Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Stajyer Bilgisayar Öğretmeni

aday memurlar için uygulamalı eğitim programı(220 saat)

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
ozgurgitarim
Seçkin Üye
Seçkin Üye

aday memurlar için uygulamalı eğitim programı(220 saat)    25 Şub 2008, 23:28Alıntıyla Cevap Gönder

aday memurların yetiştirilmesine ilişkin uygulamalı eğitim prgramı
arkadaşlar...
belgeyi daha önce aradım biraz...
bir arkadaştan buldum...
220 saatlik...

ben tarihlerini bizim stajer öğretmene göre düzenledim...
bir ara işinize yarar belki...tam zamanı çünkü...

uygulamalı eğitim.rar
 Açıklama:
220 saat

İndir
 Dosya Adı:  uygulamalı eğitim.rar
 Dosya Boyutu:  15.23 KB
 İndirilme:  586 defa

berkay07
Aktif Üye
Aktif Üye

aday memurlar için uygulamalı eğitim programı(220 saat)    26 Şub 2008, 21:13Alıntıyla Cevap Gönder

Teşekkürler
@lperen
Süper Üye
Süper Üye

aday memurlar için uygulamalı eğitim programı(220 saat)    26 Şub 2008, 21:20Alıntıyla Cevap Gönder

Sağolasın, indirdik bakalım.
arif_alkan
Yeni Üye
Yeni Üye

aday memurlar için uygulamalı eğitim programı(220 saat)    29 Şub 2008, 16:37Alıntıyla Cevap Gönder

Okulda Rehber öğretmenim'e gösterdiğimde bana bu 2. dönem için bunun ilk dönemi de lazım diye bir cevap aldım... Gerçekten 1. dönemi var mı eğer varsa nerden bulabilirim.
@lperen
Süper Üye
Süper Üye

aday memurlar için uygulamalı eğitim programı(220 saat)    29 Şub 2008, 16:49Alıntıyla Cevap Gönder

arif_alkan yazmış:
Okulda Rehber öğretmenim'e gösterdiğimde bana bu 2. dönem için bunun ilk dönemi de lazım diye bir cevap aldım... Gerçekten 1. dönemi var mı eğer varsa nerden bulabilirim.

Söyle bu işi bıraksın.
arif_alkan
Yeni Üye
Yeni Üye

aday memurlar için uygulamalı eğitim programı(220 saat)    05 Mar 2008, 8:42Alıntıyla Cevap Gönder

Aslında daha açıklayıcı bir cevap bekliyordum. Uygulamalı eğitim 2. dönem başlayabiliyor. Bu dökümanda uygulamalı eğitimin tamamını içine alıyor anlamını çıkarabilir miyim?
BTDeniz
Aktif Üye
Aktif Üye

aday memurlar için uygulamalı eğitim programı(220 saat)    05 Mar 2008, 8:49Alıntıyla Cevap Gönder

Ya ama burda günlük planlar, ders planları falan da var, bikaç hafta ona ayrılmış Sad bunları da yapacakmıyız uygulamalı eğitim kapsamında yani Sad yoksa sadece birer örnek şeklinde dosyamızda mı bulunduracaz Sad malum günlük plan falan hazırlamıyoruz biz Embarassed
river21
Site Gezgini
Site Gezgini

aday memurlar için uygulamalı eğitim programı(220 saat)    05 Mar 2008, 20:08Alıntıyla Cevap Gönder

ben bundan pek birşey anlayamadım arkadaşlar. ne yani burdaki herşeyi yapıcakmıyız biz:(
serhatdemir
Aktif Üye
Aktif Üye

aday memurlar için uygulamalı eğitim programı(220 saat)    05 Mar 2008, 20:12Alıntıyla Cevap Gönder

sağol hocam indiriyorum umarım güzel bir uygulama dönemi olacak. Rehber öğrtmen olduk bakalım hayırlısı
s_ozberk@hotmail.com
Site Gezgini
Site Gezgini

aday memurlar için uygulamalı eğitim programı(220 saat)    05 Mar 2008, 20:17Alıntıyla Cevap Gönder

Sağol arkadaşım bu benimkinden daha değişik olmuş ama güzel.
arif_alkan
Yeni Üye
Yeni Üye

aday memurlar için uygulamalı eğitim programı(220 saat)    06 Mar 2008, 1:29Alıntıyla Cevap Gönder

Bir de benim soruma cevap veren birileri olsa Sad Okulda Rehber öğretmenim'e gösterdiğimde bana bu 2. dönem için bunun ilk dönemi de lazım diye bir cevap aldım... Gerçekten 1. dönemi var mı eğer varsa nerden bulabilirim.
ozgurgitarim
Seçkin Üye
Seçkin Üye

aday memurlar için uygulamalı eğitim programı(220 saat)    06 Mar 2008, 8:46Alıntıyla Cevap Gönder

bunun ilk dönemi dediği şey tarihlerin ona göre ayarlanmasıdır...

arif kardeş , bu formu indir , eline de bir tane çalışma takvimi al...
birinci döneme göre düzenle illaki istiyorsa;

tatillere ve hafta sonlarına denk gelmesin...

Uygulamalı eğitim süresi toplam 220 saatlik programdan aşağı olmamak üzere iki aydan az, beş aydan çok olamaz. ..
bunu da unutmayın...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Stajyer Bilgisayar Öğretmeni

aday memurlar için uygulamalı eğitim programı(220 saat)

page generation = 0.35104 seconds, sql queries = 16

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması