Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Mevzuat-Yönetmelik

4 ve 5 ler 2 saaat değil mi? Very acil

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
fatihpc
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

4 ve 5 ler 2 saaat değil mi? Very acil    22 Eyl 2007, 10:30Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar ders programımı yeni aldım ve gördüm ki 4. 5. sınıflara 1 er saat ders koymuşlar.Ama bildiğim kadarıyla bu 2 şer saat olmalı.Daha yeni atandım ve bazı şeyleride bilmiyorum.Yönetmelikte ne yazıyor onu da bilmiyorum.Acil yardım edebilir misiniz?
fatihpc
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

4 ve 5 ler 2 saaat değil mi? Very acil    22 Eyl 2007, 12:24Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar niye kimse bişeyler yazmıyor
serkanalgül
Seçkin Üye
Seçkin Üye

4 ve 5 ler 2 saaat değil mi? Very acil    22 Eyl 2007, 12:27Alıntıyla Cevap Gönder

Merhaba 4-5 sınıflarda Bilişim Teknolojileri Seçmeli Ders. Evet 4-5 2 Saat yazıyor ama yönetmeliğin bir maddesindede Seçmeli Dersler istenildiği saat kadar seçilebilir yazıyor. yani o 2 Saat Maximum alınabilecek saat sayısı. İdare isterse 1 saat olarak koyabilir.
Daha Anlaşılır söyleyeyim Seçmeli bir ders için 5 saat yazıyorsa idare 1 saatte seçebilir 3 saatte, 5saatte idareye kalmış demektir
sevdamisaliyim
Yeni Üye
Yeni Üye

4 ve 5 ler 2 saaat değil mi? Very acil    22 Eyl 2007, 12:42Alıntıyla Cevap Gönder

Aşağıdaki Pdf dosyasından alıntı...

İlköğretim Seçmeli Bilişim Teknolojileri (1–8. sınıflar) Dersi Öğretim Programı 28.08.2006 tarih ve 347 sayılı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı tarafından kabul edilmiştir. Bu karar gereğince; İlköğretim Seçmeli Bilişim Teknolojileri (1–8. sınıflar) Dersi Öğretim Programı 2007–2008 öğretim yılında 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıflarda uygulanacaktır. 2007–2008 öğretim yılı itibariyle 26.08.1998 tarih ve 180 sayılı Talim ve Terbiye Kurulu Kararı ile kabul edilen İlköğretim Seçmeli Bilgisayar (4–8. sınıflar) Dersi Öğretim Programı uygulamadan kaldırılmıştır. Bu nedenle 2007–2008 öğretim yılında İlköğretim okullarının 8. sınıflarında Bilişim Teknolojilerinin seçilmesi halinde 28.08.2006 tarih ve 347 sayılı Talim ve Terbiye Kurulu Kararı gereğince onaylanan öğretim programı okutulacaktır. Ayrıca Seçmeli Bilişim Teknolojileri dersi 04.06.2007 tarih ve 111 sayılı Talim ve Terbiye Kurulu Kararıyla 4. ve 5. sınıflarda 2 saat olarak okutulacaktır.

Kaynak :İlköğretim Genel Müdürlüğü

http://iogm.meb.gov.tr/files/2007_ogrt_yili_ilkogretim_kurumlari_derslerine_iliskin_hususlar.pdf

Burada kesin olarak 2 saat ifadesi kullanılşmış şayet 2 saate kadar okutulabilir deseydi 0-1-2 saat okutma şansı olabilirdi ama açıklama gayet net bir şekilde vurgulamıştır. İdareci olan arkadaşların dikkatine duyrulur.
gizemkar
Onursal Üye
Onursal Üye

4 ve 5 ler 2 saaat değil mi? Very acil    22 Eyl 2007, 12:53Alıntıyla Cevap Gönder

hocam gayet acık ama bunu müdürler istediği şekilde kullanabiliyor biz olkulumuzda 2 saat belirledi müdrlede konuştuk ama diğer bir okul müdürü bana 1 saat okutacağını söylüyor sanki kendi insiyatiflerine bırakılmış şube müdürüne sordum yanlış olduğunu söyledi eskiden böylebir durum varmış yani derserl bu şekilde secilebiliyorumuş ama şimdi artık böyle bir secim yapılamayacağını söyledi şube müdürü zaten yukarıda dayazı acık bir şekilde söylüyo bence idareciler bu yazıları cok fazla ti ye almıyolar
fatihpc
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

4 ve 5 ler 2 saaat değil mi? Very acil    22 Eyl 2007, 23:55Alıntıyla Cevap Gönder

pazartesi müdürün yanına gidecem bunları birbir anlatacam bakalım ne diyecek
craxx
Seçkin Üye
Seçkin Üye

4 ve 5 ler 2 saaat değil mi? Very acil    23 Eyl 2007, 0:00Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam arkadaşların ddiği gibi okul eğer bilgisayar seçti ise 2 saati size verebilir yada 1+1 olarak paylaştırabilir. bunun diğer seçmeli derse girecek ve ek dersi almaya çalışan diğer arkadaş daha baskın cıkarsa ders saati ona verilebilir.
mutlucan
Seçkin Üye
Seçkin Üye

4 ve 5 ler 2 saaat değil mi? Very acil    23 Eyl 2007, 0:02Alıntıyla Cevap Gönder

http://bilgisayarbilisim.net/turkcemize_sahip_cikalim-t3236.html
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Mevzuat-Yönetmelik

4 ve 5 ler 2 saaat değil mi? Very acil

page generation = 2.69198 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)