşekkürler. daha öğrenecek çok şey var... | |
|
|
 |
|
|