Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Sözleşmeli Öğretmenler

4. ve 5.sınıflarda BT dersine girebiliyormusunuz

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
YazarMesaj
ark
Yeni Üye
Yeni Üye

4. ve 5.sınıflarda BT dersine girebiliyormusunuz    20 Ekm 2008, 8:51Alıntıyla Cevap Gönder

fatihpc yazmış:
1-den 8 e kadar giriyorum böyle saçmalık mı olur

hocam bizim okulda da 1-2-3 lerin bilgisayar dersi var ama ders programım da musait ama bana sen giremezsin dediler ilk 3 sınıf için hiç bi ücret verilmio dedi müdür branş öğretmenleri için acaba yanlış mı biliolarmış siz bu sınıflar için ücret alıomusunz peki ben de sözleşmeliyim de bu arada...
hakansia
Seçkin Üye
Seçkin Üye

4. ve 5.sınıflarda BT dersine girebiliyormusunuz    20 Ekm 2008, 9:24Alıntıyla Cevap Gönder

ARKADALAR 1 2 3 SINIFLARIN DERSİNE HİÇ BİR BRANŞ ÖĞRETMENİ GİREMEZ VE KESİNLİKLE ÜCRET ALAMAZ. 4 VE 5 SINFLARIN DERSİNE İSE BRANŞ ÖĞRETMENİN DERSİ UYGUN İSE SINIF ÖĞRETMENİ GİREMEZE. 64. MADDE AÇIK.
orucreis
Yeni Üye
Yeni Üye

4. ve 5.sınıflarda BT dersine girebiliyormusunuz    23 Ekm 2008, 11:31Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar bu 4 5 lere girmeme olayı geçen 2007-2008 öğretim yılında sanırım şubat ayında ortaya çıkan bişi. o zaman bir genelge yayınlandı orda diyordu ki bilişim teknolojileri , ingilizce ve din kültürü ücretli öğretmenleri 4-5 lere giremez. daha sonra benim bir türlü temin edemediğim bir genelge yayınlanmış ve orda bu yasak sadece bilişim teknolojileri dersine indirgenmiş :S

yani şunu söyleyeyim. yasak 4b li sözleşmeliler için değil ücretli öğretmenler içindir.

(5 yıllık ücretli bilgisayar öğretmeniyim :S)
cihangültekin
Yeni Üye
Yeni Üye

4. ve 5.sınıflarda BT dersine girebiliyormusunuz    23 Ekm 2008, 11:50Alıntıyla Cevap Gönder

yok böle bir durum,sınırlama yok.
eliff87
Seçkin Üye
Seçkin Üye

4. ve 5.sınıflarda BT dersine girebiliyormusunuz    23 Ekm 2008, 11:54Alıntıyla Cevap Gönder

ben gecen yıl ucretli öğretmenlik yaptım ve 3 okul gezdim.. bitanesi bana 1 den 8 e kadar butun sınıfları verebileceğini söyledi, diğeri sadece 6 7 8 leri verebilecğini söyledi diğeri de sadece 4 5 6 7 8 leri verebileceğini söyledi.. ve hepsi de yönetmelikten bahsetti Mad nasıl bir yönetmeliktir ki 3 okulda da ayrı ayrı uygulanıyor. hala aklıma geldikçe sinir oluyorum Mad 1 den 8 e kadar girersem daha sonra girdiğim dersler için bana ödenen parayı geri ödemem gerekebileceği bile söylenmişti, o kadar yaniii. ama hiçkimse benden para falan geri istemedi. kısacası arkadasım idare kafasına göre ne biliyosa onu okuyo işine ne geliyosa onu yapıyo. 1 den 8 e kadar butun sınıfların dersine girebilir. tecrüneyle sabittirr Cool
rose_tek
Yeni Üye
Yeni Üye

4. ve 5.sınıflarda BT dersine girebiliyormusunuz    26 Ekm 2008, 12:54Alıntıyla Cevap Gönder

öyle bir şey duymadım. ben sözleşmeliyim ve giriyorum.
karasnake
Yeni Üye
Yeni Üye

4. ve 5.sınıflarda BT dersine girebiliyormusunuz    29 Ekm 2008, 2:08Alıntıyla Cevap Gönder

2. sınıflardan itibaren 8 lere kadar hepsine giriyorum
sözleşmeliyim
skipper_forum
Seçkin Üye
Seçkin Üye

4. ve 5.sınıflarda BT dersine girebiliyormusunuz    11 Ksm 2008, 12:23Alıntıyla Cevap Gönder

sözleşmeli değil ama ücretli öğretmen giremiyor diye biliyoruz
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Sözleşmeli Öğretmenler

4. ve 5.sınıflarda BT dersine girebiliyormusunuz

page generation = 5.07211 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)