|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
Hacker

| 31 marta askerlik sevkim geldi ne yapablirim?? 03 Mar 2008, 0:55 | |
| rapor rapordur istersen sağlık ocağından al farketmez.
sen ek a nı ver ama üstüne birde rapor al. sanırım 1-2-3 nisan tarihleri. raporuda dosyana koy durusn. ilerde mahkemen olsa bile gösterirsin raporu olur biter. | |
|
|
 |
CeM_G
Site Gezgini

Kayıt: 11 May 2007 Mesajlar: 98 Konum: İstanbul / Gaziosmanpaşa |
| 31 marta askerlik sevkim geldi ne yapablirim?? 03 Mar 2008, 0:56 | |
| | hacker hocam ben her ihtimali düşündüm işte.yarın gidip belgeleri falan teslim edeceğim ama biliyorumki bu evrak işleri çok uzun sürecek.o yüzden birde onun için rapor almak geliyor aklıma.benim bi ara sakin kafayla düşünmem lazım ne yapcağım hakkında.stajerliğim tehlikeye girer diyede bi korku var içimde... | |
|
|
 |
big34
Yeni Üye

|
| 31 marta askerlik sevkim geldi ne yapablirim?? 03 Mar 2008, 0:57 | |
| | sağlık ocağıda olur yeterki rapor aralığı 1-2-3 nisan sınav günlerini kapsasın | |
|
|
 |
CeM_G
Site Gezgini

| 31 marta askerlik sevkim geldi ne yapablirim?? 03 Mar 2008, 1:01 | |
| | peki saygıdeğer hocalarım.oldu ki karar verdim askere gitmeye.bu stajerliğim nasıl olur.şimdi benim hazırlayıcı ve temel eğitim kursalrım bitecek.bi uygulamalı eğitim kalcak gidersem eğer.döndüğümde bir sorunla karşılaşırmıyım acaba.yada geldikten ne kadar süre sonra kalkar. | |
|
|
 |
big34
Yeni Üye

|
| 31 marta askerlik sevkim geldi ne yapablirim?? 03 Mar 2008, 15:53 | |
| | bi sorun olmaz askerden geldikten sonra kalan süreyi tamamlarsın önemli olan 1 tam seneyi doldurman temel eğitim hazırlayıcı eğitime bi daha girmezsin | |
|
|
 |
the_korsan
Tecrübeli Üye

|
| 31 marta askerlik sevkim geldi ne yapablirim?? 03 Mar 2008, 16:20 | |
| | rapor konusunda hocam devlet hastanesi tavsiye ederim.çünkü rapor işlerinin askeriye bayağı ciddi ele alıyo doktorlardan savunma istiyo tabi sağlık ocaklarındaki doktorlar öyle 4-5 günlük rapor verince hoop dur orda neyi var diye soruyolar ama devlet hastanesinden alırsanız orası daha rahat bilginiz olsun. | |
|
|
 |
CeM_G
Site Gezgini

| 31 marta askerlik sevkim geldi ne yapablirim?? 04 Mar 2008, 21:53 | |
| | arkadaşlar dün gidip il milli eğitime belgelerimi elden teslim ettim.oradaki görevli hızlı bi şekilde olması için elimden geleni yapacağım dedi ama bilmiyorum ne olur.bizim ilçe yazı yollamadığı için ve benimde takipsizliğimden dolayı bu işler geldi başıma.şimdi dua edioyorum 31marta kadar yetişsin diye.ama bilmiyorum hala kafam karışık.bir devlet hastanesinden de rapor alayım diyorum ne olur ne olmaz diye gidip veririm olurki yetişemezse belgeler diye.hepinize ayrı ayrı teşekküer ederim ilgilendiğiniz için. | |
|
|
 |
CeM_G
Site Gezgini

| 31 marta askerlik sevkim geldi ne yapablirim?? 03 May 2008, 22:27 | |
| evet arkadaşlar bu dertten baya bi canım sıkılmıştı ama,belgeleri gec vermeme rağmen,bütün işlemler 20 gün içerisinde hallolmuş ve 31 marrta askerlik şubemde yazı çıkmış askerliğim ertelendi diye,gece günde ilçeye gelmiş ve ordanda okula geldi.31 ağustosa kadar askerliğim tecil edilmiş durumda,haliylede aralığa sevkim olacak askerlik için.ilgilenen ve msj yazan arkadaşlara teşekkür ederim.benim gibi bi durumda olanlar içinde söliyeyim ki varmıdır bilmiorum gec meç belgelerinizi verin hepsi halloluyo çünkü yasal bi hakkmız var sonucta.baştan gözüm korkmuştu 2 -3 ayda belgelerin gider dediklelerinde.rapor falanda almamıştım.ama tam zamanında belgelerim yerine ulaşmış. | |
|
|
 |
|
|