|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
kayabey
Yeni Üye

| 4-B BAKANLIK SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMELERE FORMATÖRLÜK 19 Eyl 2007, 14:47 | |
| Merhaba arkadaşlar
ben 4-B sözleşmeli olarak çalışıyorum bizler formatör öğretmenlik yapabiliyormuyuz acaba çevrenizde sözleşmeki olupta formatör öğretmenlik yapan varmı?
Bizim okulda beni formatör olarak görevlendirmediler. hiç ilgisi olmayan diğer branşlarda olan arkadaşlara kurs düzenlenip onlar içinden formatör alacaklar. bu her yerde böylemi yapılıyor. Eğer öyleyse branşı olmayan birisinin bizler dururken formatörlüğü ne derece doğru olur bilemem | | |
|  | cogullu
Moderatör

| 4-B BAKANLIK SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMELERE FORMATÖRLÜK 19 Eyl 2007, 20:50 | |
| | sözleşmeli öğretmenlerin formatör başvuruları kabul edilmiyor kılavuzda yazıyor | | |
|  | simanur
Seçkin Üye

| 4-B BAKANLIK SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMELERE FORMATÖRLÜK 19 Eyl 2007, 20:52 | |
| | sözleşmelileri olmuyor | | |
|  | Hacker

| 4-B BAKANLIK SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMELERE FORMATÖRLÜK 19 Eyl 2007, 20:59 | |
| kayabey hocam bu sorunları anlatmaktan biz yorulduk birileri anlamamakta ısrarlı...
cevremde görmedim duymadım.
hayırlısı ile en kısa zamanda kadronu alırsın formatörde olursun ek dersini de alırsın.
şimdilik yapacak bişey yok. | | |
|  | tugrulbey
Site Gezgini

|
| 4-B BAKANLIK SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMELERE FORMATÖRLÜK 19 Eyl 2007, 21:51 | |
| | DEU üniversitesi mezunu arkadaşım Rize'ye sözleşmeli atandı, formatörlüge başvurdu şu anda okulunda formatör öğretmen. | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.85138 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)
|