Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Stajyer Bilgisayar Öğretmeni

31 marta askerlik sevkim geldi ne yapablirim??

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2
YazarMesaj
Hacker
Site Admin
<marquee><b>Site Admin</b></marquee>

31 marta askerlik sevkim geldi ne yapablirim??    03 Mar 2008, 0:55Alıntıyla Cevap Gönder

rapor rapordur istersen sağlık ocağından al farketmez.

sen ek a nı ver ama üstüne birde rapor al. sanırım 1-2-3 nisan tarihleri. raporuda dosyana koy durusn. ilerde mahkemen olsa bile gösterirsin raporu olur biter.
CeM_G
Site Gezgini
Site Gezgini

31 marta askerlik sevkim geldi ne yapablirim??    03 Mar 2008, 0:56Alıntıyla Cevap Gönder

hacker hocam ben her ihtimali düşündüm işte.yarın gidip belgeleri falan teslim edeceğim ama biliyorumki bu evrak işleri çok uzun sürecek.o yüzden birde onun için rapor almak geliyor aklıma.benim bi ara sakin kafayla düşünmem lazım ne yapcağım hakkında.stajerliğim tehlikeye girer diyede bi korku var içimde...
big34
Yeni Üye
Yeni Üye

31 marta askerlik sevkim geldi ne yapablirim??    03 Mar 2008, 0:57Alıntıyla Cevap Gönder

sağlık ocağıda olur yeterki rapor aralığı 1-2-3 nisan sınav günlerini kapsasın
CeM_G
Site Gezgini
Site Gezgini

31 marta askerlik sevkim geldi ne yapablirim??    03 Mar 2008, 1:01Alıntıyla Cevap Gönder

peki saygıdeğer hocalarım.oldu ki karar verdim askere gitmeye.bu stajerliğim nasıl olur.şimdi benim hazırlayıcı ve temel eğitim kursalrım bitecek.bi uygulamalı eğitim kalcak gidersem eğer.döndüğümde bir sorunla karşılaşırmıyım acaba.yada geldikten ne kadar süre sonra kalkar.
big34
Yeni Üye
Yeni Üye

31 marta askerlik sevkim geldi ne yapablirim??    03 Mar 2008, 15:53Alıntıyla Cevap Gönder

bi sorun olmaz askerden geldikten sonra kalan süreyi tamamlarsın önemli olan 1 tam seneyi doldurman temel eğitim hazırlayıcı eğitime bi daha girmezsin
the_korsan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

31 marta askerlik sevkim geldi ne yapablirim??    03 Mar 2008, 16:20Alıntıyla Cevap Gönder

rapor konusunda hocam devlet hastanesi tavsiye ederim.çünkü rapor işlerinin askeriye bayağı ciddi ele alıyo doktorlardan savunma istiyo tabi sağlık ocaklarındaki doktorlar öyle 4-5 günlük rapor verince hoop dur orda neyi var diye soruyolar ama devlet hastanesinden alırsanız orası daha rahat bilginiz olsun.
CeM_G
Site Gezgini
Site Gezgini

31 marta askerlik sevkim geldi ne yapablirim??    04 Mar 2008, 21:53Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar dün gidip il milli eğitime belgelerimi elden teslim ettim.oradaki görevli hızlı bi şekilde olması için elimden geleni yapacağım dedi ama bilmiyorum ne olur.bizim ilçe yazı yollamadığı için ve benimde takipsizliğimden dolayı bu işler geldi başıma.şimdi dua edioyorum 31marta kadar yetişsin diye.ama bilmiyorum hala kafam karışık.bir devlet hastanesinden de rapor alayım diyorum ne olur ne olmaz diye gidip veririm olurki yetişemezse belgeler diye.hepinize ayrı ayrı teşekküer ederim ilgilendiğiniz için.
CeM_G
Site Gezgini
Site Gezgini

31 marta askerlik sevkim geldi ne yapablirim??    03 May 2008, 22:27Alıntıyla Cevap Gönder

evet arkadaşlar bu dertten baya bi canım sıkılmıştı ama,belgeleri gec vermeme rağmen,bütün işlemler 20 gün içerisinde hallolmuş ve 31 marrta askerlik şubemde yazı çıkmış askerliğim ertelendi diye,gece günde ilçeye gelmiş ve ordanda okula geldi.31 ağustosa kadar askerliğim tecil edilmiş durumda,haliylede aralığa sevkim olacak askerlik için.ilgilenen ve msj yazan arkadaşlara teşekkür ederim.benim gibi bi durumda olanlar içinde söliyeyim ki varmıdır bilmiorum Very Happy gec meç belgelerinizi verin hepsi halloluyo çünkü yasal bi hakkmız var sonucta.baştan gözüm korkmuştu 2 -3 ayda belgelerin gider dediklelerinde.rapor falanda almamıştım.ama tam zamanında belgelerim yerine ulaşmış.Very Happy
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Stajyer Bilgisayar Öğretmeni

31 marta askerlik sevkim geldi ne yapablirim??

page generation = 0.58726 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)