Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

24 Eylül Tarihli Bölüm Şefliklerinin yeniden değerlendirilmesi yazısı

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
alpozturk2002
Aktif Üye
Aktif Üye

24 Eylül Tarihli Bölüm Şefliklerinin yeniden değerlendirilmesi yazısı    30 Eyl 2008, 18:06Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar Ben geçen Martta bölüm şefliğine atandım. Ama geçen hafta bir yazı yayımlandı. Şimdi ben ne yapcam ya da halim nice olacak bi fikri olan var mı? Ya da ücretim nolacak.
alpozturk2002
Aktif Üye
Aktif Üye

24 Eylül Tarihli Bölüm Şefliklerinin yeniden değerlendirilmesi yazısı    01 Ekm 2008, 17:21Alıntıyla Cevap Gönder

Ben geçen Martta bölüm şefliğine atandım. Ama geçen hafta bir yazı yayımlandı. Şimdi ben ne yapcam ya da halim nice olacak bi fikri olan var mı? Ya da ücretim nolacak.
alpozturk2002
Aktif Üye
Aktif Üye

24 Eylül Tarihli Bölüm Şefliklerinin yeniden değerlendirilmesi yazısı    02 Ekm 2008, 21:11Alıntıyla Cevap Gönder

yok mu benim durumda olan biri
mygold
Aktif Üye
Aktif Üye

24 Eylül Tarihli Bölüm Şefliklerinin yeniden değerlendirilmesi yazısı    03 Ekm 2008, 17:58Alıntıyla Cevap Gönder

10/12/2007 tarihli yazı ve ekindeki değerlendirme çizelgesine göre atandınızsa danıştay o atamaları iptal etti. o yuzden şefliğiniz iptal edilmiştir. bu tarihten önceki bir dönemde atamanız yapıldı ise danıştayın iptal kararı söz konusu değil. o şeflikler devam ediyor. benim bildiğim bu. ama ne derece, başka bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.
wixland
Yeni Üye
Yeni Üye

24 Eylül Tarihli Bölüm Şefliklerinin yeniden değerlendirilmesi yazısı    03 Ekm 2008, 18:37Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşım bende senin gibi martta başvurmuştum..
yazıda yeni bir değerlendirme tablosu bulunuyor geçen yıl martta atananları (yani bizim durumumuz) bu tabloya göre tekrar değerlendirin diyor....
bizim okuldaki atamalarda mahkeme kararı ile iptal edilen Müdür Takdir Puan kullanılmadığı için benim şeflikte herhangi bir durum değişmedi yani aynen devam şeflik ekderside yazıdılar..
eğer sizin okulda atanan seflerde bu takdir puanı kullanıldıysa ve bu sebepten bazı kimseler faydalanıp şef olduysa aranızda tekrar değerlendirme yapılıp şefler yeniden atanmalıdır.
alpozturk2002
Aktif Üye
Aktif Üye

24 Eylül Tarihli Bölüm Şefliklerinin yeniden değerlendirilmesi yazısı    03 Ekm 2008, 18:50Alıntıyla Cevap Gönder

Tek ben başvurmuştum. Rakibim yoktu. Biz zaten iki kişyiz. Diğer arkadaş istemiyordu şef olmak. Yani müdürün takdir puanının bir etkisi olmadı aslında. Bu durumda yeniden değerlendirme yapmaya gerek var mı acaba.
wixland
Yeni Üye
Yeni Üye

24 Eylül Tarihli Bölüm Şefliklerinin yeniden değerlendirilmesi yazısı    03 Ekm 2008, 19:00Alıntıyla Cevap Gönder

hocam bizim müdür sen hiçbirsey yapmayacaksın. biz seni tekrar valilikten onay alıp şef yapıcaz dedi ...
senin durumunda benim gibi seninde dilekçe ve ya başka birsey yapmana gerek yok bence.. ama sen bir müdürünle konuş tekrar valilikten onay alınması gerekiyor galiba.

not:eğer diğer arkadaşta başvurursa ve bir adet şeflik kadrosu varsa o zaman yeni kritere göre değerlendirilip ikinizden biri şef olur.
rguneri
Seçkin Üye
Seçkin Üye

24 Eylül Tarihli Bölüm Şefliklerinin yeniden değerlendirilmesi yazısı    03 Ekm 2008, 19:54Alıntıyla Cevap Gönder

alpozturk2002 yazmış:
Tek ben başvurmuştum. Rakibim yoktu. Biz zaten iki kişyiz. Diğer arkadaş istemiyordu şef olmak. Yani müdürün takdir puanının bir etkisi olmadı aslında. Bu durumda yeniden değerlendirme yapmaya gerek var mı acaba.

Hocam 2008 yılı içerisinde atandıysanız iptal oldu...Bu yüzden yeniden başvurmalısınız...
by_toredo
Yeni Üye
Yeni Üye

24 Eylül Tarihli Bölüm Şefliklerinin yeniden değerlendirilmesi yazısı    03 Ekm 2008, 21:06Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar ben de bilişim teknololojileri alanına şef olmak için dilekçe vericem nasıl bir dilekçe verilmesi gerekiyor elinde örnek olan varsa buraya ekleyebilir mi?
mygold
Aktif Üye
Aktif Üye

24 Eylül Tarihli Bölüm Şefliklerinin yeniden değerlendirilmesi yazısı    07 Ekm 2008, 13:21Alıntıyla Cevap Gönder

özel bir dilekçe yok. sen okul müdürlüğüne bölüm şefi olmak istediğini içeren bir dilekçe yazarsın, okul müdürü de uygun görürse evraklarını hazırlar gerekli formları düzenler ve il milli eğitim ve valiliğe onay için gönderir. müdür istemezse işin olmaz.
lestata78
Yeni Üye
Yeni Üye

24 Eylül Tarihli Bölüm Şefliklerinin yeniden değerlendirilmesi yazısı    08 Ekm 2008, 16:57Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar bu yazıya göre, okulunuzda ne gibi bir uygulama yapıldı, yapılıyor yazarsanız sevinirim.
mygold
Aktif Üye
Aktif Üye

24 Eylül Tarihli Bölüm Şefliklerinin yeniden değerlendirilmesi yazısı    08 Ekm 2008, 18:30Alıntıyla Cevap Gönder

evet arkadaşlar bu yazı bayramdan hemen önce yayınladı. buna göre yapılan uygulamalar konusunda bilgi paylaşımı yapılırsa seviniriz.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

24 Eylül Tarihli Bölüm Şefliklerinin yeniden değerlendirilmesi yazısı

page generation = 0.15579 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması