|
|
5. sayfa (Toplam 5 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
seyhanak
Site Gezgini

| 2.el araba tavsiyesi 14 Ekm 2008, 16:40 | |
| mriza hocam bendede 206 var benzinli 1.4 motor(2006 model) 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum, 6 serisi peugeot un sağlam ve sorunsuz serisi.daha önceki sayfalarda yakıtıyla ilgili bilgi vermiştim çok tasarruflu, kullanımı ve konforuyla ilgili ise şunları diyebilirim :
pejoların şasesi genelde aynı segmentteki diğer araçlara göre daha geniştir,bu sayede araç asfaltta giderken hızınız ne olursa olsun güven veriyor,iyi tutunuyor yani asfalta. Şasenin bir diğer büyük avantajı ise virajlara girdiğinizde hızınız normalin biraz daha üstünde dahi olsa savurmuyor arabayı.Antiparantez;Virajlara hiç bir arabayla hızlı girmenizi tavsiye etmem!en fazla 90-100 km bence.
Konfor olarak ise ; hareket halinde araçtan rahatsız edici bir ses duymanız pek mümkün değil(tabi yol kötüyse bilemem ) hele bide camları kapatırsanız çıt yok ; aynı zamanda şu ek bilgiyide vermek isterim; Hareket halindeyken camlarının açık olması aracın ayrodinamiğini bozduğu için yakıt tüketimini arttırıyor.Bu nedenle yaz aylarında klimanızı en düşük seviyesinde kullanmanızı tavsiye ediyorum. Pek bişey farketmiyor çünkü. | | |
|  | scent2
Site Gezgini

|
| 2.el araba tavsiyesi 25 Ekm 2008, 10:40 | |
| | Arkadaşlar bende araba almayı düşünüyorum. Sizce ikinci el citroen c3 mü yoksa sıfır cevrolet spark mı alsam daha mantıklı olur. c3 ün 2. eliyle sparkın sıfırı yaklaşık aynı fiyat. c3 ün teknik özelliklerinin daha iyi olduğunun farkındayım ama.. Siz ne düşünüyorsunuz? | | |
|  | scent2
Site Gezgini

|
| 2.el araba tavsiyesi 26 Ekm 2008, 22:01 | |
| | Fikri olan yok mu? | | |
|  | RoboTek
Seçkin Üye

| 2.el araba tavsiyesi 26 Ekm 2008, 22:05 | |
| | BENİM SİENA VAR ÖNCEKİ ARABAM FİAT UNO LPGLİ İDİ HAFİF KÜÇÜK İKTİSATLI BİR ARABA GİDİP GELME AÇISINDAN FİAT UNO DERİM HEMDE UCUZ | | |
|  | hakanotuken
Seçkin Üye

| 2.el araba tavsiyesi 29 Arl 2008, 1:48 | |
|
 |
 |
Arkadaşlar bende araba almayı düşünüyorum. Sizce ikinci el citroen c3 mü yoksa sıfır cevrolet spark mı alsam daha mantıklı olur. c3 ün 2. eliyle sparkın sıfırı yaklaşık aynı fiyat. c3 ün teknik özelliklerinin daha iyi olduğunun farkındayım ama.. Siz ne düşünüyorsunuz? |
Ben olsan C3 alırım | | |
|  |
| |
 | | 5. sayfa (Toplam 5 sayfa) |
page generation = 1.13437 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)
|