Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

2008 iliçi isteğe bağlı yer değiştirme

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
ppll
Aktif Üye
Aktif Üye

2008 iliçi isteğe bağlı yer değiştirme    13 Mar 2008, 11:22Alıntıyla Cevap Gönder

Merhabalar Arkadaşlar Ben bakanlığın atama yönetmeliğinden bişi anlamadın. Daha 2008/1 atama döneminde kadrolu olarak atanan arkadaşımın okulu, il içi isteğe bağlı yerdeğiştirme atamasında bana açık görünüyor.

MErkez ilçe de 2 tane sözleşmelinin çalıştığı okulda açık görünüyor bakanlık okullara atama yaparkan okulların kadrolu öğretmen durumunu göz ardı mı ediyor acaba?
gulaysakin
Yeni Üye
Yeni Üye

2008 iliçi isteğe bağlı yer değiştirme    13 Mar 2008, 11:41Alıntıyla Cevap Gönder

il içi atamalarda bütün okullar açık olup olmamasına bakılmaksızın listelenir sayın hocam. tercihler yapılırken boş kadroların araştırılarak tercih yapılması gerekmektedir.
veydel
Site Gezgini
Site Gezgini

2008 iliçi isteğe bağlı yer değiştirme    13 Mar 2008, 11:46Alıntıyla Cevap Gönder

merhaba arkadaşlar
sormak istediğim birşey var açık olan okulları nasıl öğrenebiliriz. Bizim okulda bir öğrt. arkadaş bir web sitesinde yayınlandığını ama ismini hatırlamadığını söyledi. Bilginiz varsa paylaşır mısınız. tşk ederim.
ppll
Aktif Üye
Aktif Üye

2008 iliçi isteğe bağlı yer değiştirme    13 Mar 2008, 13:19Alıntıyla Cevap Gönder

gulaysakin yazmış:
il içi atamalarda bütün okullar açık olup olmamasına bakılmaksızın listelenir sayın hocam. tercihler yapılırken boş kadroların araştırılarak tercih yapılması gerekmektedir.

Evet hocam bende yeni okudum yer değiştirme yönetmeliğini. ama geçen sene yer değiştirme yönetmeliği bu şekilde değildi. Artı atama ları 4 Ağustos ta yapıyolar mış Askere gitme durumu olan arkadaşlar için büyük bir haksızlık yapılmış. 31 Temmuzda ilişiğimiz kesmemiz gerekiyor Ağustos döneminde askere gidersek bu durumda ne olcak atama çıkarsa ....

EK-1
I. YER DEĞİŞTİRME TAKVİMİ

1. 2008 YILI İL İÇİ İSTEĞE BAĞLI YER DEĞİŞTİRME TAKVİMİ

İsteğe Bağlı Yer Değiştirme Başvuruların Kabul Edilmesi 12 - 25 Mart 2008
Eğitim Kurumu, İlçe ve İl Millî Eğitim Müdürlüğü Onay Süreci 12 - 25 Mart 2008
Sıra Listelerinin İlan Edilmesi 10 - 18 Nisan 2008
Sıradan Yer Değiştirme Suretiyle Atamaların Yapılması ve Sonuçlarının İlan Edilmesi 04 Ağustos 2008
Tebliğ ve İlişik Kesme İşlemlerinin Tamamlanması Ağustos ayı içinde
xmet
Site Gezgini
Site Gezgini

2008 iliçi isteğe bağlı yer değiştirme    13 Mar 2008, 13:25Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar kılavuzda asker öğretmenler tercih yapamaz yazmıyor.fakat ilsise girince "görevde olmağınızdan tercih yapamazsınız"yazıyor.anlayan varmı Allah aşkına bu durumu?teşekkürler...
egunay
Seçkin Üye
Seçkin Üye

2008 iliçi isteğe bağlı yer değiştirme    13 Mar 2008, 19:26Alıntıyla Cevap Gönder

Asker öğretmen görevde değildir. Ondan öyle yazıyor. Yani aylıksız askerlik iznizdesin ve görevdde değilsin. Tayin isteyemezsin.
ozcanikli
Yeni Üye
Yeni Üye

2008 iliçi isteğe bağlı yer değiştirme    18 Mar 2008, 21:41Alıntıyla Cevap Gönder

bulunduğum ilde il içi atamada 15-20 okul acmişlar ; bazısının ders saati 20 bazısı 10 bazısı 7.

şimdi ben 7 saatlik bir okulda 1. sıradaysam il içi atamalarda bu 7 saatlik okula atanacakmıyım.

yoksa bölge içi ihtiyacı karşılıyoruz diye sıradamı bekletecekler.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

2008 iliçi isteğe bağlı yer değiştirme

page generation = 0.16317 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)