Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Eğitici Formatör Öğretmen

2 haziran öğretmen eğitimi kursu Aksaraya gidenler

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
raco38
Aktif Üye
Aktif Üye

2 haziran öğretmen eğitimi kursu Aksaraya gidenler    26 May 2008, 21:26Alıntıyla Cevap Gönder

2-13 haziran Aksarayda Öğretmen programı eğitimi kursu çıkmış. Bu kursun içeriği hakkında bilgisi olan varmı. Birde başka kimler gidiyor onu merak ediyorum

620 defa İzlenme, 18.84 KB

kurs.JPG

net008
Site Gezgini
Site Gezgini

2 haziran öğretmen eğitimi kursu Aksaraya gidenler    26 May 2008, 22:04Alıntıyla Cevap Gönder

Bende aynı kurstayım. Bana gelen mailde intel kursu olduğu belitilerek program ile ilgili ön bilgi verilmiş.
raco38
Aktif Üye
Aktif Üye

2 haziran öğretmen eğitimi kursu Aksaraya gidenler    26 May 2008, 23:10Alıntıyla Cevap Gönder

Malesef intel kursuymuş. Bende intel kursundan kurtuldum diye çok sevinmiştim
bolathakan
Yeni Üye
Yeni Üye

2 haziran öğretmen eğitimi kursu Aksaraya gidenler    27 May 2008, 9:04Alıntıyla Cevap Gönder

Ben henüz döndüm Aksaray'daki intel kursundan. Size kolay gelsinnn Question
sky83
Site Gezgini
Site Gezgini

2 haziran öğretmen eğitimi kursu Aksaraya gidenler    27 May 2008, 13:11Alıntıyla Cevap Gönder

Bende İstanbul'dan Aksaray'a gidiyorum maaleseff. Hiç yoktan Ankaray'a alsalardı.

Alıntı:
bolathakan

Alıntı:

Hocam nerde kaldınız. Biraz bilgi verirmisiniz. Yüz yüze eğitim mii? Neler yaptınız ?

Bilgi verirseniz sevinirim.
balakom
Aktif Üye
Aktif Üye

2 haziran öğretmen eğitimi kursu Aksaraya gidenler    27 May 2008, 14:48Alıntıyla Cevap Gönder

bende aksaray da olacağım
cakin
Aktif Üye
Aktif Üye

2 haziran öğretmen eğitimi kursu Aksaraya gidenler    27 May 2008, 14:50Alıntıyla Cevap Gönder

ben de ankara'dayım
Hakan24
Site Gezgini
Site Gezgini

2 haziran öğretmen eğitimi kursu Aksaraya gidenler    28 May 2008, 0:12Alıntıyla Cevap Gönder

Ankara'dayız şükür. Kaybolmayak sonra.
bolathakan
Yeni Üye
Yeni Üye

2 haziran öğretmen eğitimi kursu Aksaraya gidenler    28 May 2008, 9:08Alıntıyla Cevap Gönder

sky83 yazmış:
Bende İstanbul'dan Aksaray'a gidiyorum maaleseff. Hiç yoktan Ankaray'a alsalardı.

Alıntı:
bolathakan

Alıntı:

Hocam nerde kaldınız. Biraz bilgi verirmisiniz. Yüz yüze eğitim mii? Neler yaptınız ?

Bilgi verirseniz sevinirim.

Biz karma eğitim gördük. Derslerin çoğu online. İlk bir iki gün ve son iki gün sınıfta eğitim göreceksiniz. Aksaray'da aynı binada hem kurs görecek hem kalacaksınız. Odalarda kablosuz bağlantı var fakat her oda aynı kalitede değil ama laptopunuzu getirin. Kursun başladığı gün gelin. Elinizde kurs sonunda 200-300 arası para kalır. (Biletlerinizi atmayın). Surprised
emelg
Site Gezgini
Site Gezgini

2 haziran öğretmen eğitimi kursu Aksaraya gidenler    28 May 2008, 12:09Alıntıyla Cevap Gönder

Ben de Aksaray'da olacağım...
ayesiloglu
Site Gezgini
Site Gezgini

2 haziran öğretmen eğitimi kursu Aksaraya gidenler    28 May 2008, 12:33Alıntıyla Cevap Gönder

Kursa gidecekler laptopunuz mutlak olsun. Kurs sıkıcı ama gerekli olan bir kurs.
Aksarayda şu ara nano virüs var sağlık karnenizi unutmayın.
Musluktan su içmeyin.
Mümkünatı varsa pazar gece 00.00 dan sonra giriş yapın.
Yemekleri güzel enstitü' de yiyin.
bolathakan
Yeni Üye
Yeni Üye

2 haziran öğretmen eğitimi kursu Aksaraya gidenler    28 May 2008, 13:26Alıntıyla Cevap Gönder

ayesiloglu yazmış:
Kursa gidecekler laptopunuz mutlak olsun. Kurs sıkıcı ama gerekli olan bir kurs.
Aksarayda şu ara nano virüs var sağlık karnenizi unutmayın.
Musluktan su içmeyin.
Mümkünatı varsa pazar gece 00.00 dan sonra giriş yapın.
Yemekleri güzel enstitü' de yiyin.

Sayın Ali Hocam +1
Kurs gerekli mi dedin Crying or Very sad
Yemeği de zaten başka yerde de yiyemezsiniz
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Eğitici Formatör Öğretmen

2 haziran öğretmen eğitimi kursu Aksaraya gidenler

page generation = 0.30440 seconds, sql queries = 17

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)