Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

2008'de zorunlu hizmet muafiyeti çıkarmı sizce

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
YazarMesaj
okur_musun
Seçkin Üye
Seçkin Üye

2008'de zorunlu hizmet muafiyeti çıkarmı sizce    05 Mar 2008, 2:00Alıntıyla Cevap Gönder

Bir de batıda olup da zorunlu hizmet olan ilçeler var Smile Aslında doğuda - zor şartlar altında! - çalışan da zorunlu hizmetini yapıyor, batıda çalışan da. Tek fark batıdakinin 5 yılda tamamlayacak olması.
karayel
Site Gezgini
Site Gezgini

2008'de zorunlu hizmet muafiyeti çıkarmı sizce    05 Mar 2008, 3:42Alıntıyla Cevap Gönder

Her sene aynı muhabbet açılır ve sayfalarca konuşulur. Eğer bu hükümet geçen yıl seçim zamanı muafiyet getirmediyse bir daha hiç getirmez. Tabi bu benim görüşüm.
MorCadi
Site Gezgini
Site Gezgini

2008'de zorunlu hizmet muafiyeti çıkarmı sizce    05 Mar 2008, 7:59Alıntıyla Cevap Gönder

ben yaptım siz de yapın demek ne kadar da bencilce. inşallah çıkar arkadaşım ama ben atanayım ondan sonra çıksın Razz
Site Gezgini
Site Gezgini

2008'de zorunlu hizmet muafiyeti çıkarmı sizce    05 Mar 2008, 9:08Alıntıyla Cevap Gönder

10 yılda bir yapılıyor. Yani 2010 yılını bekleyeceksin canım kardeşim
ataaka
Aktif Üye
Aktif Üye

2008'de zorunlu hizmet muafiyeti çıkarmı sizce    05 Mar 2008, 9:23Alıntıyla Cevap Gönder

Oralar türk toprağı değilmi? Bizler nasıl yapıyorsak, buralarda sürünüyorsak herkez sırası geldiğinde yapmalıdır. Adalet bunu gerektirir.
halid03
Seçkin Üye
Seçkin Üye

2008'de zorunlu hizmet muafiyeti çıkarmı sizce    05 Mar 2008, 9:34Alıntıyla Cevap Gönder

insallah cıkar
taylansel80
Aktif Üye
Aktif Üye

2008'de zorunlu hizmet muafiyeti çıkarmı sizce    05 Mar 2008, 9:57Alıntıyla Cevap Gönder

tabiki görev kutsaldır her yerde tabi bekarsanız ;ama büyük başlarımız aile kavramını yok saymaya yakın davrandıkları için eşlerin birini şama birini bağdata atama niyetinden vaz geçilmediği sürece kimse gitmeye gönüllü olmaz ayrıca biz vatan millet sakarya diyoruz ama önce doktorları ikna etsinler sonuçta onlarda memur vurun abalıya misali vururn öğretmene
edersoy
Site Gezgini
Site Gezgini

2008'de zorunlu hizmet muafiyeti çıkarmı sizce    05 Mar 2008, 10:35Alıntıyla Cevap Gönder

Önce şunu söyleyeyim. Benim eşim polis olduğu için mecbur gidicez doğuya hemde iki kere. Bu mecburi hizmet konusunda ki düşüncem ise şu.
Bence çok luzumsuz çünkü zaten atamalar yapılırken milli eğitim ihtiyaca göre yapmıyor mu? Açık neredeyse oraya gönderiyor. Sonra bu zorunlu hizmet bölgelerinde inanın asker ve polis eşlerinden bırakın ihtiyacı fazlalık doğuyor. Şimdi ben iki kere gidicem diye tutupta diğer öğretmenlerden iki kere gitsin demem hiç hoş değil. Bir de şu var ben 2002 yılında atandığımda 84 puan almıştım. Sınıf arkadaşlarımdan biride 45 puan almıştı biz ilk mezunlar olduğumuz için taban 40 dı ve bizden kimse açıkta kalmadı. Şimdi 4 sene sonra sen hop hadi kalk bakalım senin üniversite de çalışmaktan canın çıktı, kpss yede deli gibi çalıştım ama yok olmaz sen doğuya; sen de dört sene yattın ama sana ödül hadi sen de batıya demek ne kadar adaletli.
Sonuçta ilk atamaları doğuya olan arkadaşları kimse zorla oraya göndermedi yeterki öğretmen olalımda neresi olursa olsun diyorlar istemeyen gitmez. Ama zorunlu hizmet adı üstünde zoraki.
fantasio
Aktif Üye
Aktif Üye

2008'de zorunlu hizmet muafiyeti çıkarmı sizce    13 Mar 2008, 15:41Alıntıyla Cevap Gönder

Af geliyor +1
Çok yakında...
gececi
Seçkin Üye
Seçkin Üye

2008'de zorunlu hizmet muafiyeti çıkarmı sizce    13 Mar 2008, 15:52Alıntıyla Cevap Gönder

MEBin yeni bir muafiyet tarihi belirleyeceğini zannetmiyorum.
gozturkgs
Aktif Üye
Aktif Üye

2008'de zorunlu hizmet muafiyeti çıkarmı sizce    13 Mar 2008, 15:52Alıntıyla Cevap Gönder

fantasio yazmış:
Af geliyor +1
Çok yakında...

Hocam iyi demişsin hoş demişsinde kaynak sağlam mı?
acustic27
Aktif Üye
Aktif Üye

2008'de zorunlu hizmet muafiyeti çıkarmı sizce    13 Mar 2008, 16:00Alıntıyla Cevap Gönder

herkes bu vatanın bu memleketin çocuğu herkese eşit şartlar olmalı. tabiki herkes zorunlu çalışma yükümlülüğünü yerine getirmeli...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

2008'de zorunlu hizmet muafiyeti çıkarmı sizce

page generation = 0.14384 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)