Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Güncel Haberler ---> Bilişim Haberleri

"ANLAT OKULUNU" Web tasarım yarışması sonuçları...

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
rusensahin
Süper Üye
Süper Üye

"ANLAT OKULUNU" Web tasarım yarışması sonuçları...    30 Mar 2008, 20:26Alıntıyla Cevap Gönder

Anlat Okulunu Website Tasarım Yarışması finali sona erdi, ödüller sahiplerini buldu!
NOT= ÖĞRETMENLER OLARAK BU ÖĞRENCİLERDEN TASARIM ÜZERİNE DERS ALMALIYIZ BENCE... GAYET BAŞARILILAR...
Kazanan Öğrenciler:

HAYALİMDEKİ OKUL

1. : Eray Alparslan - Ergenekon İlköğretim Okulu (İstanbul)
2. : Gizem Altınışık - Ergenekon İlköğretim Okulu (İstanbul)
3. : Fulya Akaoğlu - Barbaros İlköğretim Okulu (Eskişehir)

OKUDUĞUM OKUL

1. : Abdurrahman Eker - Sokullu Mehmet Paşa İlköğretim Okulu (İstanbul)
2. : Mehmet Güler - Atatürk İlköğretim Okulu (Adıyaman)
3. : Samet Duran - Özel Ufuk İlköğretim Okulu (Sakarya)
duayen
Seçkin Üye
Seçkin Üye

"ANLAT OKULUNU" Web tasarım yarışması sonuçları...    30 Mar 2008, 20:34Alıntıyla Cevap Gönder

siteler gerçekten çok güzel.
ama bu siteleri değil öğrenciler, bunların öğretmenleri bile yapmamıştır.
rusensahin
Süper Üye
Süper Üye

"ANLAT OKULUNU" Web tasarım yarışması sonuçları...    30 Mar 2008, 20:36Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam valla bende şüpheliyim... Hiç etik değil ama yapanlar var...
acam42
Aktif Üye
Aktif Üye

"ANLAT OKULUNU" Web tasarım yarışması sonuçları...    30 Mar 2008, 20:39Alıntıyla Cevap Gönder

Gerçekten güzel siteler bence Adıyamandan katılan birinci olması gerekiyormuş.
emily_deu
Aktif Üye
Aktif Üye

"ANLAT OKULUNU" Web tasarım yarışması sonuçları...    30 Mar 2008, 20:57Alıntıyla Cevap Gönder

ya cidden bu siteleri çocuklar mı yapmışşşş, yani benim öğrencilerim daha 2 yıldır pc ile tanıştılar ve sadece basit tasarımlar yapabiliyorlar, bu kadar iddialı ve ii değiller... bende bi sorun yoktur inşallah... Confused
monaroza
Site Gezgini
Site Gezgini

"ANLAT OKULUNU" Web tasarım yarışması sonuçları...    30 Mar 2008, 20:57Alıntıyla Cevap Gönder

Gizemin sitesinin kaynak kodunda da
<META NAME="author" CONTENT="eray"> yazıyo, yardımlaşmışlar sanırım..
sarpedon
Yeni Üye
Yeni Üye

Çok yazık    12 May 2008, 17:25Alıntıyla Cevap Gönder

duayen yazmış:

Yazık. Bilgisayar öğretmeni değilsiniz galiba. Bu mesajı okudukan sonra öğretmen olduğunuzdan bile şüpheliyim
mehmetkaya1980
Seçkin Üye
Seçkin Üye

"ANLAT OKULUNU" Web tasarım yarışması sonuçları...    12 May 2008, 19:09Alıntıyla Cevap Gönder

Kıskanma gibi düşünmeyin. Siteler gerçekten güzel ama bunu ilköğretim öğrencisinin yapması imkansız. Photoshop CSS çok fazla kullanılmış. Photoshop Fazla kullanılmış. Duayen arkadaşımızın dediği doğru bence sarpedon hocam. çoğu arkadaşımız bu kadar prof photoshop kullanmayı bilmiyor.çok profesyonelce hazırlanmış.öğrenci işi değil
titan1905
Aktif Üye
Aktif Üye

"ANLAT OKULUNU" Web tasarım yarışması sonuçları...    12 May 2008, 19:16Alıntıyla Cevap Gönder

eğer öğrenciler yaptı ise bunu helal olsun.. vay be bende uğraşıyım sunu öğreteyim diye:)
aysegul_
Seçkin Üye
Seçkin Üye

"ANLAT OKULUNU" Web tasarım yarışması sonuçları...    12 May 2008, 19:28Alıntıyla Cevap Gönder

Tabiiki yardımsız yapmamışlardır... Kendileri yapmışsa bile , okuldaki eğitimlerinin dışında kesinlikle özel eğitim görmüşlerdir...

Kimsenin kendi öğretmenliğini sorgulamasına gerek yok... İmkanı olan her çocuk, tahmin edebileceğimizden ötesini başarabilir bence Smile
osiris
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Re: Çok yazık    12 May 2008, 19:43Alıntıyla Cevap Gönder

sarpedon yazmış:
duayen yazmış:

Yazık. Bilgisayar öğretmeni değilsiniz galiba. Bu mesajı okudukan sonra öğretmen olduğunuzdan bile şüpheliyim

bence öreci işi deil. duayen haklı
sarpedon
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: Çok yazık    13 May 2008, 12:34Alıntıyla Cevap Gönder

aysarg yazmış:
sarpedon yazmış:
duayen yazmış:

bence öreci işi deil. duayen haklı

ama bu siteleri değil öğrenciler, "bunların öğretmenleri bile yapmamıştır"
sözcüğü eğitimci olarak sizi rahatsız etmediyse diyecek bir şey yok. Yazılan yazıları inceledim ve ben bu kadar ön yargı ile yaklaşmamanız gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta yarışmaya beklenen ilgi gösterilmedi. 4500 öğrenci başvuru yapmış ve 900 proje yapılmış.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Güncel Haberler ---> Bilişim Haberleri

"ANLAT OKULUNU" Web tasarım yarışması sonuçları...

page generation = 0.18738 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması