|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
fersah
Seçkin Üye

|
| 1. fazların yerine YENİ BTS ler 10 May 2008, 21:27 | |
| daha fazlası derken????
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Biz an önce çözüm bulunsa iyi olacak vallah okuldan herkes bana acıyor. Bu makinar okadar problemliki.... |
 |
Hocam neden ucak yapımına başladığınız şimdi anlaşıldı...  |
Çok doğru bir tespitte bulundunuz hocam:)  | |
|
|
 |
hakanotuken
Seçkin Üye

| 1. fazların yerine YENİ BTS ler 10 May 2008, 21:55 | |
| Ahmet Mete Işıkara diyorki "türkiye depremle yaşamaya alışmalı",
Bende diyorum ki kendime "oğlum hakan sende bu 1. fazlarla yaşamaya alışmalısın" | |
|
|
 |
hasari
Süper Üye

Kayıt: 03 Eyl 2007 Mesajlar: 4408 Konum: 7/24 Burası...!!! |
| 1. fazların yerine YENİ BTS ler 10 May 2008, 21:59 | |
|
 |
 |
çocuk babasına gider ve para ister;
baba 50 lira versene
baba;
ne? 40 lira mı
30 lirayı napcan?
20 lira neyine yetmez?
alsana 10 lira
diyip cebinden çıkarıp 5 lira verir çocukta babasına;
baba zaten 5 lira isteyecektim böyle yapacağını tahmin etmiştim fazladan istedim der.
baba çocuğuna;
vay eşek sıpası demek sahte para vermesem beni kandıracaktın der.
 |
 | |
|
|
 |
hasari
Süper Üye

| 1. fazların yerine YENİ BTS ler 10 May 2008, 22:00 | |
|
 |
 |
Ahmet Mete Işıkara diyorki "türkiye depremle yaşamaya alışmalı",
Bende diyorum ki kendime "oğlum hakan sende bu 1. fazlarla yaşamaya alışmalısın" |
 | |
|
|
 |
acustic27
Aktif Üye

|
| 1. fazların yerine YENİ BTS ler 10 May 2008, 22:01 | |
| benim hurdalar celeron 386  | |
|
|
 |
KeRASuS_28
Seçkin Üye

| 1. fazların yerine YENİ BTS ler 10 May 2008, 22:29 | |
| öğrenciye bu bilgisayar demek içimden gelmiyor...
kursu bırakın dersi zor işliyorum. MEB de bu bilgisayarlarla kurs vermeyi zorunlu tutuyor
dünya bankası 1 sene daha bekletiyor bakalım ne yapacağız  | |
|
|
 |
hasan
Tecrübeli Üye

|
| 1. fazların yerine YENİ BTS ler 10 May 2008, 23:07 | |
|
 |
 |
Hayattan daha fazlasını isteyen, önce elindekileri kaybetmeyi haketmemiş olmalıdır |
Şu an saat 00:07 ve bu yazdığınız yazıyla konumuzu bağdaştıramadım.
1- Ben öğrencilerim için istiyorum.
2- Ben kendim için istiyorum; çünki daha güzel ders işlerim ve daha mutlu olurum.
Bilirsiniz, öğretmenliğin en cazibedar tarafı, öğrencinin öğrendiğini görmektir.
Bu hafta sunu hazırlamayı anlatıyordum. Ses ekleme için 2mb bir ***** (mepeüç) seçtirdim. Ve bilgisayar dondu. sebeb??? bir dakika önce öğrencimin hazırladığı sunuyu kapattırmayı untmuşum!!!!??? . 32MB lık deasa RAMim hernedense yetmedi.
Okullara yeni verilen bilgisayarların RAMi kaç??? 2048 mb (kısaca 2 cigabayt diyorsunuz) 2048/32= ????
Yıl sonu gediğinde öğrencilerimin bilgisayara kaydettiği dosyalar için yer kalmıyor. Video falan kaydettiriyorum ya.... 4 BGyi nasıl bitiriyorlar anlamıyorum  | |
|
|
 |
hasari
Süper Üye

| 1. fazların yerine YENİ BTS ler 10 May 2008, 23:28 | |
|
 |
 |
 |
 |
Hayattan daha fazlasını isteyen, önce elindekileri kaybetmeyi haketmemiş olmalıdır |
2- Ben kendim için istiyorum; çünki daha güzel ders işlerim ve daha mutlu olurum.
Bilirsiniz, öğretmenliğin en cazibedar tarafı, öğrencinin öğrendiğini görmektir.
Bu hafta sunu hazırlamayı anlatıyordum. Ses ekleme için 2mb bir ***** (mepeüç) seçtirdim. Ve bilgisayar dondu. sebeb??? bir dakika önce öğrencimin hazırladığı sunuyu kapattırmayı untmuşum!!!!??? . 32MB lık deasa RAMim hernedense yetmedi.
Okullara yeni verilen bilgisayarların RAMi kaç??? 2048 mb (kısaca 2 cigabayt diyorsunuz) 2048/32= ????
Yıl sonu gediğinde öğrencilerimin bilgisayara kaydettiği dosyalar için yer kalmıyor. Video falan kaydettiriyorum ya.... 4 BGyi nasıl bitiriyorlar anlamıyorum  |
Çok haklısın kardeş....Sonuna kadar destek  | |
|
|
 |
aysegul_
Seçkin Üye

| 1. fazların yerine YENİ BTS ler 10 May 2008, 23:45 | |
| Ben umudumu kestim artık... Sözde geçen yıl yazısı bile gelmişti, yazın değişecekti... Ama hala ortada bir değişiklik yok....
Elde olanla yetinmek zorundayız maalesef Okullarımızda teknolojiyi en iyi şekilde kullanmamızı istiyorlar... Ama teknolojiyi kullanmak için yeterli donanımın gerektiğini akıl etmiyorlar... Bakalım daha kaç yıl daha bekleyeceğiz ... | |
|
|
 |
aeness
Aktif Üye

| 1. fazların yerine YENİ BTS ler 11 May 2008, 0:54 | |
|
 |
 |
 |
 |
Yıl sonu gediğinde öğrencilerimin bilgisayara kaydettiği dosyalar için yer kalmıyor. Video falan kaydettiriyorum ya.... 4 BGyi nasıl bitiriyorlar anlamıyorum  |
Alamıyorum, yapamıyorum başaramıyorum diyenler, zaten almış oldukları nedeniyle başarıyorlarmıydı, yapıyorlarmıydı, görevlerini o şartlarda hakkıyla eda ediyorlarmıydı. Bunu demek istedim sadece ki sizin yaptığınızdan şüphem yoktur. . | |
|
|
 |
hasari
Süper Üye

| 1. fazların yerine YENİ BTS ler 11 May 2008, 1:08 | |
| | Hocam oda kişilerin vicdanlarına kalmış bırakalım onlar düşünsün... | |
|
|
 |
aeness
Aktif Üye

| 1. fazların yerine YENİ BTS ler 11 May 2008, 1:11 | |
| | haklısınız zaten ben şahısları hedef alarak söylemedim ki. iyilik ve kötülükten de heryerde bahsedilir. Sonuçta onlarda kişilerin problemi. Ama bırakında onlar düşünsün denmiyor kötülük için mesela. | |
|
|
 |
|
|