Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler

2009 Hizmetiçi Eğitim Planı yayınlandı

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 4. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4
YazarMesaj
keyloger
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

2009 Hizmetiçi Eğitim Planı yayınlandı    19 Ksm 2008, 10:09Alıntıyla Cevap Gönder

by_M yazmış:
Bu kurslara katılım nasıl oluıyor?

Başvuru yaptıktan sonra katılmak zorunlu mu?

Katılımcı sayısının üzerinde başvuru yapılmış faaliyetlere katıl şansı nedir?

Şehir dışındaki Aksaraya veya Ankaradaki kurslara katılma durumunda konaklama vs. masraflar nasıl karşılanacak?

Yolluk veriliyor mu?

hocam şartların uyuyorsa katalabiliyorsun ilsisten başvuru yapıp.
Katılmak zorunlu mu değilmi bilmiyorum ama sen müraacat edip katılmazsan katılmak isteyen bir kişinin hakkını yemiş olursun.
katılıncı sayısından fazla başvuru varsa biraz şans biraz torpil döner.Belli bi % de veremeyecem.
Yolluk alırsın ve kalacağın yeri devlet ayarlar sana genelde öğretmen evi(ASO) lar olur. Yemene içmene devlet karışmaz sanırım dediğim gibi yolluk alırsın ama.
ereneren55
Aktif Üye
Aktif Üye

2009 Hizmetiçi Eğitim Planı yayınlandı    19 Ksm 2008, 15:42Alıntıyla Cevap Gönder

Ben kız meslek lisesinde öğretmenim ilgili birim olarak sadece kız mesleği seçecem yoksa diğer birimlerden de seçme şansım varmı ?
emilcay
Yeni Üye
Yeni Üye

hizmet içi eğitim nasıl düzenliyor ?    19 Ksm 2008, 21:45Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar bu hizmetiçi eğitimde yer alan faaliyetler gibi bi faaliyet bende kendi okulumda yapmak istiyorum mesela bu konuda ne yapmak gerekiyo bilen ya da yapan arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim...
yasmin
Site Gezgini
Site Gezgini

2009 Hizmetiçi Eğitim Planı yayınlandı    19 Ksm 2008, 22:10Alıntıyla Cevap Gönder

İdareniz hangi kursu açamak istiyorsanız onunla ilgili öğretmenlere kursu istediklerine dair belge doldurtuyor.En az 10 veya 15 kişi istemeli diye biliyorum.Sonra ilden veya ilçeden kabul edilirse,kursu açabiliyosunuz. Biz de bu şekilde başvuru yapılmıştı ama köy olduğu için malesef açılmadı şimdiye kadar. Merkezde bir okulsanız daha kolay açılır.
yasmin
Site Gezgini
Site Gezgini

2009 Hizmetiçi Eğitim Planı yayınlandı    19 Ksm 2008, 22:12Alıntıyla Cevap Gönder

Ayrıca başvurduğunuz hizmetiçi kurslara katılmak mecburi. Eğer bir mazeretiniz varsa bunu dilekçeyle bildirmelisiniz.
kendir_li
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

2009 Hizmetiçi Eğitim Planı yayınlandı    19 Ksm 2008, 22:18Alıntıyla Cevap Gönder

Sözleşmeli olmanın zararları işte kıdem istiyor başvurmak için..
alibeyhan
Aktif Üye
Aktif Üye

2009 Hizmetiçi Eğitim Planı yayınlandı    19 Ksm 2008, 22:23Alıntıyla Cevap Gönder

bizim okulda kurs var ve ben bu kurs katılmak zorundamıyım.....ayrıca kursu eğitici formatörler verecekmiş web kursunu
ppll
Aktif Üye
Aktif Üye

2009 Hizmetiçi Eğitim Planı yayınlandı    12 Arl 2008, 3:42Alıntıyla Cevap Gönder

Asker Öğretmenler (Aylıksız İzin de olanlar) bu kursa kabul edilir mi. Kabul için MEB de çalışan kadrolu öğretmenler ibaresi geçiyor. ben başvurdum. Ama merkezden iptal edilir mi o noktada şüpheliyim. Bu konuda bilgisi olan var sa sevinirim.

Saygılar,
ereneren55
Aktif Üye
Aktif Üye

2009 Hizmetiçi Eğitim Planı yayınlandı    12 Arl 2008, 12:03Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar bu CCNA Discovey eğitimini daha önce alan var mı? nedir ne değildir bilen var mı
ereneren55
Aktif Üye
Aktif Üye

2009 Hizmetiçi Eğitim Planı yayınlandı    12 Arl 2008, 13:37Alıntıyla Cevap Gönder

Bakanlık merkez teşkilatı personeli ile Ankara il merkezinde görevli öğretmenler denildiği zaman kimler başvurabiliyor yada şöyle sorayım ben ünye de kız meslek lisesinde çalışıyorum yukardaki ifade yazan kurslara katılabilir miyim ?
hakanotuken
Seçkin Üye
Seçkin Üye

2009 Hizmetiçi Eğitim Planı yayınlandı    06 Oca 2009, 2:25Alıntıyla Cevap Gönder

Asker öğretmenlerin katılıp katılmaması konusunda fikir sahibi arkadaşım sanırım yok.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder4. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler

2009 Hizmetiçi Eğitim Planı yayınlandı

page generation = 10.91508 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)