Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> E-Okul

acil, diplomayı yazdıramıyorum

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
pelsa
Aktif Üye
Aktif Üye

acil, diplomayı yazdıramıyorum    02 Tem 2008, 16:34Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar e -okulda diplomayı yazdırmak istiyorum. fakat yazılar tam olarak gerekli yerlere gelmiyor. ya aşağıda kalıyor, ya da yukarıda yada kenara taşıyor. bu durumu çözen arkadaşlar nasıl çözdü?
Türkiye58
Süper Üye
Süper Üye

acil, diplomayı yazdıramıyorum    02 Tem 2008, 16:38Alıntıyla Cevap Gönder

hocam diploma yazdırırken gerekli ayarları yapmanız gerekir sağdan soldan gerekli değerleri girmeniz gerekir oda biraz deneme yanılma yoluyla olur heralde.
pelsa
Aktif Üye
Aktif Üye

acil, diplomayı yazdıramıyorum    02 Tem 2008, 16:43Alıntıyla Cevap Gönder

baya denedim ama bir türlü gerekli olmuyor. acaba siz hangi ayarları ne yaptınız ayrıntılı yazarmısınız?
Türkiye58
Süper Üye
Süper Üye

acil, diplomayı yazdıramıyorum    02 Tem 2008, 16:46Alıntıyla Cevap Gönder

hocam valla diplomayı ben çıkarmadım açıkcası onun için bilmiyorum ama öğrenirsem yazarım buraya.
fırat23
Yeni Üye
Yeni Üye

acil, diplomayı yazdıramıyorum    02 Tem 2008, 17:35Alıntıyla Cevap Gönder

fotokopi makinası varsa okullda bilgisayara bağla onu kullan en iyisi fotokopi makinasi
skydive707
Aktif Üye
Aktif Üye

acil, diplomayı yazdıramıyorum    02 Tem 2008, 17:36Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam biz çok uğraştık en sonun da diplomaların üzerinden yarim cm kadar kestirdik ve sonuç başarılı....
osiris
Seçkin Üye
Seçkin Üye

acil, diplomayı yazdıramıyorum    02 Tem 2008, 18:01Alıntıyla Cevap Gönder

nokta vurşlu yazıcılarda yazdrcanız. kurtuluşu yok. oturuk tek tek denemeniz lazım. uygun ayarı bulmak için. her yazıcının ayarı tutmuyor. bizimki OKİ idi. star lc ile yazmaya çalıştık olmadı.
ayhanusta
Yeni Üye
Yeni Üye

acil, diplomayı yazdıramıyorum    02 Tem 2008, 18:19Alıntıyla Cevap Gönder

sağ: 500
alt :10
ilhan tosun
Yeni Üye
Yeni Üye

acil, diplomayı yazdıramıyorum    02 Tem 2008, 18:23Alıntıyla Cevap Gönder

hocam diploma yaxdır bölümünün hemen yanında export butonu var ordan diplomaları worde aktar. ordan istediğini istediğin yere götür. gerisi sana kalmış vesselam +1
DotCom
Seçkin Üye
Seçkin Üye

acil, diplomayı yazdıramıyorum    02 Tem 2008, 19:16Alıntıyla Cevap Gönder

he deneme yanılmayla oluyor valla Idea
koraydoyuran
Site Gezgini
Site Gezgini

acil, diplomayı yazdıramıyorum    12 Tem 2008, 15:22Alıntıyla Cevap Gönder

Şimdi diplomları ekrana açtıktan sonra sol üst tarafta bir buton var. Bu buton sayesinde diplomaları excel veya word gibi programlara gönderebilmek için. Bu butona basıp Word (editable) seçeneğini seçin. Böylece bütün diplomalar word sayfasına aktarılmış olacak. Her sayfada bir diploma olacak ve sayfanın boşluklarını ayarlayabileceksin. Sayfanın üst kısmından 3,4cm ve sol kısmından 2,3cm boşluk verdiğinde tam uyuyor. A3 yazıya diplomayı koy ve yazdır'a bas. Kolay gelsin..(Hala yazdıramayanlar varsa diye anlattım.. Bizim okula yazdıramadık, siz nasıl yazdırdınız, bizimkileri de yazdırın diye gelen okullar oldu da)
tt43
Site Gezgini
Site Gezgini

acil, diplomayı yazdıramıyorum    12 Tem 2008, 16:51Alıntıyla Cevap Gönder

Biz de fotokopi makinasını kullandık. Diploma ekranına gelmeden önce ayar sayfası çıktığında oradaki değerleri en sonunda deneme yanılma ile Sağ tarafa 1350, aşağıya da 15 kaydırdık. Tam oturdu. Değerler makinadan makinaya farklılık gösterebilir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> E-Okul

acil, diplomayı yazdıramıyorum

page generation = 0.29110 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması