Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

4 okula birden görevlendirildim

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
servet
Site Gezgini
Site Gezgini

4 okula birden görevlendirildim    25 Eyl 2007, 20:55Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar ben sadece kendi okulumu beklerken 4 okul bide kendi okulum toplam 5 okulda görevlendirildim 4 okulda yarımşar gün görevlendirilmişim.Ben antalya merkezde görev yapıyorum.Arkadaşlar böyle bişe başına gelen varmı buna hakları varmı bu nasıl iş ben nasıl yapıcam bütün bölge bende isyan ediyorum çünkü mesafe olarak hepside farklı yerde nasıl gidecem ve nasıl hepsiyle ilgilenecem
tunsel
Site Gezgini
Site Gezgini

4 okula birden görevlendirildim    25 Eyl 2007, 21:13Alıntıyla Cevap Gönder

hocam maaş karşılığı 15 saati doldurmak zorundasınız. okul idaresi isterse sizi idare eder ama istemezse maaş karşılığını siz doldurana kadar sizi istediği kadar okulda görevlendirir. yönetmelik gereği norm kadro uygulaması 15+ 6 saattir. bu da demektir ki her öğretmen 21 saat ortalama derse mecburen girmek zorundadır. ancak 21 saat üstüne bu derse girmek istemiyorum diyerek dilekçe verebilirsiniz. size kolay gelsin
gizemkar
Onursal Üye
Onursal Üye

4 okula birden görevlendirildim    25 Eyl 2007, 21:14Alıntıyla Cevap Gönder

hocam ihtiyaca göre belirliyolar ama koskoca antalya merkezde birtek öğretmen 4 okula verilirmi ?
2 yi durdum, 3'ü de nadir ama 4 üde senden duydum E pes yani öğretmeniz yaa motor değilizki yaa nasıl performans beklerler bizden valla prosedürü varmı yokmu bilmiyorum Allah kolaylık versin sayın hocam
tsgursoy
Site Gezgini
Site Gezgini

4 okula birden görevlendirildim    10 Ekm 2007, 0:46Alıntıyla Cevap Gönder

Allah elbet yardım eder.. merak etme hallolur.. Smile
ihsaniye
Site Gezgini
Site Gezgini

4 okula birden görevlendirildim    10 Ekm 2007, 1:41Alıntıyla Cevap Gönder

Allah yardımcınız olsun 2 okul bile zorken Smile fazlasıyla halime şükrettim Smile
aruda
Seçkin Üye
Seçkin Üye

4 okula birden görevlendirildim    10 Ekm 2007, 13:25Alıntıyla Cevap Gönder

aynen doğru valla .....
alla htardımcın olsun..
enginozdil
Moderatör
Moderatör

4 okula birden görevlendirildim    10 Ekm 2007, 13:35Alıntıyla Cevap Gönder

Allah yardımcımız olsun hocam derdinizi anlıyorum
bende 4 okulda derse giriyorum valla çok zor oluyor
nazlı
Aktif Üye
Aktif Üye

4 okula birden görevlendirildim    10 Ekm 2007, 13:56Alıntıyla Cevap Gönder

Allah kolaylık versin ama benim arkadaşım da antalyada okul müdürü ile bir konuşun bence
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

4 okula birden görevlendirildim

page generation = 0.97861 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)