Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

2008'de zorunlu hizmet muafiyeti çıkarmı sizce

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 5. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
YazarMesaj
tyler
Site Gezgini
Site Gezgini

2008'de zorunlu hizmet muafiyeti çıkarmı sizce    28 Mar 2008, 15:06Alıntıyla Cevap Gönder

bencede çıkmasın arkadaşlar. ben 3 yıl güneydoğuda görev yaptım ve hala oralarda zorunlu hizmetini yapan arkadaşları enayi yerine koymayalım. bence herkes zorunlu hizmet yapmalı.
erolaguven
Aktif Üye
Aktif Üye

2008'de zorunlu hizmet muafiyeti çıkarmı sizce    28 Mar 2008, 21:27Alıntıyla Cevap Gönder

mirayabravci yazmış:
Gözlerim yaşardı valla. Ne kadar doğuya gelmek isteyen kardeşim varmış böyle yav. Gelinde görün doğuyu batıyı. Tövbes tövbes.

Kimse istediği için doğuya gitmiyor. Tabi idealist arkadaşlar ayrı. Şahsi görüşüm; doğuda öğretmen sıkıntısı varsa eğer bu ortaklaşa çözülecek bir sorun. Adalet gereği herkes doğuya gelip 3-4 sene hizmet etmeli. Hatta eş durumu vs. gibi durumlar bu süreci ortadan kaldıramamalı. Mecburi hizmetini tamamlamayanlar her ne sebeple olursa olsun (buna yüksek lisans da dahil) tayin isteyememeli.
idemir
Aktif Üye
Aktif Üye

2008'de zorunlu hizmet muafiyeti çıkarmı sizce    28 Mar 2008, 22:45Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar doğuyu görmek sadece bizim için değil herkes için görmek önemli bence sadece öğretmenler değil tüm herkes doğuya gitmeli en az bir yıl orda kalmalı
gamzerkan
Site Gezgini
Site Gezgini

2008'de zorunlu hizmet muafiyeti çıkarmı sizce    28 Mar 2008, 23:20Alıntıyla Cevap Gönder

Doğulu öğretmenler bile doğuya gitmek istemezken ben niye isteyim ki hayret birşey kim zorluk çekmek ister. Umarım çıkar.
enestar
Aktif Üye
Aktif Üye

2008'de zorunlu hizmet muafiyeti çıkarmı sizce    28 Mar 2008, 23:32Alıntıyla Cevap Gönder

SIRF SİZİ MUTLU EDEBİLMEK İÇİN GİDECEĞİM DOĞUYA
yeter ki siz bizim sıkıntı çekmemizden mutlu olun
beklet
Aktif Üye
Aktif Üye

2008'de zorunlu hizmet muafiyeti çıkarmı sizce    29 Mar 2008, 0:27Alıntıyla Cevap Gönder

Zorunlu hizmeti doğu diye nitelemeniz yanlış. İstanbul geçen sene 450'nin üzerinde bilgisayarcı açığı gösterdi. Bursa, ankara, izmir vs. hepsinde de açıklar mevcut. Son yıllarda ilk atamaların çoğunu doğu bölgelerine yapıyorlar. Batman, mardin, diyarbakır. 2004 yılında ilk atama sırasında çok az insanı doğuya gönderdiler.
Gidenlerden biri sizseniz üzülmeyin pek bişi kaçırmadınız. 4 yıldır Bursa'nın göbeğinde çalışıyorum. Okul büyük, kendini geliştirme imkanı var. Yalnız ekonomik sıkıntı diz boyu, borç batağında gel-gitlerdeyiz.
Doğuya bu sene giderim umarım af çıkmaz. Giden arkadaşların şartlarından dolayı değilde adalet duygusu ile söylüyorum. Bizde gidelim görelim ne var ne yok. Yalnız bir bilgisayarcı için teknolojiye uzak kalmak bitmek ile eşdeğer.
Arkadaş ortamı, insan ilişkileri konusunda en azından bursa'ya on basacağını düşünüyorum. Doğu görevini yapmış bitirmiş öğretmen arkadaşların büyük bir çoğunluğuda aynı kanaatte. Askerliğimi van-çaldıran-umuttepe'de yaptım. Kırşehir, Nevşehir. Son olarak kars-digor'un bir köyünde bir iki hafta öğretmen arkadaşlarla bulundum. Şartlar çok zorlayıcı olsada hayat daha sade Smile Zorunlu hizmette olan arkadaşlara teşekkür ederim. İsteyerek veya istemeyerek sonuçta öğretmenliği icra ediyorsunuz.
Vatan millet edebiyatçısı arkadaşlara bir sözüm olucak; "bırakın bu süslü lafları kendiniz için gidin, ordaki hayatı görün..." Gittikten sonra bu bayrağı dikene diye sövüp saymasınlar sonra.
turkuaz45
Site Gezgini
Site Gezgini

2008'de zorunlu hizmet muafiyeti çıkarmı sizce    29 Mar 2008, 0:55Alıntıyla Cevap Gönder

İş söze gelince herkes vatansever oluyor, ülkenin her karış toprağının öneminden bahsediyor ama devlet memuru olup da zorunlu hizmet söz konusu olunca niye değişiyor fikirler. Ülkenin herhangi bir yerinde görev yapamayacaklar niye devlet memuru oluyor. Orada yaparım burada yapmam yanlış bir mantık. Ben yaptım herkes mantığı ne kadar bencilce ve yanlış olarak değerlendiriliyorsa zorunlu hizmet kalksın demek de o kadar hatta daha fazla bencilcedir.
osiris
Seçkin Üye
Seçkin Üye

2008'de zorunlu hizmet muafiyeti çıkarmı sizce    29 Mar 2008, 0:59Alıntıyla Cevap Gönder

serkanalgül yazmış:
bu arada 1 sene Kars ili Arpaçay İlçesinde görev yaptım (3. Hizmet Bölgesi). şuan görev yaptığım yerden daha iyi ve arkadaşlık bakımından çoook daha iyi bir yerdi.

zorunlu hizmet, arkadaşlık ilişkilerini gözetmez. milletin menfaatlerini gözetir
osiris
Seçkin Üye
Seçkin Üye

2008'de zorunlu hizmet muafiyeti çıkarmı sizce    29 Mar 2008, 1:03Alıntıyla Cevap Gönder

nesil yazmış:
Umarım çıkmaz.
Sizden öncekiler nasıl gidip 2.ve 3. hizmet bölgelerinde zor şartlarda çalıştılarsa siz de çalışmalısınız. 1. bölgede kalıp hayat boyu keyif sürmeyi herkes ister... Herkes ben gitmem telaşında olursa kim gidecek o bölgelere?
Dediğim gibi zorunlu hizmet hiç kalkmaz umarım. +1

zorunlu hizmet hiç kalkmasın bence de.

ben zorunlu hizmet olarak batıda bir yer değl de doğuda bir yer yazacağım. biz doğuya gitmezsek kim gidecek?

mehmetçikler şehit olduğunda gaza gelenler nerde?

Her cephede savaş vereceğiz. Bu topraklar kolay kazanılmadı.

Ben savaşımı sonuna kadar götüreceğim. Gelen gelir;gelmeyen burjuva çocukları da kendi bilir.

Bu ülkede herzaman FEKADARLAR ve BUNLARDAN FAYDALANANLAR oldu. Kurtuluş Şavaşı bir örnektir...

Atatürkçü(milliyetçi) herkesin doğu hizmetini yapması lazım
canoz06
Yeni Üye
Yeni Üye

2008'de zorunlu hizmet muafiyeti çıkarmı sizce    12 Eyl 2008, 19:39Alıntıyla Cevap Gönder

ne ev öğretmeni olacaz keko
öyle biliyorsan git de yap ta görelim
supreme35
Aktif Üye
Aktif Üye

2008'de zorunlu hizmet muafiyeti çıkarmı sizce    18 Eyl 2008, 12:34Alıntıyla Cevap Gönder

serkanalgül yazmış:
1) herkesin zorunlu hizmetini yapmasından yanayım ve umarım çıkmaz ve bu hükümetin af çıkarmayada niyeti yok.
2) zorunlu hizmete zamanı gelince gidenler nasıl gittiyse herkes gitmeli eğer bir mazeretiniz yoksa.
Beni sorarsanız 2002 atamasıyım ve zorunlu hizmetimi yapmadım ve yapmayada niyetim yok. sebebini sorarsanız:
1) öncelikle 2000 yılından önce atananları göndersin devlet sonra ben giderim.

HERKES GİTMELİ DİYOSUN HOCAM SONRA BEN GİTMEYECEM DİYOSSUN BANA DOKUNMAYAN YILAN BİN YAŞASIN DİMİ. AFTA ÇIKMASIN DİYOSUN O ZAMAN PAŞA PAŞA SENDE GİDECEKSİN. DİYELİMKİ BU YIL AF ÇIKTI SEN AFFEDİLDİN DAHA SONRAKİ YILLARDA SENİN DEDİĞİN GİBİ AFTAN ÖNCEKİLERE ALSALAR (YANİ SANA ZORUNLU HİZMETE TABİSİN DESELER) İŞİNE GELİR Mİ? BIRAKIN BU AYAKLARI ZAMANI GELEN GİDER. AFFEDİLEN DE KALIR YERİNDE.
Sponge Bob
Aktif Üye
Aktif Üye

2008'de zorunlu hizmet muafiyeti çıkarmı sizce    18 Eyl 2008, 12:57Alıntıyla Cevap Gönder

4 sene kalacağım yerde gün sayıyorum. Af çıkacak ve 4 sene daha kalacağım öyle mi??
Sırf siz rahat yerlerinizden olmayın diye. Buna bencillik bile demek istemiyorum. İnsanlık dışı bir düşünce. Bizim de memleketimiz var beyler bayanlar. Sizin doğuya gitmemeniz demek, sizin yerinize birilerinin doğuda sizin kalmanız gereken süre kadar daha kalması demek. Hiç bunu düşündünüz mü Mad Mad Mad
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder5. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

2008'de zorunlu hizmet muafiyeti çıkarmı sizce

page generation = 0.29457 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması