Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Sözleşmeli Öğretmenler

4. ve 5.sınıflarda BT dersine girebiliyormusunuz

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
sbil
Aktif Üye
Aktif Üye

4. ve 5.sınıflarda BT dersine girebiliyormusunuz    24 Eyl 2008, 19:36Alıntıyla Cevap Gönder

merhaba arkadaşlar .
ben kendi okulumda kadrolu öğretmenim benimle birlikte 8 saate de sözleşmeli bir öğretmen arkadaşım giriyor.bu arada sözleşmeli arkadaşın bağlı olduğu okul başka.idare bana dediki 4.ve 5.sınıfların BT dersine sözleşmeli öğretmenler giremiyormuş.bu sebeple arkadaşa sadece 6.sınıfları verdiler.böyle birşey varmı varsa yönetmelik olarak hangi madde .
bilgisi olan arkadaş varsa cevap verirse sevinirim.
aakcakaza
Süper Üye
Süper Üye

4. ve 5.sınıflarda BT dersine girebiliyormusunuz    24 Eyl 2008, 19:51Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam ilk defa boyle bir sey duyuyorum, olacagini sanmiyorum, varsa da ne kadar sacma bisey olacagi ortada!
isikayhan
Yeni Üye
Yeni Üye

4. ve 5.sınıflarda BT dersine girebiliyormusunuz    24 Eyl 2008, 20:12Alıntıyla Cevap Gönder

4 ve 5'lere ücretli branş öğretmenleri (ingilizce hariç) giremiyor, sözleşmeli öğretmenler için böyle bir kısıtlama yok
aysegul_
Seçkin Üye
Seçkin Üye

4. ve 5.sınıflarda BT dersine girebiliyormusunuz    24 Eyl 2008, 20:15Alıntıyla Cevap Gönder

sanırım işlerine öyle gelmiş hocam... bende ilk defa öyle birşey duyuyorum... sonuçta 4. ,5. sınıfların din kült, görsel sanatlar vb. derslerine de sözleşmeli öğretmenler girebiliyor, bilişim tek. neden giremesin... herkes kafasına göre yapıyor bişeyler Smile Smile
kondansatör
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

4. ve 5.sınıflarda BT dersine girebiliyormusunuz    24 Eyl 2008, 20:18Alıntıyla Cevap Gönder

bende ilk defa duyuorum.varsada çok anlamsız.onlar bi göstersinler bence hangi yonetmeliğe, yazılı ifadeye göre bu dedikleri
esinemci
Aktif Üye
Aktif Üye

4. ve 5.sınıflarda BT dersine girebiliyormusunuz    24 Eyl 2008, 20:23Alıntıyla Cevap Gönder

valla hocam bende ilk kez duyuyorum yok öyle bişey ben sözleşmeliyim ve 1den 8e kadar bütün sınıflara ders veriyorum.
sbil
Aktif Üye
Aktif Üye

4. ve 5.sınıflarda BT dersine girebiliyormusunuz    24 Eyl 2008, 20:32Alıntıyla Cevap Gönder

çok teşekkürler arkadaşlar.yarın görüşeyim idareyle bakalım ne açıklamada bulunacaklar.
runalone
Site Gezgini
Site Gezgini

4. ve 5.sınıflarda BT dersine girebiliyormusunuz    24 Eyl 2008, 20:42Alıntıyla Cevap Gönder

bu idarenin işlediği bir suçtur ark lar...tamamen keyfi yapılmış bir uygulama...şikayet edildiği takdirde idareye çok rahat soruşturma ve ağır bir ceza verilebilir....
bilgisayarbilisim33
Aktif Üye
Aktif Üye

4. ve 5.sınıflarda BT dersine girebiliyormusunuz    24 Eyl 2008, 20:50Alıntıyla Cevap Gönder

Ben sözleşmeliyim bugün 5. sınıfların dersine girdim yarın iki ayrı 4. sınıfın dersine girecem. Keyfi yapılmış bir uygulama evet. O zaman sözleşmeli girmeyecekse sınıf öğretmeninin bilgisayar dersini vermesi gerekir. O da bilgisayar değil de başka bir ders anlatıyorsa ya sözleşmeli öğretmene kasti bir durumları var ya da bilgisizlikten kaynaklanıyor.
bilgisayarbilisim33
Aktif Üye
Aktif Üye

4. ve 5.sınıflarda BT dersine girebiliyormusunuz    24 Eyl 2008, 20:56Alıntıyla Cevap Gönder

esinemci yazmış:
valla hocam bende ilk kez duyuyorum yok öyle bişey ben sözleşmeliyim ve 1den 8e kadar bütün sınıflara ders veriyorum.

Katılıyorum ben de sözleşmeliyim ve 1. sınıftan 8'e kadar tüm sınıflara girdim. İl ve ilçe Milli Eğitimler okulda hangi sınıflara girdiğinizi değil sadece o okulda kaç saat bilgisayar dersi olduğunu biliyorlar. Ben -şimdiki okuluma- geçen sene atandığımı öğrenince il milli eğitime gittim. Ordaki görevli memurun bilgisayarına beraber baktık ve okulda toplam 58 saat ders yükü olduğunu ve 3 pc öğretmenine ihtiyaç olduğunu gördük. Göreve başlamak için okula gittiğimde müdürümüz : " 1. sınıftan 8. sınıfa kadar tüm öğrencilerimizin bilgisayardan yararlanmalarını istediğimiz için böyle yaptık " dedi. Bana ilk hafta 6-7-8. sınıfları verdiler. Sonra ücretli öğretmenimiz geldi. Ben 1-2-3 ve 5. sınıfları aldım. 4. sınıflara da formatör öğretmenimiz derse girdi.
agahyildiz
Aktif Üye
Aktif Üye

4. ve 5.sınıflarda BT dersine girebiliyormusunuz    24 Eyl 2008, 21:01Alıntıyla Cevap Gönder

o nasıl iş yaa. ben 7 ay sözleşmeli çalıştım. hemde üç farklı okula gittim ek ders için. ilk defa böyle bişey duyuyorum. ayrıca bizim okulun yarısı ücretli öğretmen ve herkes her derse giriyor. böyle bir kısıtlama görmedim daha önce...
kendir_li
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

4. ve 5.sınıflarda BT dersine girebiliyormusunuz    25 Eyl 2008, 11:19Alıntıyla Cevap Gönder

okulda ne kadar sınıf varsa hepsinin dersine giriyorum, hiç bir sorun yok..
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Sözleşmeli Öğretmenler

4. ve 5.sınıflarda BT dersine girebiliyormusunuz

page generation = 0.18817 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)