|
|
1. sayfa (Toplam 2 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
arif_alkan
Yeni Üye

|
| aday memurlar için uygulamalı eğitim programı(220 saat) 06 Mar 2008, 1:29 | |
| Bir de benim soruma cevap veren birileri olsa Okulda Rehber öğretmenim'e gösterdiğimde bana bu 2. dönem için bunun ilk dönemi de lazım diye bir cevap aldım... Gerçekten 1. dönemi var mı eğer varsa nerden bulabilirim. | | |
|  | ozgurgitarim
Seçkin Üye

| aday memurlar için uygulamalı eğitim programı(220 saat) 06 Mar 2008, 8:46 | |
| bunun ilk dönemi dediği şey tarihlerin ona göre ayarlanmasıdır...
arif kardeş , bu formu indir , eline de bir tane çalışma takvimi al...
birinci döneme göre düzenle illaki istiyorsa;
tatillere ve hafta sonlarına denk gelmesin...
Uygulamalı eğitim süresi toplam 220 saatlik programdan aşağı olmamak üzere iki aydan az, beş aydan çok olamaz. ..
bunu da unutmayın... | | |
|  | kingings
Aktif Üye

| aday memurlar için uygulamalı eğitim programı(220 saat) 17 May 2008, 20:04 | |
| Paylaşımın için teşekkürler.
Yalnız eğer yardımcı olabilirseniz arkadaşlar benim sizden başka bir isteğim var. Hocam bu proğramda bahsettiğiniz konuların dökümanlarını bulabilir miyim?
Yani orada geçen konuların yönetmelikleri vs...
Özellikle çarşambaya bu konuların yarışını belge olarak istiyorlar. Elinde mevcut olan varsa, paylaşan çok duamı alır. | | |
|  | mtokcan
Aktif Üye

Kayıt: 02 Oca 2008 Mesajlar: 201 Konum: Muğla---Denizli---Diyarbakır |
| aday memurlar için uygulamalı eğitim programı(220 saat) 10 Ksm 2008, 21:20 | |
| | teşekkürler hocam... | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 2 sayfa) |
page generation = 0.16444 seconds, sql queries = 48
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|