|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
canavar2050
Aktif Üye

|
| 2006 şubat atamasından sonra doğu görevinden çıkan iller ve askerlik durumu 11 May 2008, 10:28 | |
| 2006 şubat atamasında amasya merkezi doğu görevi olarak yazdım. atamam şubatta yapıldı. ama askerde olduğum için göreve başlayamadım. göreve 31 mayıs 2006 te başlayabildim. başlarken amasyanın doğu görevinden çıktığını ve benim doğuya gitmem gerektiği söylendi. asıl olanın göreve başlama tarihi olduğu söylendi. ama ben askerde olduğum için göreve başlayamadım. benimle aynı durumda olan varmı? ne yapmam gerekir. dava açsam kazanırmıyım?
tarihi yanlış yazmışım düzelltim  | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.13978 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)
|