Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler

ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 6. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
YazarMesaj
Seçkin Üye
Seçkin Üye

ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM    20 Şub 2008, 20:16Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar lisan numarsı olsada 2 gb ramlı ana bilgisayarıma kurulmuyor yerdım almak için 444 0 140 aradım telefon devamlı meşgul nasıl iş buya bu arada arkadaşlar size tavsiyem dvd mutlaka yedekleyin. Nedeni dvd yüklemek için uğraşırken dvd kenarladan soyulmaya başlamış. Nasıl orjianl DVD ya Smile
Öğrenci bilgisayarlarımda 512 ram vardı başka bilgisayarın 512 ram aldım kurmak istediğim bilgisayar taktım programı kururarım dedim ama ne yazık ki kurulmadı. Yani anlayacağınız eski düzene devam.....
İnşallah burda yetkillilere sesleniyorum keşke bu yazılım CS2 olsaydı bu kadar problem yaşamazdık.
cakilcik
Aktif Üye
Aktif Üye

ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM    03 Mar 2008, 18:29Alıntıyla Cevap Gönder

yasarcan yazmış:
arkadaşlar ben flashı açınca bilgisayar reset atıyo bu problemle karşılaşan var mı?

aynı problem bende de var. tekrar tekrar kurdum ama bi tek flashı çalıştırınca sapıtıyo makine Sad
berra_u
Aktif Üye
Aktif Üye

ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM    03 Mar 2008, 19:03Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaslar bu cd ler iki hafta kadar once geldi. 1 gb ram var ama kurarken soyle bir hatayla karşılaşıyorum: acık olan programları kapatın diyor ve sanki messenger acıkmış gibi gosteriyor kuruluma hiç gecmiyor. okul dısında bir bilgisayarda denedim yine aynı problemle karşılastım. hatalı diye milli eğitime gondereyim mi??
turgutterzi
Site Gezgini
Site Gezgini

ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM    05 Mar 2008, 9:58Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşım, mesenger hatasını bende de verdi, yapman gereken sağ alt köşedeki mesenger simgesinin üzerinde sağtuş basıp exit demen, sonradan kuruluma devam ediyor..
zeyno
Site Gezgini
Site Gezgini

ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM    05 Mar 2008, 10:01Alıntıyla Cevap Gönder

bana geldi ama neye yarar pent 2 bilgisayarlar Razz
baydin55
Aktif Üye
Aktif Üye

ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM    05 Mar 2008, 10:02Alıntıyla Cevap Gönder

diyarbakır ergani ye geldiğine göre heryere gelmiştir heralde
ilknur_bote2005
Site Gezgini
Site Gezgini

ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM    07 Mar 2008, 13:54Alıntıyla Cevap Gönder

yasarcan yazmış:
arkadaşlar ben flashı açınca bilgisayar reset atıyo bu problemle karşılaşan var mı?

aynı problem bende de var hocam ya çözümü nedir. bir de üç farklı cd gelmiş ben doğal olarak windows olanını kurdum. acaba windows+macintosh olanını mı kuracaz?
ctrl+z
Süper Üye
Süper Üye

ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM    13 Mar 2008, 11:36Alıntıyla Cevap Gönder

1 lisasns anahtarı ile kaç pc ye kurulum yapabiliyoruz?
yeremez
Aktif Üye
Aktif Üye

ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM    13 Mar 2008, 11:51Alıntıyla Cevap Gönder

ctrl+z yazmış:
1 lisasns anahtarı ile kaç pc ye kurulum yapabiliyoruz?

2 pc ye kurulum yapabiliriz. bir öğretmen bir öğrenci şeklinde düşünülmüş.
ctrl+z
Süper Üye
Süper Üye

ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM    13 Mar 2008, 11:58Alıntıyla Cevap Gönder

e peki kalan öğrenci pclerine ne yapacaz??
ilter
Aktif Üye
Aktif Üye

ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM    13 Mar 2008, 18:33Alıntıyla Cevap Gönder

Ben kurdum ama binbir zahmetle... Sad Adobe CS3 ün windows sürümünü kurmanız gerekiyor ona ayit aktivasyon numarasıda Lisans belgesi üzerindeki. MAC e kurmuycaksanaız CD zarfı içinde olanı hiç açmanıza gerek yok.

Ya Yazılım DVD sinde yada artı bilemiyorum benim DVD-RW de bir problem vardı. Kurulumu kaç defa denediysem olmadı. Zaten çok yavaş yüklüyor. Bende DVD içerisindeki dosyalar önce bilgisayara ye yedekledim. Setup ı burdan çalıştırdım o zamanda E sürücüsünde DVD yi istedi yine. Bu sefer Adobe CS^dizini içerisindeki Payloads dizininiden tek tek yüklüyeyim dedim bu seferde **** istedi.

Mecburen DVD den yükletmem gerektiğinden hareketle bilgisayarı yedeğini aldığım dosyaların bir DVD imajını oluşturdum ve daha sonrada Ultra İSO programını kullanarak Sanal DVD sürücüsünda setup ı çalıştırdım ve ancak böyle kurabildim. Öyleyken yinede yüklemesi epeyce yavaştı....
ftth61
Aktif Üye
Aktif Üye

ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM    13 Mar 2008, 19:02Alıntıyla Cevap Gönder

yükleyen arkadaşlar acaba kaç dakikada yükledi öğrenebilirmiyim.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder6. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler

ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM

page generation = 0.22458 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması