|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
sbil
Aktif Üye

Kayıt: 30 Mar 2007 Mesajlar: 307 Konum: İstanbul-B.çekmece |
| 4. ve 5.sınıflarda BT dersine girebiliyormusunuz 24 Eyl 2008, 19:36 | |
| merhaba arkadaşlar .
ben kendi okulumda kadrolu öğretmenim benimle birlikte 8 saate de sözleşmeli bir öğretmen arkadaşım giriyor.bu arada sözleşmeli arkadaşın bağlı olduğu okul başka.idare bana dediki 4.ve 5.sınıfların BT dersine sözleşmeli öğretmenler giremiyormuş.bu sebeple arkadaşa sadece 6.sınıfları verdiler.böyle birşey varmı varsa yönetmelik olarak hangi madde .
bilgisi olan arkadaş varsa cevap verirse sevinirim. | |
|
|
 |
aakcakaza
Süper Üye

| 4. ve 5.sınıflarda BT dersine girebiliyormusunuz 24 Eyl 2008, 19:51 | |
| | Hocam ilk defa boyle bir sey duyuyorum, olacagini sanmiyorum, varsa da ne kadar sacma bisey olacagi ortada! | |
|
|
 |
isikayhan
Yeni Üye

|
| 4. ve 5.sınıflarda BT dersine girebiliyormusunuz 24 Eyl 2008, 20:12 | |
| | 4 ve 5'lere ücretli branş öğretmenleri (ingilizce hariç) giremiyor, sözleşmeli öğretmenler için böyle bir kısıtlama yok | |
|
|
 |
aysegul_
Seçkin Üye

| 4. ve 5.sınıflarda BT dersine girebiliyormusunuz 24 Eyl 2008, 20:15 | |
| sanırım işlerine öyle gelmiş hocam... bende ilk defa öyle birşey duyuyorum... sonuçta 4. ,5. sınıfların din kült, görsel sanatlar vb. derslerine de sözleşmeli öğretmenler girebiliyor, bilişim tek. neden giremesin... herkes kafasına göre yapıyor bişeyler  | |
|
|
 |
kondansatör
Tecrübeli Üye

| 4. ve 5.sınıflarda BT dersine girebiliyormusunuz 24 Eyl 2008, 20:18 | |
| | bende ilk defa duyuorum.varsada çok anlamsız.onlar bi göstersinler bence hangi yonetmeliğe, yazılı ifadeye göre bu dedikleri | |
|
|
 |
esinemci
Aktif Üye

| 4. ve 5.sınıflarda BT dersine girebiliyormusunuz 24 Eyl 2008, 20:23 | |
| | valla hocam bende ilk kez duyuyorum yok öyle bişey ben sözleşmeliyim ve 1den 8e kadar bütün sınıflara ders veriyorum. | |
|
|
 |
sbil
Aktif Üye

Kayıt: 30 Mar 2007 Mesajlar: 307 Konum: İstanbul-B.çekmece |
| 4. ve 5.sınıflarda BT dersine girebiliyormusunuz 24 Eyl 2008, 20:32 | |
| | çok teşekkürler arkadaşlar.yarın görüşeyim idareyle bakalım ne açıklamada bulunacaklar. | |
|
|
 |
runalone
Site Gezgini

| 4. ve 5.sınıflarda BT dersine girebiliyormusunuz 24 Eyl 2008, 20:42 | |
| | bu idarenin işlediği bir suçtur ark lar...tamamen keyfi yapılmış bir uygulama...şikayet edildiği takdirde idareye çok rahat soruşturma ve ağır bir ceza verilebilir.... | |
|
|
 |
bilgisayarbilisim33
Aktif Üye

Kayıt: 07 Ağu 2007 Mesajlar: 367 Konum: www.bilgisayarbilisim.net |
| 4. ve 5.sınıflarda BT dersine girebiliyormusunuz 24 Eyl 2008, 20:50 | |
| | Ben sözleşmeliyim bugün 5. sınıfların dersine girdim yarın iki ayrı 4. sınıfın dersine girecem. Keyfi yapılmış bir uygulama evet. O zaman sözleşmeli girmeyecekse sınıf öğretmeninin bilgisayar dersini vermesi gerekir. O da bilgisayar değil de başka bir ders anlatıyorsa ya sözleşmeli öğretmene kasti bir durumları var ya da bilgisizlikten kaynaklanıyor. | |
|
|
 |
bilgisayarbilisim33
Aktif Üye

Kayıt: 07 Ağu 2007 Mesajlar: 367 Konum: www.bilgisayarbilisim.net |
| 4. ve 5.sınıflarda BT dersine girebiliyormusunuz 24 Eyl 2008, 20:56 | |
|
 |
 |
valla hocam bende ilk kez duyuyorum yok öyle bişey ben sözleşmeliyim ve 1den 8e kadar bütün sınıflara ders veriyorum. |
Katılıyorum ben de sözleşmeliyim ve 1. sınıftan 8'e kadar tüm sınıflara girdim. İl ve ilçe Milli Eğitimler okulda hangi sınıflara girdiğinizi değil sadece o okulda kaç saat bilgisayar dersi olduğunu biliyorlar. Ben -şimdiki okuluma- geçen sene atandığımı öğrenince il milli eğitime gittim. Ordaki görevli memurun bilgisayarına beraber baktık ve okulda toplam 58 saat ders yükü olduğunu ve 3 pc öğretmenine ihtiyaç olduğunu gördük. Göreve başlamak için okula gittiğimde müdürümüz : " 1. sınıftan 8. sınıfa kadar tüm öğrencilerimizin bilgisayardan yararlanmalarını istediğimiz için böyle yaptık " dedi. Bana ilk hafta 6-7-8. sınıfları verdiler. Sonra ücretli öğretmenimiz geldi. Ben 1-2-3 ve 5. sınıfları aldım. 4. sınıflara da formatör öğretmenimiz derse girdi. | |
|
|
 |
agahyildiz
Aktif Üye

Kayıt: 16 Eyl 2007 Mesajlar: 365 Konum: Adana'lı ama Diyarbakır'da |
| 4. ve 5.sınıflarda BT dersine girebiliyormusunuz 24 Eyl 2008, 21:01 | |
| | o nasıl iş yaa. ben 7 ay sözleşmeli çalıştım. hemde üç farklı okula gittim ek ders için. ilk defa böyle bişey duyuyorum. ayrıca bizim okulun yarısı ücretli öğretmen ve herkes her derse giriyor. böyle bir kısıtlama görmedim daha önce... | |
|
|
 |
kendir_li
Tecrübeli Üye

Kayıt: 26 Arl 2007 Mesajlar: 920 Konum: Niğde-Antakya-Hizan |
| 4. ve 5.sınıflarda BT dersine girebiliyormusunuz 25 Eyl 2008, 11:19 | |
| | okulda ne kadar sınıf varsa hepsinin dersine giriyorum, hiç bir sorun yok.. | |
|
|
 |
|
|