Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Eğitici Formatör Öğretmen

'ek ödeme'den yararlanamayan geçici görevli 3 bin öğretmene ek ödeme müjdesi...

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
kommagene
Yeni Üye
Yeni Üye

'ek ödeme'den yararlanamayan geçici görevli 3 bin öğretmene ek ödeme müjdesi...    27 Eyl 2008, 8:30Alıntıyla Cevap Gönder

Bayram müjdemi isterim;

http://www.memurlar.net/haber/120769/

Memurlara verilen 'ek ödeme'den yararlanamayan 3 bin öğretmenin mağduriyeti giderildi. Milli Eğitim Bakanlığı'nda 'geçici görevli' öğretmenlere, yaklaşık 250 YTL ek ödeme yapılacak.

Hükümetin 1,5 milyon memura ağustos ayında verdiği 'ek ödeme'den Milli Eğitim Bakanlığı'nın merkez ve taşra teşkilatında geçici görevli yaklaşık 3 bin öğretmen yararlanamamıştı. 112 YTL civarındaki ek ödemenin dışında tutulmak, öğretmenlerin tepkisini çekmişti. Görevli öğretmenler, 2006 yılından bu yana verilen 136 YTL denge tazminatından da mahrum oldukları için toplam kayıpları, 250 YTL'yi bulmuştu. Mağduriyetin giderilmesi için Maliye ile yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı. Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, sorunun Maliye Bakanlığı ile konuşularak çözüldüğünü, ek ödemenin bir tebliğ ile illere duyurulacağını söyledi. Varılan uzlaşmayla geçici görevli öğretmenler, 250 YTL'lik ek ödeme alacak. Ek ödemenin 'geriye dönük' verilmesi de bekleniyor.
Bakanlık şube müdürleri, il milli eğitim müdür yardımcıları, ilçe milli eğitim müdürleri ve şube müdürleri ile ilköğretim müfettişlerine de 250 YTL ek ders ücreti verilecek.

İbrahim Asalıoğlu(Zaman)

En son kommagene tarafından 27 Eyl 2008, 21:21 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
thief_xxx
Site Gezgini
Site Gezgini

'ek ödeme'den yararlanamayan geçici görevli 3 bin öğretmene ek ödeme müjdesi...    27 Eyl 2008, 8:55Alıntıyla Cevap Gönder

gözünüz aydın...bayram gibi bir haber olmuş..okul formatörü olarak sizleri destekliyorum size yapılan haksızlıktı şimdi düzeldi...
lemrah
Site Gezgini
Site Gezgini

'ek ödeme'den yararlanamayan geçici görevli 3 bin öğretmene ek ödeme müjdesi...    27 Eyl 2008, 9:09Alıntıyla Cevap Gönder

geçen hafta cuma günü internetten hesaplarımı kontrol ederken 32 YTL yatırıldığını açıklama olarak da EK ÖDEME yazdığını gördüm Very Happy okuldaki öğretmenlere sordum ama onlara yatmamış. bahsettiğiniz bu sanırım Laughing Laughing Laughing
ebitefo212
Yeni Üye
Yeni Üye

'ek ödeme'den yararlanamayan geçici görevli 3 bin öğretmene ek ödeme müjdesi...    27 Eyl 2008, 14:50Alıntıyla Cevap Gönder

Düzelecek,herşey düzelecek.
YAŞAR
Aktif Üye
Aktif Üye

'ek ödeme'den yararlanamayan geçici görevli 3 bin öğretmene ek ödeme müjdesi...    27 Eyl 2008, 16:14Alıntıyla Cevap Gönder

İYİ TAMAM ÇOK GÜZEL DE BİZİM ARAMIZDA KAC TANE Bakanlık şube müdürleri, il milli eğitim müdür yardımcıları, ilçe milli eğitim müdürleri ve şube müdürleri ile ilköğretim müfettişlİ VAR Kİİİ aaa yoksa bem başka bir web sitesinemi üyeyimmmm Razz Razz Razz Razz
EBTFÖ
Site Gezgini
Site Gezgini

'ek ödeme'den yararlanamayan geçici görevli 3 bin öğretmene ek ödeme müjdesi...    27 Eyl 2008, 17:40Alıntıyla Cevap Gönder

ALLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHH

http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=743077&title=3-bin-ogretmene-ek-odeme-mujdesi
gececi
Seçkin Üye
Seçkin Üye

'ek ödeme'den yararlanamayan geçici görevli 3 bin öğretmene ek ödeme müjdesi...    27 Eyl 2008, 17:51Alıntıyla Cevap Gönder

Adam oldular en sonunda...Uzun sürmez...
nosTRa
Seçkin Üye
Seçkin Üye

'ek ödeme'den yararlanamayan geçici görevli 3 bin öğretmene ek ödeme müjdesi...    27 Eyl 2008, 17:53Alıntıyla Cevap Gönder

Hayırlı olsun diyelim ama yazıyı görene kadar sevinmeyelim
f_usak
Aktif Üye
Aktif Üye

'ek ödeme'den yararlanamayan geçici görevli 3 bin öğretmene ek ödeme müjdesi...    27 Eyl 2008, 19:29Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar dün de memurlar.biz de haber yapılmıştı.Milli eğitimin iki genelgenin nasıl çatıştığı ile ilgili. linki bi inceleyin isterseniz.
http://www.memurlar.biz/haber/20080926/Gorevlendirmelerin-Ek-Odemesi-Sorunu.php
runalone
Site Gezgini
Site Gezgini

'ek ödeme'den yararlanamayan geçici görevli 3 bin öğretmene ek ödeme müjdesi...    27 Eyl 2008, 19:40Alıntıyla Cevap Gönder

hepmize hayırlı olsun ark ler
bana_haber
Site Gezgini
Site Gezgini

'ek ödeme'den yararlanamayan geçici görevli 3 bin öğretmene ek ödeme müjdesi...    27 Eyl 2008, 21:27Alıntıyla Cevap Gönder

YAŞAR yazmış:
İYİ TAMAM ÇOK GÜZEL DE BİZİM ARAMIZDA KAC TANE Bakanlık şube müdürleri, il milli eğitim müdür yardımcıları, ilçe milli eğitim müdürleri ve şube müdürleri ile ilköğretim müfettişlİ VAR Kİİİ aaa yoksa bem başka bir web sitesinemi üyeyimmmm Razz Razz Razz Razz

işte o müdürlerimizin yüzü suyu hürmetine arada formatöreler de kaynayacak, birilerinin akıllandığı filan diye bir konu yok ..................
oxray
Site Gezgini
Site Gezgini

'ek ödeme'den yararlanamayan geçici görevli 3 bin öğretmene ek ödeme müjdesi...    27 Eyl 2008, 23:36Alıntıyla Cevap Gönder

Hadi herkese geçmiş olsun. Sıkıntılı ve durgun geçen bir süreçten sonra çifte bayram yapmaya hazır olalım. Bayram sonrası hayat yeniden başlayacak gibi.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Eğitici Formatör Öğretmen

'ek ödeme'den yararlanamayan geçici görevli 3 bin öğretmene ek ödeme müjdesi...

page generation = 0.15294 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması