Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler

ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM LİSANS ANAHTARLARI

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
turgutterzi
Site Gezgini
Site Gezgini

ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM LİSANS ANAHTARLARI    05 Mar 2008, 9:55Alıntıyla Cevap Gönder

bizim okula dün geldi arkadaşalr.. sorunsuz bir şekilde kurdum. 2 tane de **** vermişler.. biri öğretmen için biri de öğrenci için
diğer 14 öğrenci bilg ne yapacağım belli değil... adam akıllı belirtmemişlerde kaç bilg kaldırır bu tek seriali diye.. hayırlısı artık... dikkat etmeniz gerek konu teslim alırken gerek belgeliri dolduru... zaten pakette ne olduğu yazıyor... **** siz o paketi almak pek akıllıca bişey değil... büyük ihtimal akıllının teki evindeki bilg kurmak için **** lardan birini almıştır.... bu çerceveletme olayına da bya bi güldüm... öğretmen arkadaşım seni keklemeye çalışıyorlar sakın yapma öle bi hata...
baydin55
Aktif Üye
Aktif Üye

ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM LİSANS ANAHTARLARI    05 Mar 2008, 9:57Alıntıyla Cevap Gönder

sertifika dosyası var orada lisans anahtarı mevcut hem mac hemde windows için
ebfo45
Seçkin Üye
Seçkin Üye

ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM LİSANS ANAHTARLARI    05 Mar 2008, 10:15Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar tüm türkiyeye verilen lisans ayını sorun etmeyin. Smile 1329- ************ile başlayıp 1287 ile bitiyor.
tmancar
Seçkin Üye
Seçkin Üye

ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM LİSANS ANAHTARLARI    05 Mar 2008, 10:21Alıntıyla Cevap Gönder

turgutterzi yazmış:
bizim okula dün geldi arkadaşalr.. sorunsuz bir şekilde kurdum. 2 tane de **** vermişler.. biri öğretmen için biri de öğrenci için
diğer 14 öğrenci bilg ne yapacağım belli değil... adam akıllı belirtmemişlerde kaç bilg kaldırır bu tek seriali diye.. hayırlısı artık... dikkat etmeniz gerek konu teslim alırken gerek belgeliri dolduru... zaten pakette ne olduğu yazıyor... **** siz o paketi almak pek akıllıca bişey değil... büyük ihtimal akıllının teki evindeki bilg kurmak için **** lardan birini almıştır.... bu çerceveletme olayına da bya bi güldüm... öğretmen arkadaşım seni keklemeye çalışıyorlar sakın yapma öle bi hata...

Bizde tek bir lisans sertifikası var, üzerinde de Windows ve Macintosh şifreleri var.
Öğrenci için nasıl bişey göndermişler size.
cooolllooo
Aktif Üye
Aktif Üye

ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM LİSANS ANAHTARLARI    05 Mar 2008, 10:43Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar bu yazılımları teslim alan kişi imaza atarken lisans sertifikasını teslim aldı diye imza atıyorr hiçmi dikkat etmediniz gelen setin içinde lisans sertifikası dahil bir sürü kitap falanvar .
tmancar
Seçkin Üye
Seçkin Üye

ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM LİSANS ANAHTARLARI    05 Mar 2008, 16:11Alıntıyla Cevap Gönder

cooolllooo yazmış:
arkadaşlar bu yazılımları teslim alan kişi imaza atarken lisans sertifikasını teslim aldı diye imza atıyorr hiçmi dikkat etmediniz gelen setin içinde lisans sertifikası dahil bir sürü kitap falanvar .

İmzayı çakan başka biri, ama bana gelen her şeyi de inceledim. Benim şaşırdığım nokta öğrenci şifresi yok diye biliyordum. Acaba Mac şifresini öğrenci şifresi mi sandı arkadaş onu merak ettim.
esenordelarthe
Aktif Üye
Aktif Üye

ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM LİSANS ANAHTARLARI    04 May 2008, 14:22Alıntıyla Cevap Gönder

ben evdekine falan kurdum okula da 10 bilg kurdum şimdi bi açılıyo bi açılmıyo delirtti beni
serzir81
Aktif Üye
Aktif Üye

ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM LİSANS ANAHTARLARI    05 May 2008, 23:46Alıntıyla Cevap Gönder

imzanı at lisansını al.
veycelll
Yeni Üye
Yeni Üye

adobe creatıve suıt    18 May 2008, 8:46Alıntıyla Cevap Gönder

hocam alınan bu lısans anahtarlarını ıle programı kurduktan sonra ınternet uzerınden etkınlestırmessenız dıledıgınız kadar bılgısayara kurabılırsınız
bilgekağan
Aktif Üye
Aktif Üye

ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM LİSANS ANAHTARLARI    18 May 2008, 8:51Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:
bende lisans sertikası verildi, oradan girdim hiçbir sorun yaşamadık. geldğinde ben yoktum idare alırken zaten tutanak ile almış aldığı herşeyi yazmış oraya. sizde o şekilde almışlar ise milli eğitimden isteyin...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler

ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM LİSANS ANAHTARLARI

page generation = 3.84222 seconds, sql queries = 60

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması