Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

4 okula birden görevlendirildim

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
servet
Site Gezgini
Site Gezgini

4 okula birden görevlendirildim    25 Eyl 2007, 21:08Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar ben masum masum sadece kendi okulumda çalışacağımı sanıyordum görev kağıdı bir geldi bölgedeki birbirinden ayrı yerlerde bulunan ,ayrıca birinde yeterli lab da yok, okullara yarım gün görevlendirilmişim.Böyle bişeye hakları varmı ve ben ne yapacam bilemiyorum lütfen yardım biz birlik olmadıkça hakkımızı savunmadıkça bunlar çok üstümüze gelecek bence bişeyler yapmamız lazım
rock
Site Gezgini
Site Gezgini

4 okula birden görevlendirildim    26 Eyl 2007, 10:27Alıntıyla Cevap Gönder

çemberlitaşdaki toplantıya katılmadınız sanırım. orada 4 bt sınıfından sorumlu olacağınız soylendi. eğer okullarınızı belirleseydiniz 2 okula da gidebilirdiniz. ben daha o gun iptal ettirdim:D
servet
Site Gezgini
Site Gezgini

4 okula birden görevlendirildim    27 Eyl 2007, 16:20Alıntıyla Cevap Gönder

iyide arkadaşım ne çemberli taşı ben antalyadayım
mevcut
Yeni Üye
Yeni Üye

4 okula birden görevlendirildim    27 Eyl 2007, 18:19Alıntıyla Cevap Gönder

Ben de geçen sene 4 okulda görevliydim Smile merak etme alışıyorsun. Zor mu evet ama işini seviyorsan 4 okulda 4 farklı ortam, farklı öğretmenler, öğrenciler tanıyorsun. Çevren genişliyor. Smile

Üstelik geçen sene 4. ve 5. sınıflar da tek saatti bilgisayar. 4 okulda toplam 23 saat derse gidiriyordum yani 23 ayrı sınıfa birden derse giriyordum. yaklaşık 650 kadar ogrencim vardı. 90 kusur bilgisayar goruyordum haftada. 100 kadar da ogretmenle aynı okulda gorev yapmış oldum. Öğrencileri geçtim bazı öğretmenlerin bile adlarını ezberleyemeden sene bitmişti. Smile

Üstelik geçen sene stajerlik senemdi, 3 ay kursa gittik geldik il merkezine tam anlamıyla bi perişanlıktı aslında ama hani bi yerden sonra tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bak derler ya. benim ki de o hesap Smile genç öğretmenler arkadaşlarla iyi yardımlaşabildiğimiz ve iyi vakit geçirebildiğimiz için teselli buluyorduk bi nevi.

Ve tabi görev yaptığım okul idareleri Allahtan iyi insanlardı genelde. Ben de iyi niyetli olduğum için bi sorun oluyordu aramızda. stajerlik kursunda müfettişlerle de tanışmıştık, derslerimize girmişlerdi. O yüzden okula geldiklerinde herkes kasılırken biz daha rahattık Smile

Yani 4 okulu gözünde büyütme, çok sıkışacaksın yorulacaksın elbette ama çok da tecrübe kazanacaksın... bu iş böyle Smile

+

şunu da ekleyim. Maaş karşılığı 15 saat ders zorunludur. Bunun haricinde sana 6 saat daha ek ders görevi verebilirler. Buna itiraz edemezsin. Edersen de inatlaşma durumunda eğer milli eğitim müdürlüğü ısrar ederse girmek zorunda kalırsın.
Yani toplam 15+6= 21 saat ihtiyaç dahilinde görev verilirse kabul etmelisin. Ama 21 saatten sonrasını istersen almayabilirsin. Buna hakkın var.
deli_divane
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Re: 4 okula birden görevlendirildim    27 Eyl 2007, 19:26Alıntıyla Cevap Gönder

servet yazmış:
Arkadaşlar ben masum masum sadece kendi okulumda çalışacağımı sanıyordum görev kağıdı bir geldi bölgedeki birbirinden ayrı yerlerde bulunan ,ayrıca birinde yeterli lab da yok, okullara yarım gün görevlendirilmişim.Böyle bişeye hakları varmı ve ben ne yapacam bilemiyorum lütfen yardım biz birlik olmadıkça hakkımızı savunmadıkça bunlar çok üstümüze gelecek bence bişeyler yapmamız lazım

geçen sene 3 okul gidiyordum, biri liseydi, neyseki 3ünde de laboratuarım vardı, sadece bir okulumdan bazı durumlardan dolayı rahat olamıyordum, bu sene 4. okul çıktı, geçen sene saece ilkokul bölümü olduğu için ders de yoktu orada, ortaokul bölümü açılınca bu sene oraya da gidiyoruz, laboratuar yok, yeni öğretmenler yeni öğrenciller, bir de sınıf doldurmak için eski okullardan (çıldırtan) öğrenciler olunca, bayapı güzel tecrübe kazanacağım sanırım. bir o okula bir o okula yürüyoruz, hadi şimdi neyse de kışı ve bitmeyen köpeği de var bunun Sad itiraz da edemiyoruz, bölgede tek öğretmen olduğum için daha doğrusu tüm branşçılar nerdeyse geziyoruz Sad bulunduğumuz bölgede okullara gitmek zorundaymışız Sad
hakoteknik
Seçkin Üye
Seçkin Üye

4 okula birden görevlendirildim    27 Eyl 2007, 19:29Alıntıyla Cevap Gönder

valla hocam sistem oturana kadar bizler eziyet çekmeye mahkumuz
carteremre
Site Gezgini
Site Gezgini

4 okula birden görevlendirildim    29 Eyl 2007, 2:39Alıntıyla Cevap Gönder

ben sadece istanbulda var bu 4 lab. gezme eziyeti diyordum ama antalyada da varmıs meger. alısırız artık napalım. elden gelen bişey yok..
unlem
Aktif Üye
Aktif Üye

4 okula birden görevlendirildim    01 Ekm 2007, 10:33Alıntıyla Cevap Gönder

bende 2 okula gidiyorum ve zorluğundan yakınıyordum.üstelik benim okullarımın arası 7 km ve ayaklarınızdan başka hiçbir vasıta yok!!!! "beterin beteri vardır" sözüne bi kez daha şahit oldum. Allah hepimizi şu rezillikten kurtarsın Crying or Very sad
servet
Site Gezgini
Site Gezgini

4 okula birden görevlendirildim    05 Ekm 2007, 14:32Alıntıyla Cevap Gönder

Evet arkadaşlar saolun moral için bende artık iyi taraflarına bakıp kendimi öyle avutacam çevren genişliyo ve deneyim kazanıyorsun
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

4 okula birden görevlendirildim

page generation = 2.51882 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)