Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   İlköğretim Bilişim Teknolojileri Uygulama ve Materyaller ---> 1. Basamak

1. Basamak_1 hafta

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
emin.umut
Site Admin
<marquee><b>Site Admin</b></marquee>

1. Basamak_1 hafta    07 Ekm 2007, 17:29Alıntıyla Cevap Gönder

Konular işlendi ama belki kullanan olur...

File-Size: 5,39 MB
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/60911856/1._BASAMAK_1.rar

----------------------------------------------------------------------------------------------
frt44
Seçkin Üye
Seçkin Üye

1. Basamak_1 hafta    07 Ekm 2007, 17:37Alıntıyla Cevap Gönder

resimler gayet güzel...çocuklara gösterilecek sunu şeklinde hazırlansa belki senin için daha faydalı olurdu..bu biraz sadece öğretmen bakacak gibi olmuş..

yine de gayet güzel hazırlanmış..bu arada resimleri sen mi hazırladın?
nemezis
Site Gezgini
Site Gezgini

1. Basamak_1 hafta    07 Ekm 2007, 17:45Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürederim.
emin.umut
Site Admin

1. Basamak_1 hafta    07 Ekm 2007, 17:58Alıntıyla Cevap Gönder

frt44 yazmış:
resimler gayet güzel...çocuklara gösterilecek sunu şeklinde hazırlansa belki senin için daha faydalı olurdu..bu biraz sadece öğretmen bakacak gibi olmuş..

yine de gayet güzel hazırlanmış..bu arada resimleri sen mi hazırladın?

Siz galiba sunuyu incelemediniz, sunu çocuklara yönelik hazırlanmıştır, yazılar öğretmenin sorması yada anlatması gereken yazılardır. (biliyorsunuz 1. sınıflar okuma yazma bilmiyorlar)
frt44
Seçkin Üye
Seçkin Üye

1. Basamak_1 hafta    07 Ekm 2007, 18:29Alıntıyla Cevap Gönder

1.sınıflara anlatılacak şekilde hazırladığınız anlamadım...sunuyu inceledim...ama bu sitedeki neredeyse bütün öğretmenler 1.basamağı 4.sınıflara işliyor..ve bilgisayar öğretmenlerinin 1-2-3. sınıflara girmesi yasak...girse bile ekders alamaz o yüzden 1.sınıflar için hazırlanmış olabileceği aklıma gelmedi..ama emin olun bu kimsenin aklına gelmez....ÇÜNKÜ biz 1.sınıflara girmiyoruz..(ki sizde biliyorsunuz 4.sınıflar okuma biliyor)

En son frt44 tarafından 07 Ekm 2007, 18:30 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
hakoteknik
Seçkin Üye
Seçkin Üye

1. Basamak_1 hafta    07 Ekm 2007, 18:30Alıntıyla Cevap Gönder

emeğinize sağlık
emin.umut
Site Admin

1. Basamak_1 hafta    07 Ekm 2007, 18:41Alıntıyla Cevap Gönder

Ben 1. sınıfların da dersine giriyorum da.İsteyen tekrar düzenler sunuları...
frt44
Seçkin Üye
Seçkin Üye

1. Basamak_1 hafta    07 Ekm 2007, 18:50Alıntıyla Cevap Gönder

tamam elinize sağlık tekrar..ama bilginiz olsun biz 1 -2-3.sınıflardan ek ders alamıyoruz..kanunen benim bildiğim böyle...gönüllü giriyor gibi oluyoruz...bunu araştırın daha sonra aldığınız para sıkıntı yaratmasın...
emin.umut
Site Admin

1. Basamak_1 hafta    07 Ekm 2007, 19:00Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam ben özel okuldayım, anasınıfı dahil, 8' kadar giriyorum...

En son emin.umut tarafından 27 Ekm 2007, 2:22 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
ba2khan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

1. Basamak_1 hafta    07 Ekm 2007, 20:22Alıntıyla Cevap Gönder

frt44 yazmış:
tamam elinize sağlık tekrar..ama bilginiz olsun biz 1 -2-3.sınıflardan ek ders alamıyoruz..kanunen benim bildiğim böyle...gönüllü giriyor gibi oluyoruz...bunu araştırın daha sonra aldığınız para sıkıntı yaratmasın...
müdürün uygulamasına göre değişiyo ,ve ek ders de alınır hatta resim ,müzik dersine giren branşçı arkadaşlarım bile var ,okuldan okula değişiyo ve inan bana çoğu okulda 1-2-3 lere bilgisayar dersi var
frt44
Seçkin Üye
Seçkin Üye

1. Basamak_1 hafta    07 Ekm 2007, 21:00Alıntıyla Cevap Gönder

yok var da...ek ders alamıyor...giren arkadaşların ek ders alıyor olabilir ama eğer böyle derse girilemiyorsa, verilen ek ders geri alınır zaten...ben girilemiyor biliyorum..bana eski ilçe milli eğitim müdürüm böyle söylemişti..
quietfrantic
Yeni Üye
Yeni Üye

1. Basamak_1 hafta    09 Eyl 2008, 17:09Alıntıyla Cevap Gönder

hocamsanırım linkte bir problem varsanırım uzun süredir kimsede bişeyler yazmamış ben 1. sınıflara 1. basamağı anlatıcam tabii 2 ve 3 leride 1den başlatıcam bu sunu resimleri hoşduruyor fakat indiremedim dosya bulunamadı hatası veriyor rapidde
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   İlköğretim Bilişim Teknolojileri Uygulama ve Materyaller ---> 1. Basamak

1. Basamak_1 hafta

page generation = 0.19303 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması