Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler

1. fazların yerine YENİ BTS ler

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 3. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
YazarMesaj
fersah
Seçkin Üye
Seçkin Üye

1. fazların yerine YENİ BTS ler    10 May 2008, 21:27Alıntıyla Cevap Gönder

daha fazlası derken????

hasari yazmış:
fersah yazmış:
hasari yazmış:
Biz an önce çözüm bulunsa iyi olacak vallah okuldan herkes bana acıyor. Bu makinar okadar problemliki....

+1 +1 +1 +1 +1

Hocam neden ucak yapımına başladığınız şimdi anlaşıldı... Smile

Çok doğru bir tespitte bulundunuz hocam:) Wink Very Happy
hakanotuken
Seçkin Üye
Seçkin Üye

1. fazların yerine YENİ BTS ler    10 May 2008, 21:55Alıntıyla Cevap Gönder

Ahmet Mete Işıkara diyorki "türkiye depremle yaşamaya alışmalı",
Bende diyorum ki kendime "oğlum hakan sende bu 1. fazlarla yaşamaya alışmalısın"
hasari
Süper Üye
Süper Üye

1. fazların yerine YENİ BTS ler    10 May 2008, 21:59Alıntıyla Cevap Gönder

yasarcan yazmış:
çocuk babasına gider ve para ister;
baba 50 lira versene
baba;
ne? 40 lira mı
30 lirayı napcan?
20 lira neyine yetmez?
alsana 10 lira
diyip cebinden çıkarıp 5 lira verir çocukta babasına;
baba zaten 5 lira isteyecektim böyle yapacağını tahmin etmiştim fazladan istedim der.
baba çocuğuna;
vay eşek sıpası demek sahte para vermesem beni kandıracaktın der.

Laughing Laughing

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
hasari
Süper Üye
Süper Üye

1. fazların yerine YENİ BTS ler    10 May 2008, 22:00Alıntıyla Cevap Gönder

hakanotuken yazmış:
Ahmet Mete Işıkara diyorki "türkiye depremle yaşamaya alışmalı",
Bende diyorum ki kendime "oğlum hakan sende bu 1. fazlarla yaşamaya alışmalısın"

+1
acustic27
Aktif Üye
Aktif Üye

1. fazların yerine YENİ BTS ler    10 May 2008, 22:01Alıntıyla Cevap Gönder

benim hurdalar celeron 386 Razz
KeRASuS_28
Seçkin Üye
Seçkin Üye

1. fazların yerine YENİ BTS ler    10 May 2008, 22:29Alıntıyla Cevap Gönder

öğrenciye bu bilgisayar demek içimden gelmiyor...

kursu bırakın dersi zor işliyorum. MEB de bu bilgisayarlarla kurs vermeyi zorunlu tutuyor

dünya bankası 1 sene daha bekletiyor bakalım ne yapacağız Exclamation
hasan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

1. fazların yerine YENİ BTS ler    10 May 2008, 23:07Alıntıyla Cevap Gönder

aeness yazmış:
Hayattan daha fazlasını isteyen, önce elindekileri kaybetmeyi haketmemiş olmalıdır

Şu an saat 00:07 ve bu yazdığınız yazıyla konumuzu bağdaştıramadım.

1- Ben öğrencilerim için istiyorum.
2- Ben kendim için istiyorum; çünki daha güzel ders işlerim ve daha mutlu olurum.

Bilirsiniz, öğretmenliğin en cazibedar tarafı, öğrencinin öğrendiğini görmektir.

Bu hafta sunu hazırlamayı anlatıyordum. Ses ekleme için 2mb bir ***** (mepeüç) seçtirdim. Ve bilgisayar dondu. sebeb??? bir dakika önce öğrencimin hazırladığı sunuyu kapattırmayı untmuşum!!!!??? . 32MB lık deasa RAMim hernedense yetmedi.
Okullara yeni verilen bilgisayarların RAMi kaç??? 2048 mb (kısaca 2 cigabayt diyorsunuz) 2048/32= ????
Yıl sonu gediğinde öğrencilerimin bilgisayara kaydettiği dosyalar için yer kalmıyor. Video falan kaydettiriyorum ya.... 4 BGyi nasıl bitiriyorlar anlamıyorum Sad
hasari
Süper Üye
Süper Üye

1. fazların yerine YENİ BTS ler    10 May 2008, 23:28Alıntıyla Cevap Gönder

hasan yazmış:
aeness yazmış:
Hayattan daha fazlasını isteyen, önce elindekileri kaybetmeyi haketmemiş olmalıdır

2- Ben kendim için istiyorum; çünki daha güzel ders işlerim ve daha mutlu olurum.

Bilirsiniz, öğretmenliğin en cazibedar tarafı, öğrencinin öğrendiğini görmektir.

Bu hafta sunu hazırlamayı anlatıyordum. Ses ekleme için 2mb bir ***** (mepeüç) seçtirdim. Ve bilgisayar dondu. sebeb??? bir dakika önce öğrencimin hazırladığı sunuyu kapattırmayı untmuşum!!!!??? . 32MB lık deasa RAMim hernedense yetmedi.
Okullara yeni verilen bilgisayarların RAMi kaç??? 2048 mb (kısaca 2 cigabayt diyorsunuz) 2048/32= ????
Yıl sonu gediğinde öğrencilerimin bilgisayara kaydettiği dosyalar için yer kalmıyor. Video falan kaydettiriyorum ya.... 4 BGyi nasıl bitiriyorlar anlamıyorum Sad

Çok haklısın kardeş....Sonuna kadar destek +1
aysegul_
Seçkin Üye
Seçkin Üye

1. fazların yerine YENİ BTS ler    10 May 2008, 23:45Alıntıyla Cevap Gönder

Ben umudumu kestim artık... Sözde geçen yıl yazısı bile gelmişti, yazın değişecekti... Ama hala ortada bir değişiklik yok....

Elde olanla yetinmek zorundayız maalesef Sad Okullarımızda teknolojiyi en iyi şekilde kullanmamızı istiyorlar... Ama teknolojiyi kullanmak için yeterli donanımın gerektiğini akıl etmiyorlar... Bakalım daha kaç yıl daha bekleyeceğiz ...
aeness
Aktif Üye
Aktif Üye

1. fazların yerine YENİ BTS ler    11 May 2008, 0:54Alıntıyla Cevap Gönder

hasan yazmış:
aeness yazmış:

Alamıyorum, yapamıyorum başaramıyorum diyenler, zaten almış oldukları nedeniyle başarıyorlarmıydı, yapıyorlarmıydı, görevlerini o şartlarda hakkıyla eda ediyorlarmıydı. Bunu demek istedim sadece ki sizin yaptığınızdan şüphem yoktur. .
hasari
Süper Üye
Süper Üye

1. fazların yerine YENİ BTS ler    11 May 2008, 1:08Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam oda kişilerin vicdanlarına kalmış bırakalım onlar düşünsün...
aeness
Aktif Üye
Aktif Üye

1. fazların yerine YENİ BTS ler    11 May 2008, 1:11Alıntıyla Cevap Gönder

haklısınız zaten ben şahısları hedef alarak söylemedim ki. iyilik ve kötülükten de heryerde bahsedilir. Sonuçta onlarda kişilerin problemi. Ama bırakında onlar düşünsün denmiyor kötülük için mesela.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder3. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler

1. fazların yerine YENİ BTS ler

page generation = 0.75085 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)