Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Stajyer Bilgisayar Öğretmeni

aday memurlar için uygulamalı eğitim programı(220 saat)

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
arif_alkan
Yeni Üye
Yeni Üye

aday memurlar için uygulamalı eğitim programı(220 saat)    06 Mar 2008, 1:29Alıntıyla Cevap Gönder

Bir de benim soruma cevap veren birileri olsa Sad Okulda Rehber öğretmenim'e gösterdiğimde bana bu 2. dönem için bunun ilk dönemi de lazım diye bir cevap aldım... Gerçekten 1. dönemi var mı eğer varsa nerden bulabilirim.
ozgurgitarim
Seçkin Üye
Seçkin Üye

aday memurlar için uygulamalı eğitim programı(220 saat)    06 Mar 2008, 8:46Alıntıyla Cevap Gönder

bunun ilk dönemi dediği şey tarihlerin ona göre ayarlanmasıdır...

arif kardeş , bu formu indir , eline de bir tane çalışma takvimi al...
birinci döneme göre düzenle illaki istiyorsa;

tatillere ve hafta sonlarına denk gelmesin...

Uygulamalı eğitim süresi toplam 220 saatlik programdan aşağı olmamak üzere iki aydan az, beş aydan çok olamaz. ..
bunu da unutmayın...
kingings
Aktif Üye
Aktif Üye

aday memurlar için uygulamalı eğitim programı(220 saat)    17 May 2008, 20:04Alıntıyla Cevap Gönder

Paylaşımın için teşekkürler.
Yalnız eğer yardımcı olabilirseniz arkadaşlar benim sizden başka bir isteğim var. Hocam bu proğramda bahsettiğiniz konuların dökümanlarını bulabilir miyim?

Exclamation Yani orada geçen konuların yönetmelikleri vs...

Özellikle çarşambaya bu konuların yarışını belge olarak istiyorlar. Elinde mevcut olan varsa, paylaşan çok duamı alır.
mtokcan
Aktif Üye
Aktif Üye

aday memurlar için uygulamalı eğitim programı(220 saat)    10 Ksm 2008, 21:20Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürler hocam...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Stajyer Bilgisayar Öğretmeni

aday memurlar için uygulamalı eğitim programı(220 saat)

page generation = 0.16444 seconds, sql queries = 48

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması