|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
Seçkin Üye

|
| ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM 20 Şub 2008, 20:16 | |
| Arkadaşlar lisan numarsı olsada 2 gb ramlı ana bilgisayarıma kurulmuyor yerdım almak için 444 0 140 aradım telefon devamlı meşgul nasıl iş buya bu arada arkadaşlar size tavsiyem dvd mutlaka yedekleyin. Nedeni dvd yüklemek için uğraşırken dvd kenarladan soyulmaya başlamış. Nasıl orjianl DVD ya
Öğrenci bilgisayarlarımda 512 ram vardı başka bilgisayarın 512 ram aldım kurmak istediğim bilgisayar taktım programı kururarım dedim ama ne yazık ki kurulmadı. Yani anlayacağınız eski düzene devam.....
İnşallah burda yetkillilere sesleniyorum keşke bu yazılım CS2 olsaydı bu kadar problem yaşamazdık. | |
|
|
 |
cakilcik
Aktif Üye

|
| ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM 03 Mar 2008, 18:29 | |
|
 |
 |
arkadaşlar ben flashı açınca bilgisayar reset atıyo bu problemle karşılaşan var mı? |
aynı problem bende de var. tekrar tekrar kurdum ama bi tek flashı çalıştırınca sapıtıyo makine  | |
|
|
 |
berra_u
Aktif Üye

Kayıt: 16 Ekm 2007 Mesajlar: 199 Konum: Sivas ve ilçeleri |
| ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM 03 Mar 2008, 19:03 | |
| | arkadaslar bu cd ler iki hafta kadar once geldi. 1 gb ram var ama kurarken soyle bir hatayla karşılaşıyorum: acık olan programları kapatın diyor ve sanki messenger acıkmış gibi gosteriyor kuruluma hiç gecmiyor. okul dısında bir bilgisayarda denedim yine aynı problemle karşılastım. hatalı diye milli eğitime gondereyim mi?? | |
|
|
 |
turgutterzi
Site Gezgini

|
| ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM 05 Mar 2008, 9:58 | |
| | arkadaşım, mesenger hatasını bende de verdi, yapman gereken sağ alt köşedeki mesenger simgesinin üzerinde sağtuş basıp exit demen, sonradan kuruluma devam ediyor.. | |
|
|
 |
zeyno
Site Gezgini

| ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM 05 Mar 2008, 10:01 | |
| bana geldi ama neye yarar pent 2 bilgisayarlar  | |
|
|
 |
baydin55
Aktif Üye

|
| ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM 05 Mar 2008, 10:02 | |
| | diyarbakır ergani ye geldiğine göre heryere gelmiştir heralde | |
|
|
 |
ilknur_bote2005
Site Gezgini

|
| ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM 07 Mar 2008, 13:54 | |
|
 |
 |
arkadaşlar ben flashı açınca bilgisayar reset atıyo bu problemle karşılaşan var mı? |
aynı problem bende de var hocam ya çözümü nedir. bir de üç farklı cd gelmiş ben doğal olarak windows olanını kurdum. acaba windows+macintosh olanını mı kuracaz? | |
|
|
 |
ctrl+z
Süper Üye

|
| ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM 13 Mar 2008, 11:36 | |
| | 1 lisasns anahtarı ile kaç pc ye kurulum yapabiliyoruz? | |
|
|
 |
yeremez
Aktif Üye

| ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM 13 Mar 2008, 11:51 | |
|
 |
 |
1 lisasns anahtarı ile kaç pc ye kurulum yapabiliyoruz? |
2 pc ye kurulum yapabiliriz. bir öğretmen bir öğrenci şeklinde düşünülmüş. | |
|
|
 |
ctrl+z
Süper Üye

|
| ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM 13 Mar 2008, 11:58 | |
| | e peki kalan öğrenci pclerine ne yapacaz?? | |
|
|
 |
ilter
Aktif Üye

Kayıt: 08 Mar 2007 Mesajlar: 328 Konum: Ankara - Kuşadası |
| ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM 13 Mar 2008, 18:33 | |
| Ben kurdum ama binbir zahmetle... Adobe CS3 ün windows sürümünü kurmanız gerekiyor ona ayit aktivasyon numarasıda Lisans belgesi üzerindeki. MAC e kurmuycaksanaız CD zarfı içinde olanı hiç açmanıza gerek yok.
Ya Yazılım DVD sinde yada artı bilemiyorum benim DVD-RW de bir problem vardı. Kurulumu kaç defa denediysem olmadı. Zaten çok yavaş yüklüyor. Bende DVD içerisindeki dosyalar önce bilgisayara ye yedekledim. Setup ı burdan çalıştırdım o zamanda E sürücüsünde DVD yi istedi yine. Bu sefer Adobe CS^dizini içerisindeki Payloads dizininiden tek tek yüklüyeyim dedim bu seferde **** istedi.
Mecburen DVD den yükletmem gerektiğinden hareketle bilgisayarı yedeğini aldığım dosyaların bir DVD imajını oluşturdum ve daha sonrada Ultra İSO programını kullanarak Sanal DVD sürücüsünda setup ı çalıştırdım ve ancak böyle kurabildim. Öyleyken yinede yüklemesi epeyce yavaştı.... | |
|
|
 |
ftth61
Aktif Üye

|
| ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM 13 Mar 2008, 19:02 | |
| | yükleyen arkadaşlar acaba kaç dakikada yükledi öğrenebilirmiyim. | |
|
|
 |
|