Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler

ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM LİSANS ANAHTARLARI

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
everestboy
Yeni Üye
Yeni Üye

ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM LİSANS ANAHTARLARI    20 Şub 2008, 22:58Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar;
Bize gelen zarfın içinde hiç lisans no yok. Sadece Mac DVD si zarfının arka kapağında bir anahtar var. O da geçerli bir lisan değil. Sizler nasıl yüklediniz. İdarecilerde başka şifre verilmemiş.
Durumlarınızı paylaşalım lütfen
edim07
Aktif Üye
Aktif Üye

ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM LİSANS ANAHTARLARI    20 Şub 2008, 22:59Alıntıyla Cevap Gönder

aynı sorun bizim okula gelen cd lerde de var hocam Shocked
fareadam
Aktif Üye
Aktif Üye

ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM LİSANS ANAHTARLARI    21 Şub 2008, 9:16Alıntıyla Cevap Gönder

bende lisans sertikası verildi, oradan girdim hiçbir sorun yaşamadık. geldğinde ben yoktum idare alırken zaten tutanak ile almış aldığı herşeyi yazmış oraya. sizde o şekilde almışlar ise milli eğitimden isteyin...
everestboy
Yeni Üye
Yeni Üye

ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM LİSANS ANAHTARLARI    24 Şub 2008, 13:28Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar bize lisans sertifikası falan verilmemiş. Anlaşılan bu böyle kalacak.
markenton
Yeni Üye
Yeni Üye

ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM LİSANS ANAHTARLARI    25 Şub 2008, 19:55Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar bu cd ler kimde sorunsuz yüklendiyse bi zahmet ripleyip torrent sitelerine atamaz mı çok makbule geçer
bana da cd ler geldi ama yükleyemedim
everestboy
Yeni Üye
Yeni Üye

ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM LİSANS ANAHTARLARI    27 Şub 2008, 0:07Alıntıyla Cevap Gönder

Lisans anahtarları verilmiş. İmza karşılığı alınıyor mem den
dogannx
Yeni Üye
Yeni Üye

ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM LİSANS ANAHTARLARI    01 Mar 2008, 21:36Alıntıyla Cevap Gönder

ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB ne işe yarıyor bir söyleseniz sevinirim.
husnucolak
Site Gezgini
Site Gezgini

ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM LİSANS ANAHTARLARI    01 Mar 2008, 21:44Alıntıyla Cevap Gönder

adı üzerinde... 'creative suite web'... neye yaramıyor ki... Surprised
deli_divane
Seçkin Üye
Seçkin Üye

ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM LİSANS ANAHTARLARI    01 Mar 2008, 21:53Alıntıyla Cevap Gönder

ben daha yüklemedim, sertifika gelmiş, birini de çerçeveletmem istendi, asacakmışız laboratuara nedense ???
icerha
Aktif Üye
Aktif Üye

ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM LİSANS ANAHTARLARI    01 Mar 2008, 21:59Alıntıyla Cevap Gönder

deli_divane yazmış:
ben daha yüklemedim, sertifika gelmiş, birini de çerçeveletmem istendi, asacakmışız laboratuara nedense ???

sertifikayı kağadından dolayı diplomaya benzettiler herhalde Very Happy

acaba diyorum bakanlık tek lisans key aldı her okula bunu mu gönderdi . bildiğim kadarıyla milli eğitim bakanlığı bu tür yazılımlara sembolik ücretler ödüyor.
turgutterzi
Site Gezgini
Site Gezgini

ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM LİSANS ANAHTARLARI    05 Mar 2008, 9:55Alıntıyla Cevap Gönder

bizim okula dün geldi arkadaşalr.. sorunsuz bir şekilde kurdum. 2 tane de **** vermişler.. biri öğretmen için biri de öğrenci için
diğer 14 öğrenci bilg ne yapacağım belli değil... adam akıllı belirtmemişlerde kaç bilg kaldırır bu tek seriali diye.. hayırlısı artık... dikkat etmeniz gerek konu teslim alırken gerek belgeliri dolduru... zaten pakette ne olduğu yazıyor... **** siz o paketi almak pek akıllıca bişey değil... büyük ihtimal akıllının teki evindeki bilg kurmak için **** lardan birini almıştır.... bu çerceveletme olayına da bya bi güldüm... öğretmen arkadaşım seni keklemeye çalışıyorlar sakın yapma öle bi hata...
baydin55
Aktif Üye
Aktif Üye

ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM LİSANS ANAHTARLARI    05 Mar 2008, 9:57Alıntıyla Cevap Gönder

sertifika dosyası var orada lisans anahtarı mevcut hem mac hemde windows için
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler

ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM LİSANS ANAHTARLARI

page generation = 1.14672 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması