|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
servet
Site Gezgini

|
| 4 okula birden görevlendirildim 25 Eyl 2007, 21:08 | |
| | Arkadaşlar ben masum masum sadece kendi okulumda çalışacağımı sanıyordum görev kağıdı bir geldi bölgedeki birbirinden ayrı yerlerde bulunan ,ayrıca birinde yeterli lab da yok, okullara yarım gün görevlendirilmişim.Böyle bişeye hakları varmı ve ben ne yapacam bilemiyorum lütfen yardım biz birlik olmadıkça hakkımızı savunmadıkça bunlar çok üstümüze gelecek bence bişeyler yapmamız lazım | |
|
|
 |
rock
Site Gezgini

| 4 okula birden görevlendirildim 26 Eyl 2007, 10:27 | |
| | çemberlitaşdaki toplantıya katılmadınız sanırım. orada 4 bt sınıfından sorumlu olacağınız soylendi. eğer okullarınızı belirleseydiniz 2 okula da gidebilirdiniz. ben daha o gun iptal ettirdim:D | |
|
|
 |
servet
Site Gezgini

|
| 4 okula birden görevlendirildim 27 Eyl 2007, 16:20 | |
| | iyide arkadaşım ne çemberli taşı ben antalyadayım | |
|
|
 |
mevcut
Yeni Üye

| 4 okula birden görevlendirildim 27 Eyl 2007, 18:19 | |
| Ben de geçen sene 4 okulda görevliydim merak etme alışıyorsun. Zor mu evet ama işini seviyorsan 4 okulda 4 farklı ortam, farklı öğretmenler, öğrenciler tanıyorsun. Çevren genişliyor.
Üstelik geçen sene 4. ve 5. sınıflar da tek saatti bilgisayar. 4 okulda toplam 23 saat derse gidiriyordum yani 23 ayrı sınıfa birden derse giriyordum. yaklaşık 650 kadar ogrencim vardı. 90 kusur bilgisayar goruyordum haftada. 100 kadar da ogretmenle aynı okulda gorev yapmış oldum. Öğrencileri geçtim bazı öğretmenlerin bile adlarını ezberleyemeden sene bitmişti.
Üstelik geçen sene stajerlik senemdi, 3 ay kursa gittik geldik il merkezine tam anlamıyla bi perişanlıktı aslında ama hani bi yerden sonra tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bak derler ya. benim ki de o hesap genç öğretmenler arkadaşlarla iyi yardımlaşabildiğimiz ve iyi vakit geçirebildiğimiz için teselli buluyorduk bi nevi.
Ve tabi görev yaptığım okul idareleri Allahtan iyi insanlardı genelde. Ben de iyi niyetli olduğum için bi sorun oluyordu aramızda. stajerlik kursunda müfettişlerle de tanışmıştık, derslerimize girmişlerdi. O yüzden okula geldiklerinde herkes kasılırken biz daha rahattık
Yani 4 okulu gözünde büyütme, çok sıkışacaksın yorulacaksın elbette ama çok da tecrübe kazanacaksın... bu iş böyle
+
şunu da ekleyim. Maaş karşılığı 15 saat ders zorunludur. Bunun haricinde sana 6 saat daha ek ders görevi verebilirler. Buna itiraz edemezsin. Edersen de inatlaşma durumunda eğer milli eğitim müdürlüğü ısrar ederse girmek zorunda kalırsın.
Yani toplam 15+6= 21 saat ihtiyaç dahilinde görev verilirse kabul etmelisin. Ama 21 saatten sonrasını istersen almayabilirsin. Buna hakkın var. | |
|
|
 |
deli_divane
Seçkin Üye

| Re: 4 okula birden görevlendirildim 27 Eyl 2007, 19:26 | |
|
 |
 |
Arkadaşlar ben masum masum sadece kendi okulumda çalışacağımı sanıyordum görev kağıdı bir geldi bölgedeki birbirinden ayrı yerlerde bulunan ,ayrıca birinde yeterli lab da yok, okullara yarım gün görevlendirilmişim.Böyle bişeye hakları varmı ve ben ne yapacam bilemiyorum lütfen yardım biz birlik olmadıkça hakkımızı savunmadıkça bunlar çok üstümüze gelecek bence bişeyler yapmamız lazım |
geçen sene 3 okul gidiyordum, biri liseydi, neyseki 3ünde de laboratuarım vardı, sadece bir okulumdan bazı durumlardan dolayı rahat olamıyordum, bu sene 4. okul çıktı, geçen sene saece ilkokul bölümü olduğu için ders de yoktu orada, ortaokul bölümü açılınca bu sene oraya da gidiyoruz, laboratuar yok, yeni öğretmenler yeni öğrenciller, bir de sınıf doldurmak için eski okullardan (çıldırtan) öğrenciler olunca, bayapı güzel tecrübe kazanacağım sanırım. bir o okula bir o okula yürüyoruz, hadi şimdi neyse de kışı ve bitmeyen köpeği de var bunun itiraz da edemiyoruz, bölgede tek öğretmen olduğum için daha doğrusu tüm branşçılar nerdeyse geziyoruz bulunduğumuz bölgede okullara gitmek zorundaymışız  | |
|
|
 |
hakoteknik
Seçkin Üye

| 4 okula birden görevlendirildim 27 Eyl 2007, 19:29 | |
| | valla hocam sistem oturana kadar bizler eziyet çekmeye mahkumuz | |
|
|
 |
carteremre
Site Gezgini

| 4 okula birden görevlendirildim 29 Eyl 2007, 2:39 | |
| | ben sadece istanbulda var bu 4 lab. gezme eziyeti diyordum ama antalyada da varmıs meger. alısırız artık napalım. elden gelen bişey yok.. | |
|
|
 |
unlem
Aktif Üye

| 4 okula birden görevlendirildim 01 Ekm 2007, 10:33 | |
| bende 2 okula gidiyorum ve zorluğundan yakınıyordum.üstelik benim okullarımın arası 7 km ve ayaklarınızdan başka hiçbir vasıta yok!!!! "beterin beteri vardır" sözüne bi kez daha şahit oldum. Allah hepimizi şu rezillikten kurtarsın  | |
|
|
 |
servet
Site Gezgini

|
| 4 okula birden görevlendirildim 05 Ekm 2007, 14:32 | |
| | Evet arkadaşlar saolun moral için bende artık iyi taraflarına bakıp kendimi öyle avutacam çevren genişliyo ve deneyim kazanıyorsun | |
|
|
 |
|
|