Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Web Sitenizi Tanıtın

75. Yıl İlköğretim Okulu-Gaziosmanpaşa-İstanbul

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
BesSTy
Aktif Üye
Aktif Üye

75. Yıl İlköğretim Okulu-Gaziosmanpaşa-İstanbul    28 Ağu 2008, 1:22Alıntıyla Cevap Gönder

Merhabalar...

Geçen sene şubatta göreve başladığım okulun web sitesinin adresi :

http://okulweb.meb.gov.tr/34/11/812598/

Adresin neden böyle olduğunu bilmiyorum bende meb-bağlantıalr kısmından buldum bu adresi .. FTP ye bağlandığım şifre ile.. WEb yönetim sisteminden oturum açamıyormuyumm..
http://75ioo.meb.k12.tr/ daha önceden adres bu idi ama burada açılmıyor. Yayın ismini değiştirmek istiyorum ama elimdeki kurum adı ve şifre ile sadece FTP ye bağlanabiliyorum.. Umarım anlatabilmişimdir derdimi.. bu konuda nereden yardım alabilirim... ?

Sİtenin tasarımına gelince.. Basit bir CSS template i geliştirerek bu hale getirdim.. Site içi bağlantılar çalışmıyor... sadece Ana sayfa hazır.. En son olarak sizinde fikirlerinizi alarak ana şablonu tamamlayıp diğer sayfalarda anaşablona bağlı kalarak yapacağım..

Değerli fikir ve tavsiyelerinizi bekliyorum..

Herkese iyi çalışmalar.. Şimdiden teşekkürler..
BesSTy
Aktif Üye
Aktif Üye

75. Yıl İlköğretim Okulu-Gaziosmanpaşa-İstanbul    28 Ağu 2008, 13:13Alıntıyla Cevap Gönder

bir yardım edecek olan yok mu ?
havvaca
Site Gezgini
Site Gezgini

75. Yıl İlköğretim Okulu-Gaziosmanpaşa-İstanbul    28 Ağu 2008, 14:58Alıntıyla Cevap Gönder

valla ben beğendim
fakat orta sütuna yerleştirdiğiniz (okulumuz tarihçesi,öğretmenlerimiz vs...
linklerini sol tarafa alsanız hocam ,hani adet olmuş ya...
gerçi bu haliyle de güzel!!!
havvaca
Site Gezgini
Site Gezgini

75. Yıl İlköğretim Okulu-Gaziosmanpaşa-İstanbul    28 Ağu 2008, 15:07Alıntıyla Cevap Gönder

pardon bide meb'in okul web sayfalarını kaydetme bölümünden
kaydetmeyi tekrar deneseniz
belki olur
BesSTy
Aktif Üye
Aktif Üye

75. Yıl İlköğretim Okulu-Gaziosmanpaşa-İstanbul    28 Ağu 2008, 16:17Alıntıyla Cevap Gönder

teşşekkurler havvaca hocam.. Biraz farklı olsun istedim .. soldan ve sağdan boşluklar tamamen sayfa dışı.. yani oralara sütunlar eklemiyorum.. düşük çözünürlüklerde sütünlar kaymasın diye... Web sayfalarını kaydetme bölümüne ulaşmam için yönetimden oturum açmam lazım ama dediğim gibi elimde şifreler yok.. bunlar olmadan sadece kurum kodu aracılığı ile gerekli bilgileri alabileceğim bir yardım var mı onu merak ediyorum..
BesSTy
Aktif Üye
Aktif Üye

75. Yıl İlköğretim Okulu-Gaziosmanpaşa-İstanbul    01 Eyl 2008, 23:23Alıntıyla Cevap Gönder

tamam hallettim buyrun okulun tam adresi Smile

http://gop75yilioo.meb.k12.tr/

Eleştiri ve önerilerinizi bekliyorum Smile
ersin_sisman
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

75. Yıl İlköğretim Okulu-Gaziosmanpaşa-İstanbul    01 Eyl 2008, 23:34Alıntıyla Cevap Gönder

hocam anketin kaydırma çubuklarını kaldırın ve sağ taraftaki elemanların bazılarını alttaki boşluklara koyarsanız daha simetrik olur sanırım.
BesSTy
Aktif Üye
Aktif Üye

75. Yıl İlköğretim Okulu-Gaziosmanpaşa-İstanbul    01 Eyl 2008, 23:50Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkurler bunları dikkate alacağım...
ccaaggllaarr
Aktif Üye
Aktif Üye

75. Yıl İlköğretim Okulu-Gaziosmanpaşa-İstanbul    02 Eyl 2008, 1:32Alıntıyla Cevap Gönder

blog tasarımında hoş site
BesSTy
Aktif Üye
Aktif Üye

75. Yıl İlköğretim Okulu-Gaziosmanpaşa-İstanbul    11 Eyl 2008, 22:41Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkurler.. zaten kullanılan ana tasarım bir blog template üzerinde çalışma yapılarak elde edildi..
GöKHaN64
Yeni Üye
Yeni Üye

75. Yıl İlköğretim Okulu-Gaziosmanpaşa-İstanbul    12 Eyl 2008, 15:02Alıntıyla Cevap Gönder

BesSTy yazmış:
teşekkurler.. zaten kullanılan ana tasarım bir blog template üzerinde çalışma yapılarak elde edildi..

Merhaba.Bestami öğretmenim=).Kesin beni tanıyamamışşınızdır.75 yıl i.ö.o. 5/İ Gökhan GÖZDE:D.Ama artık 75.yıl da değilim okulum değişti=(.ülkü i.ö.o.'na gittim(beş yüzevler'de).Okul pek iyi değil ama öğretmenleri falan iyi zaten ondan değiştirdiler.75.yılın öğretmen kadrosu kalmadı zaten herkes gitti=(.Ama kalsada birşey olmaz çünkü ben gittim =(.Herkese iyi günler bay bay.
BesSTy
Aktif Üye
Aktif Üye

75. Yıl İlköğretim Okulu-Gaziosmanpaşa-İstanbul    06 Ekm 2008, 3:13Alıntıyla Cevap Gönder

Smile Bu ne be google aramadan buraya geldim.. Öğrenci de siteye yorum yazmış .. Smile Velete bak hele okulu beğenmiyor Smile
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Web Sitenizi Tanıtın

75. Yıl İlköğretim Okulu-Gaziosmanpaşa-İstanbul

page generation = 0.16295 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması