Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Eğitici Formatör Öğretmen

2009 Yılında Eğiticilerin Çağrılacağı Bütün Kurslar

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
raco38
Aktif Üye
Aktif Üye

2009 Yılında Eğiticilerin Çağrılacağı Bütün Kurslar    19 Ksm 2008, 23:33Alıntıyla Cevap Gönder

Hizmetiçi eğitim dairesi 2009 yılı hizmetiçi eğitim Faaliyetlerini Yayınladı ( http://hedb.meb.gov.tr/_plan/2009_Hizmetici_Egitim_Plani.zip )

2009 da Eğitici Bilişim Teknolojisi Formatör Öğretmenleri için EĞİTEK 28 Kurs açmış ve bu kurslarda toplam 950 Eğitici Formatör Öğretmene kurs vermeyi planlamış. (Tabiki o kadar eğitici kalırsa.) Buyurun kursları aşağıda veriyorum incelemenizde fayda var.

formatör hizmetiçi.rar
 Açıklama:

İndir
 Dosya Adı:  formatör hizmetiçi.rar
 Dosya Boyutu:  51.71 KB
 İndirilme:  385 defa

nosTRa
Seçkin Üye
Seçkin Üye

2009 Yılında Eğiticilerin Çağrılacağı Bütün Kurslar    20 Ksm 2008, 8:26Alıntıyla Cevap Gönder

Eyvallah rac38 hocam. Umrım bu kurslarında akibeti diğer iptal edilen mevcut kurslar gibi olmaz
viper33
Aktif Üye
Aktif Üye

2009 Yılında Eğiticilerin Çağrılacağı Bütün Kurslar    20 Ksm 2008, 8:50Alıntıyla Cevap Gönder

yalnız hocam web tabanlı içerik geliştirme 1. kademe kursu öğretmenler için formatörler için değil. bunu siz düzenlemişsiniz herhalde.
frontierreader
Seçkin Üye
Seçkin Üye

2009 Yılında Eğiticilerin Çağrılacağı Bütün Kurslar    20 Ksm 2008, 8:59Alıntıyla Cevap Gönder

eyvallah.............
raco38
Aktif Üye
Aktif Üye

2009 Yılında Eğiticilerin Çağrılacağı Bütün Kurslar    20 Ksm 2008, 11:22Alıntıyla Cevap Gönder

viper33 yazmış:
yalnız hocam web tabanlı içerik geliştirme 1. kademe kursu öğretmenler için formatörler için değil. bunu siz düzenlemişsiniz herhalde.

Yok hocam öğretmenler için ayrı eğiticiler için ayrı kurs açılıyor
net008
Site Gezgini
Site Gezgini

2009 Yılında Eğiticilerin Çağrılacağı Bütün Kurslar    21 Ksm 2008, 0:24Alıntıyla Cevap Gönder

Bu kurslara Eğiticiler başvuru ile mi? alınacak yoksa resen mi?
togius
Aktif Üye
Aktif Üye

2009 Yılında Eğiticilerin Çağrılacağı Bütün Kurslar    21 Ksm 2008, 0:28Alıntıyla Cevap Gönder

raco38 yazmış:
viper33 yazmış:

rufet abi arkadaş haklı ille görüştüm. adamlar eğiticileri olaya müdahil etmiyorlar.
ftbitefo
Seçkin Üye
Seçkin Üye

2009 Yılında Eğiticilerin Çağrılacağı Bütün Kurslar    21 Ksm 2008, 0:48Alıntıyla Cevap Gönder

Web Tabanlı İçerik Geliş-tirme Kursu (I. Kademe)
Bilgisayarı iyi şekilde kullanabilen aynı ilköğretim okulunun fen ve teknoloji ile bilişim teknolojileri öğretmenleri
(Kıdemi 1-15 yıl olan)

bu kursa katılmak için aynı okuldan fen tek ve bilişim tek öğretmenleride başvurması gerekiyor yani iki öğretmeninde olması mı gerekiyor?
ben fen ve tek öğrt. olarak tek başıma başvurum geçerli olmaz mı?
raco38
Aktif Üye
Aktif Üye

2009 Yılında Eğiticilerin Çağrılacağı Bütün Kurslar    21 Ksm 2008, 9:12Alıntıyla Cevap Gönder

togius yazmış:
raco38 yazmış:
viper33 yazmış:

rufet abi arkadaş haklı ille görüştüm. adamlar eğiticileri olaya müdahil etmiyorlar.

Yok Tolga hocam sizin ildekilerde karıştırıyor sanırım. Hizmet içi eğitim dairesinin yayınladığı faaliyet programına bakmamıştır onlar. Bak aşağıda gönderiyorum istersen sen de bir bak

2.kademe.rar
 Açıklama:

İndir
 Dosya Adı:  2.kademe.rar
 Dosya Boyutu:  52.2 KB
 İndirilme:  31 defa

1.kademe.rar
 Açıklama:

İndir
 Dosya Adı:  1.kademe.rar
 Dosya Boyutu:  52.2 KB
 İndirilme:  39 defa

togius
Aktif Üye
Aktif Üye

2009 Yılında Eğiticilerin Çağrılacağı Bütün Kurslar    21 Ksm 2008, 11:27Alıntıyla Cevap Gönder

eyvallah abi bir inceleyim
magic
Yeni Üye
Yeni Üye

2009 Yılında Eğiticilerin Çağrılacağı Bütün Kurslar    21 Ksm 2008, 11:32Alıntıyla Cevap Gönder

acaba 2.döneme eğiticilik kalacak mı ki Surprised
skipper_forum
Seçkin Üye
Seçkin Üye

2009 Yılında Eğiticilerin Çağrılacağı Bütün Kurslar    22 Ksm 2008, 1:05Alıntıyla Cevap Gönder

+1 +1 +1 +1 +1 +1
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Eğitici Formatör Öğretmen

2009 Yılında Eğiticilerin Çağrılacağı Bütün Kurslar

page generation = 7.50113 seconds, sql queries = 16

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)