Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Stajyer Bilgisayar Öğretmeni

4B'li (sözleşmeli) çalışan öğretmenler stajer sayılıyormu?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
turkel2001
Site Gezgini
Site Gezgini

4B'li (sözleşmeli) çalışan öğretmenler stajer sayılıyormu?    12 Oca 2008, 4:45Alıntıyla Cevap Gönder

Ben bu sene eylülde başladım 4b li olarak bilg öğretmenliğine. Daha önce de 4c li olarak 5 ay çalışmıştım.

Şimdi bu yeni okulumda ben stajer sayılıyormuyum, staj dosyası hazırlayacakmıyım ? yoksa kadrolu olmadıgım için öle bi durum yokmu? Kadroya geçincemi yapıcaz? bilen birisi bana cevap yazsın lütfen
ayscev
Aktif Üye
Aktif Üye

4B'li (sözleşmeli) çalışan öğretmenler stajer sayılıyormu?    12 Oca 2008, 10:27Alıntıyla Cevap Gönder

stajer sayılıyorsun galiba hocam. temel ve hazırlayıcı egitim kurslarına katılacaksın ama stajerliğin kalkmayacak. Sad
ileride kadroya gecersen o zaman bunları yapmana gerek kalmayacak.
cogullu
Moderatör
Moderatör

4B'li (sözleşmeli) çalışan öğretmenler stajer sayılıyormu?    12 Oca 2008, 17:07Alıntıyla Cevap Gönder

evet kadroya geçtiğinde adaylığının kaldırılması için yine bir yıl bekleyeceksiniz sadece bu kursları tekrar almayacaksınız, bununla ilgili bir düzenleme yapılmak isteniyor ama sonuç ne olur bilmem
turkel2001
Site Gezgini
Site Gezgini

4B'li (sözleşmeli) çalışan öğretmenler stajer sayılıyormu?    12 Oca 2008, 23:23Alıntıyla Cevap Gönder

peki kursa gidiyoruz stajerlik de bir yıl pekleyince olacak dielim, yinede bu sene staj dosyası dolduracakmıyız?
suzi
Site Gezgini
Site Gezgini

4B'li (sözleşmeli) çalışan öğretmenler stajer sayılıyormu?    12 Oca 2008, 23:25Alıntıyla Cevap Gönder

evet hocam stajerlik dosyası gerekiyor
ozznur
Aktif Üye
Aktif Üye

4B'li (sözleşmeli) çalışan öğretmenler stajer sayılıyormu?    12 Oca 2008, 23:27Alıntıyla Cevap Gönder

milli eğitime sorsanız bence en iyisini yaparsınız.çünkü söylentiler yanıltıyor. kendimden biliyorum. bu sene şubatta alım olacak mı bilen duyan var mı?
turkel2001
Site Gezgini
Site Gezgini

4B'li (sözleşmeli) çalışan öğretmenler stajer sayılıyormu?    13 Oca 2008, 22:12Alıntıyla Cevap Gönder

benim müdür de hiç bişi bilmiyor, bana rehber öğretmen de ayarlamad, staj dosyası hazırlanacaksa mantıken rehbet öğretmenimin de olması gerekirı.. ooof of
tarik8411
Site Gezgini
Site Gezgini

4B'li (sözleşmeli) çalışan öğretmenler stajer sayılıyormu?    13 Oca 2008, 22:33Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam bende 4/B li sözleşmeliyim bu sene ağustos atamalarında atandım ekimden bu yana ilçe mem in düzenlediği kurslara katıldım ve şuan kurs bitti ve sertifikalarımızı da verdiler.
Stajerliğe gelince bu sene meb yeni bir genelge yayınladı sözleşmeli öğretmenler kadrolu öğretmenlerle eşdeğer olmasının gereği stajerlik kurslarına katılacak ve 1 sene içinde kadrolular gibi stajerliği kalkacak. 1 sene sözleşmeli olarak çalıştıysan Kadroya geçtiğinde stajerliğin bitmiş olarak başlayacaksın.
Bana 1 ay önce müfettiş geldi. Yıllık planlara falan baktı istediği belgeleri söyledi ve her ay geleceğini söyledi. Okul müdürü rehber öğretmenimin kim olduğunu söyledi.
Bence rahat olun hocam bende çok problem ediyordum sene başında ama artık takmıyorum. bizi bu hale getirenler utansın...
azime
Site Gezgini
Site Gezgini

4B'li (sözleşmeli) çalışan öğretmenler stajer sayılıyormu?    24 Mar 2008, 11:05Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar bende ilk dönem, sözleşmeli çalıştım 3. marttada kadroya geçtim, ilçeye gidip stajerliğim ne zaman kalkacak dediğimde seneye 3 martta dediler bana.. sok oldumm.. ilçeye bunu bildirmem gerek kesin kaynağı nerden bulabilirim stajerlikle ilgili?
azime
Site Gezgini
Site Gezgini

4B'li (sözleşmeli) çalışan öğretmenler stajer sayılıyormu?    24 Mar 2008, 11:07Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar bende ilk dönem, sözleşmeli çalıştım 3. marttada kadroya geçtim, ilçeye gidip stajerliğim ne zaman kalkacak dediğimde seneye 3 martta dediler bana.. sok oldumm.. ilçeye bunu bildirmem gerek kesin kaynağı nerden bulabilirim stajerlikle ilgili?
kendir_li
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

4B'li (sözleşmeli) çalışan öğretmenler stajer sayılıyormu?    24 Mar 2008, 11:20Alıntıyla Cevap Gönder

bizde aralıkta başladık şu anda hazırlayıcı eğitim alıyoruz.stajerlik kalkacak felan dediler ama bizim müdür ne dosya dedi ne rehber öğretmen daha müfettişte gelmedi hayırlısı bakalım arkadaşlar.
nazzan
Aktif Üye
Aktif Üye

4B'li (sözleşmeli) çalışan öğretmenler stajer sayılıyormu?    25 Mar 2008, 20:53Alıntıyla Cevap Gönder

stajerlik kalkıyo arkadaşlar biz de hazırlayıcı eğitim gördük aralıkta bitti bana rehber öğretmen atadılar müfettişler dosya da istedi bana 3 kez müfetiş geldi hatta
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Stajyer Bilgisayar Öğretmeni

4B'li (sözleşmeli) çalışan öğretmenler stajer sayılıyormu?

page generation = 4.69500 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)