Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   İlköğretim Bilişim Teknolojileri Uygulama ve Materyaller ---> 1. Basamak

1. BASAMAK Nasıl Oturmalıyım Sağlıma Dikkat Ediyorum DOC

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
unbreakable
Site Gezgini
Site Gezgini

1. BASAMAK Nasıl Oturmalıyım Sağlıma Dikkat Ediyorum DOC    05 Ekm 2007, 11:05Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar, malum kitap sorunu yüzünden etkinlikleri uygulama biraz zor hale geldi. Bu çalışmam 1. Basamaktaki ilk 4 etkinliğin Word dosyası şeklinde hazırlanmasıdır. Dosyaları öğrenci bilgisayarlarına gönderip, daha sonra öğretmen bilgisayarına alabilirsiniz. Devamını göndermeye çalışacağım. Devamı: Nasıl Oturmalıyım ve Sağlığıma Dikkat Ediyorum Etkinlikleri.
Link:http://dosya.arsiv.gen.tr/file.php?file=a64bce09d6e560b07189d939bc36c17c

1.BASAMAK.rar
 Açıklama:

İndir
 Dosya Adı:  1.BASAMAK.rar
 Dosya Boyutu:  119.62 KB
 İndirilme:  1217 defa

En son unbreakable tarafından 16 Ekm 2007, 8:56 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
aitor
Seçkin Üye
Seçkin Üye

1. BASAMAK Nasıl Oturmalıyım Sağlıma Dikkat Ediyorum DOC    05 Ekm 2007, 11:12Alıntıyla Cevap Gönder

eyvallah hocam
gizemkar
Onursal Üye
Onursal Üye

1. BASAMAK Nasıl Oturmalıyım Sağlıma Dikkat Ediyorum DOC    05 Ekm 2007, 12:08Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürler hocam
nazlı
Aktif Üye
Aktif Üye

1. BASAMAK Nasıl Oturmalıyım Sağlıma Dikkat Ediyorum DOC    05 Ekm 2007, 12:35Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürler hocam
ibrahimdemircan
Aktif Üye
Aktif Üye

1. BASAMAK Nasıl Oturmalıyım Sağlıma Dikkat Ediyorum DOC    05 Ekm 2007, 12:42Alıntıyla Cevap Gönder

Paylaşım için teşekkürler
ilkbilir
Site Gezgini
Site Gezgini

1. BASAMAK Nasıl Oturmalıyım Sağlıma Dikkat Ediyorum DOC    05 Ekm 2007, 14:14Alıntıyla Cevap Gönder

eline sağlık
ak3453
Site Gezgini
Site Gezgini

1. BASAMAK Nasıl Oturmalıyım Sağlıma Dikkat Ediyorum DOC    07 Ekm 2007, 23:47Alıntıyla Cevap Gönder

hocam eline ve emeğine sağlık
processor
Seçkin Üye
Seçkin Üye

1. BASAMAK Nasıl Oturmalıyım Sağlıma Dikkat Ediyorum DOC    08 Ekm 2007, 0:03Alıntıyla Cevap Gönder

hocam rar dan tamamnı açamıyorum. yani çıkartırken hata veriyor...
esinemci
Aktif Üye
Aktif Üye

1. BASAMAK Nasıl Oturmalıyım Sağlıma Dikkat Ediyorum DOC    08 Ekm 2007, 0:09Alıntıyla Cevap Gönder

ellerine sağlık arkadaşım
nedenben
Seçkin Üye
Seçkin Üye

1. BASAMAK Nasıl Oturmalıyım Sağlıma Dikkat Ediyorum DOC    08 Ekm 2007, 0:15Alıntıyla Cevap Gönder

TEŞEKKÜRLER hocam eline sağlık
duayen
Seçkin Üye
Seçkin Üye

1. BASAMAK Nasıl Oturmalıyım Sağlıma Dikkat Ediyorum DOC    08 Ekm 2007, 0:22Alıntıyla Cevap Gönder

ben kitapları internetten indirdim ve kendi bilgisayarımdan etkinlikleri projeksiyon makinası ile tahtaya yansıtıyorum. o şekilde öğrencilere anlatıyorum. hemen hemen tüm öğrencileri tahtaya kaldırıyorum. her öğrencinin kendi bilgisayarında yapıp bilgisayarlarına kaydetmeleri gerekmiyor değil mi? Confused
ghostbes
Aktif Üye
Aktif Üye

1. BASAMAK Nasıl Oturmalıyım Sağlıma Dikkat Ediyorum DOC    15 Ekm 2007, 8:55Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürler hocam gerçekten iyi bir paylaşım +1
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   İlköğretim Bilişim Teknolojileri Uygulama ve Materyaller ---> 1. Basamak

1. BASAMAK Nasıl Oturmalıyım Sağlıma Dikkat Ediyorum DOC

page generation = 0.16143 seconds, sql queries = 16

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması