Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

2008'de zorunlu hizmet muafiyeti çıkarmı sizce

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 7. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
YazarMesaj
roses
Aktif Üye
Aktif Üye

2008'de zorunlu hizmet muafiyeti çıkarmı sizce    26 Ekm 2008, 13:27Alıntıyla Cevap Gönder

nacara yazmış:
BİR DE NEDEN 11.06.2000 TARİHİNDEN ÖNCEKİLER YAPMADI VE YAPMIYOR BU ZORUNLU HİZMETİ İNSAN HAKLARI İHLALİLİDİR BU BE!........ OOOOHHHH NE ALA MEMLEKET YOK ÖYLE ŞEY ARKADAŞ ONLARDA YAPSINLAR BİZMİYİZ ENAYİ??????

+1
agazi
Site Gezgini
Site Gezgini

2008'de zorunlu hizmet muafiyeti çıkarmı sizce    26 Ekm 2008, 13:41Alıntıyla Cevap Gönder

bende çıkmasına karşıyım inşaallah öyle birşey yapmazlar. yapacaklarınıda zannetmiyorum çünkü hükümet dogudaki öğretmenlerin yer değiştirmesini o kadar
zorlaştırdılarki (örn:asker öğrt. dogu görevinden saymıyor, eş-özür gibi stajerliğin kalkması vs.) inanın buraya gelipte 3-4 sene kalmadan gitmek zor biraz. benim 4,5 oldu
seneye inşaallah tayinimiz çıkar. burdaki arkadaşlık ortamını hiç biryerde bulamıyacağımı da çok iyi biliyorum...
egotry
Yeni Üye
Yeni Üye

2008'de zorunlu hizmet muafiyeti çıkarmı sizce    26 Ekm 2008, 14:10Alıntıyla Cevap Gönder

herkes kendi memleketinde doğu görevini yapsa daha iyi olmazzzz...
milleti kaynaştırmak lazım.. benim ilk atamam ama doğu görevini yapmak istiyor ve bekliyorum
erkut55
Aktif Üye
Aktif Üye

2008'de zorunlu hizmet muafiyeti çıkarmı sizce    26 Ekm 2008, 14:41Alıntıyla Cevap Gönder

hiç yorum yapmıyorum
ama
bekleyin, çıkar...
pakgun
Aktif Üye
Aktif Üye

2008'de zorunlu hizmet muafiyeti çıkarmı sizce    26 Ekm 2008, 15:13Alıntıyla Cevap Gönder

Umarım çıkar.
Zaten herkes kendi memleketinde görev yapsa zorunluluk dye bir kavram bile kalacağını zannetmiyorum. Üniversitede bir sürü doğulu arkadaşım vardı onlar bile doğuda görev yapmak istemiyor du batıdakiler ne yapsın.
vikvik
Aktif Üye
Aktif Üye

2008'de zorunlu hizmet muafiyeti çıkarmı sizce    26 Ekm 2008, 15:17Alıntıyla Cevap Gönder

biz ne dersek diyelim bekleyip görücez 2010da belki olabilir
sekocam
Yeni Üye
Yeni Üye

2008'de zorunlu hizmet muafiyeti çıkarmı sizce    26 Ekm 2008, 16:09Alıntıyla Cevap Gönder

Affın hertürlüsüne karşıyım. Öğrenci affı, genel af .............
bilgekaan
Aktif Üye
Aktif Üye

2008'de zorunlu hizmet muafiyeti çıkarmı sizce    26 Ekm 2008, 16:27Alıntıyla Cevap Gönder

aslında muafiyet diye bişeyin olmaması gerekiyo.herkes zorunlu hizmetini yapmalı
Teachnologist
Aktif Üye
Aktif Üye

2008'de zorunlu hizmet muafiyeti çıkarmı sizce    26 Ekm 2008, 16:35Alıntıyla Cevap Gönder

Kşilerin insiyatifinde çıkabilir ancak çıkması çok kötü bir durum oluşturur. Kim gidecek o zmaan oraya veya herkes batı bölgelerine hucum edecek hixzmet puanları ne olacak saçma çıkmamalı. Hatta 2000 affı daa iptal edilmeli
teacher42
Aktif Üye
Aktif Üye

kımse gercekcı değil    20 Arl 2008, 17:13Alıntıyla Cevap Gönder

af gelir gelmez onu bilmem bekleyip görecez.yalnız yuakrıda arkadaşım yazmış ona aynen katılıoyrum, doğulu yada güneydoğulu öğretmen arkadaşlar neden kendi memleketşerinde görev yapmıyorlarda batı da görev yapıyorlar.bir bilgisayar öğretmneleri olarak şanslıyız çünki süremiz bittiğinde memlekete gidebiliyoruz.ya sınıf öğretmeni olupta 10-15 yıl kalmak zorunda kalsanız ne olacak.2 sene önce kalktı boşanma davasına müteakip tayin cıkması.millet boşanıyor daha sonra tayin cıkınca tekrar evleniyor.bu konu hakkında yazılan 7 sayfadaki bütün yorumarı okudum.hemen hemen 100de 50 idealist var ama nıyeyse bunlar sadece lafta nıyemıı cunkı doguda gorev yapıp da batılı olan öğretmen arkadaşlarımdan bu tur lafları hıc duymadım.mılletı serbest bıraksan herkes memleketıne doner.kalımı basarım.ben asker öğretmenliğimi cehennem deresının dıbınde yaptım.doğu görevinide hala yapıyorum ama ınanın af cıktı desınler bır gun durmam.bırde yorum yapan arkadaşlar BEKAR İLE EVLİ ARASINDA DA FARK VAR.
ihtaner
Seçkin Üye
Seçkin Üye

2008'de zorunlu hizmet muafiyeti çıkarmı sizce    20 Arl 2008, 17:33Alıntıyla Cevap Gönder

umarım çıkmaz biz enayimiyiz suyun olmadığı bir yerde 3-4 yıl sürünmeye razı olalım başkaları af maf desin bizede af bende o zaman ünv okudugum ilde çalışmak istiyorum çok memnundum yerimden.
yavuzk77
Site Gezgini
Site Gezgini

2008'de zorunlu hizmet muafiyeti çıkarmı sizce    20 Arl 2008, 17:49Alıntıyla Cevap Gönder

çıkmaz. çıkmasına da şiddetle karşıyım. bence 2000 den öncekilere de çıkmamalıydı. benim aklımdan zorum mu vardı da gittim 5 yıl suyu yolu elektriği telefonu olmayan olunca da hemen kesilen bir daha gelemeyen yerde görev yaptım.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder7. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

2008'de zorunlu hizmet muafiyeti çıkarmı sizce

page generation = 0.59394 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)