Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Eğitici Formatör Öğretmen

Adıyamanda da 250 YTL + GERİ ÖDEME

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
mek63
Site Gezgini
Site Gezgini

Adıyamanda da 250 YTL + GERİ ÖDEME    17 Eyl 2008, 11:33Alıntıyla Cevap Gönder

Bu gün gelen yazıya göre adıyamanda da yapılan ödemelerin geri alınması ve dengetaz.+ ek ödemenin kesintisi başlamış oldu.
dolayısıyla istifalarda başladı.

Ankarada Eğitekte bize söylen şu sözü hatırladım;
"Maliye ile yapılan çalışmalar devam ediyor, her şey düzelecek, mağduriyetler giderilecek..."

266 defa İzlenme, 221.63 KB

ek_odememe.jpg.jpg

En son mek63 tarafından 18 Eyl 2008, 13:59 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
viper33
Aktif Üye
Aktif Üye

Adıyamanda da 250 YTL + GERİ ÖDEME    17 Eyl 2008, 12:49Alıntıyla Cevap Gönder

ya benim anlamadığım o kadar adama eğitim veriyorsun paralar harcıyorsun ve bu adamlar göz göre göre gidiyor şu anda ve hala bir kıpırtı yok. biri çıkıpta bir açıklama yok bütün eğiticiler istifa edecek en son akıllarına gelecek herhalde bizim illerde çalışan formatörlerimiz vardı onlardan bir haber alamadık onlar şimdi nerdeler diye. bu kadar duyarsızlık olmaz diyorum ben ya bilerek yapıyorlar yada gerçekten duyarsızlık. resmen devletin parasını hortumlayanlarla aynı kefeye koyuyorum ben bu insanları istifa eden her arkadaş için para harcanmıştır ve macromedia gibi firmalara verilen paralara yazık oldu artık o kursları kimse vermeyecek , peşkeş çekildi diyorum ben artık devletin parası.........
tcoalngsau
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Adıyamanda da 250 YTL + GERİ ÖDEME    17 Eyl 2008, 12:56Alıntıyla Cevap Gönder

istifa edin efendim...biz ders öğretmeniyiz ne işimiz var formatörlükte..bakanlık düşünsün..şu sitede bir tek ben böyle düşünüyorum sanırım.. Shocked
nosTRa
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Re: Adıyamanda da 250 YTL + GERİ ÖDEME    17 Eyl 2008, 15:59Alıntıyla Cevap Gönder

mek63 yazmış:
Bu gün gelen yazıya göre adıyamanda da yapılan ödemelerin geri alınması ve dengetaz.+ ek ödemenin kesintisi başlamış oldu.

"Maliye ile yapılan çalışmalar devam ediyor, her şey düzelecek, mağduriyetler giderilecek..."

Hocam büyük geçmiş olsun. Kaynak teşkil etmesi açısından size özel yerlerini silip göndermeniz mümkün mü?
mek63
Site Gezgini
Site Gezgini

Re: Adıyamanda da 250 YTL + GERİ ÖDEME    17 Eyl 2008, 16:07Alıntıyla Cevap Gönder

nosTRa yazmış:
mek63 yazmış:

Hocam büyük geçmiş olsun. Kaynak teşkil etmesi açısından size özel yerlerini silip göndermeniz mümkün mü?

tarayabilirsem ekliyeceğim
formator5555
Aktif Üye
Aktif Üye

Adıyamanda da 250 YTL + GERİ ÖDEME    17 Eyl 2008, 16:38Alıntıyla Cevap Gönder

edrseniz edin diyen raşit beyi merak ediyorum
EBTFÖ
Site Gezgini
Site Gezgini

Adıyamanda da 250 YTL + GERİ ÖDEME    17 Eyl 2008, 23:05Alıntıyla Cevap Gönder

formator5555 yazmış:

+1 +1
mustikonya
Site Gezgini
Site Gezgini

Adıyamanda da 250 YTL + GERİ ÖDEME    18 Eyl 2008, 10:26Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:

Pek de umrunda olduğunu zannetmiyorum.
ebfo45
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Adıyamanda da 250 YTL + GERİ ÖDEME    18 Eyl 2008, 11:57Alıntıyla Cevap Gönder

mustikonya yazmış:
Alıntı:

Pek de umrunda olduğunu zannetmiyorum.

+1 +1
ftbitefo
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Adıyamanda da 250 YTL + GERİ ÖDEME    19 Eyl 2008, 10:39Alıntıyla Cevap Gönder

yazıklar olsun ek ödeme alamayan memur yada ilçe mem de çalışan idareciler kendilerinin alamadığı ek ödemelerin başkalarının da almaması için iğrenç emellerini yönetmelik bakanlık dinlemeden hayata geçiriyorlar. ebitefolar birçok eğitim aldı şimdi onlara görevlerini bırakmak zorunda bırak sonra olay çözülecek gelecek yeni ebitefolar geride bırakıla tecrübe zaman para birikim yandı bittiküloldu. tekrar başatan bunların hesabını mutlak bir gün ödeyecekler. ebitefolar ve bitefolar yaptıkları hizmetten dolayı daima başı dik gezecek ya onlar........
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Eğitici Formatör Öğretmen

Adıyamanda da 250 YTL + GERİ ÖDEME

page generation = 0.52078 seconds, sql queries = 17

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması