Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Mevzuat-Yönetmelik

30 saatin üstünde derse girersem ders ücretimi alabilirmiyim

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
derya
Yeni Üye
Yeni Üye

30 saatin üstünde derse girersem ders ücretimi alabilirmiyim    18 Eyl 2007, 13:49Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar ilköğretimde 22 saat derse giriyorum.. meb den aradılar ve kız meslek lisesine görevlendireceklerini söylediler. lise de de 11 ders varmış.. toplam 33 ders yapıyoo.. 3 saati fahri olarak girersin dediler.. bi alternatif yok mu.. yani 38 saate kadar maaş+ek ders karşılığı olmuyor mu? (formatör falan da değilim) 3 saat fahri olarak mı gçrmem gerekiyor???
fm22
Site Gezgini
Site Gezgini

30 saatin üstünde derse girersem ders ücretimi alabilirmiyim    18 Eyl 2007, 13:54Alıntıyla Cevap Gönder

30 saate kadar maaş+ek ders ödenir şeklinde geçiyor yönetmelikte.
gececi
Seçkin Üye
Seçkin Üye

30 saatin üstünde derse girersem ders ücretimi alabilirmiyim    18 Eyl 2007, 13:59Alıntıyla Cevap Gönder

fm22 yazmış:
30 saate kadar maaş+ek ders ödenir şeklinde geçiyor yönetmelikte.

+1
sisyphem
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

30 saatin üstünde derse girersem ders ücretimi alabilirmiyim    18 Eyl 2007, 14:03Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam beraber kaldığım arkadaş kendi okulun 23 saat başka bir okulda da 10 saat dese giriyordu. 30 saatin üzerindeki derslerin de ücretini alıyordu.
Ama neye istinaden ödeme yapılıyordu bilmiyorum.
derya
Yeni Üye
Yeni Üye

30 saatin üstünde derse girersem ders ücretimi alabilirmiyim    18 Eyl 2007, 14:06Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkür ederimm arkadaşlar
Bursa_Formatör
Aktif Üye
Aktif Üye

30 saatin üstünde derse girersem ders ücretimi alabilirmiyim    18 Eyl 2007, 14:50Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam ücret olarak 30 saati alabilirsiniz.üzerini alamazsınız.3 saat içinde eğer ilköğretim okulu olsa ücretli girebilirsiniz diyecektim.yani sınıf öğretmeni para topluyor ders saati başına 5 ytl den .ama lise olduğu için nasıl olur bilemem
murathan21
Site Gezgini
Site Gezgini

30 saatin üstünde derse girersem ders ücretimi alabilirmiyim    18 Eyl 2007, 17:03Alıntıyla Cevap Gönder

derya hocam kadron ilköğretimde mi eğer ordaysan 30 saatten fazla alamzsın
Hacker
Site Admin
<marquee><b>Site Admin</b></marquee>

30 saatin üstünde derse girersem ders ücretimi alabilirmiyim    18 Eyl 2007, 17:14Alıntıyla Cevap Gönder

15 saat maaş karşılığı
15 saatte ek ders olarak toplam fiziksel olarak 30 saat derse gireiblirsin.
3 saat ders dışı hazırlık+ 2 saat rehmerlik veya eğitsel klüp çalışmasından gelir ve alabileceğin maksimum ücret bu şartlarla 20 saattir.

yani fiziksel olarak 30 saatin üstünde girdiğiniz dersler için herhangi bir ücret sözkonusu değildir. fahri olarak götürün 3 saatide bişey olmaz bence...

geçen yıl 55 saat net derse giriyordum. ( TEF mezunları için sınır 47 dir.) yani 8 saat fahri girmek zorunda kaldım ayrıca 3 saat ders dışı hazırlıkta almadım toplamında 11 saat kayıptı. sonuşta girdim hiçte problem olmadı. zaten o tempoya bi alışırsan arada boş durmak seni yoruyor.
jk_44
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: 30 saatin üstünde derse girersem ders ücretimi alabilirm    20 Eyl 2007, 23:37Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşım ihtiyaç halinde 30+10 saat daha girebiliyorsun.
geçen sene kendi okulumda 23 saat ders vardı daha sonra bir okulda 4 saat ders aldım ardından 6 saat başka bir okulda görev aldım 33 saat yaptı 21 saat ek ders aldım.
bu sene kendi okulumda 7
başka okulda 8
bir başka okulda 8
bir başka okulda 4
toplam 27 saat dersim var ve ben hala kendime bir 13 saatlik bir okul arıyorum hatta 8 saat daha buldum onada girmeyi düşünüyorum o zaman 23 saat ek ders alcam.
işin özeti fahri falan girmiş olmazsın girdiğin dersin ücretini alabirsiin
ysahin
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

30 saatin üstünde derse girersem ders ücretimi alabilirmiyim    20 Eyl 2007, 23:45Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:
bu sene kendi okulumda 7
başka okulda 8
bir başka okulda 8
bir başka okulda 4

ilçede sadece siz misiniz bilgisayar öğretmeni ? Smile
M.Kıyıcı
Aktif Üye
Aktif Üye

30 saatin üstünde derse girersem ders ücretimi alabilirmiyim    20 Eyl 2007, 23:46Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam gittiğiniz her okulda bilgisayar lab var mı yoksa teorik mi anlatıyorsunuz?
simanur
Seçkin Üye
Seçkin Üye

30 saatin üstünde derse girersem ders ücretimi alabilirmiyim    21 Eyl 2007, 0:19Alıntıyla Cevap Gönder

tşkler paylaşım için benimde bildiğim 30 saat ama tekrardan sordum 30 saat miş..
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Mevzuat-Yönetmelik

30 saatin üstünde derse girersem ders ücretimi alabilirmiyim

page generation = 0.17769 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)