Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Mevzuat-Yönetmelik

1,2 ve 3.sınıflar için bilgisayar dersi

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
Yalnız_Kurt
Süper Üye
Süper Üye

Re: 1,2 ve 3.sınıflar için bilgisayar dersi    10 Eyl 2008, 17:39Alıntıyla Cevap Gönder

mabel yazmış:
arkadaşalar bu sınıfların ek dersini bizmi alıyoruz yoksa sınıf öğretmenleri mi?

sınıf öğretmenleri alıyor 1 2 ve 3. sınıf dewrslerine giren öğretmene ek ders ödenmiyor bir yazı gelmişti geçen yıl hatta 4 ve 5 ler için de aynı şey geçerli
adige_emrah
Aktif Üye
Aktif Üye

Re: 1,2 ve 3.sınıflar için bilgisayar dersi    11 Eyl 2008, 11:15Alıntıyla Cevap Gönder

Yalnız_Kurt yazmış:
mabel yazmış:
arkadaşalar bu sınıfların ek dersini bizmi alıyoruz yoksa sınıf öğretmenleri mi?

sınıf öğretmenleri alıyor 1 2 ve 3. sınıf dewrslerine giren öğretmene ek ders ödenmiyor bir yazı gelmişti geçen yıl hatta 4 ve 5 ler için de aynı şey geçerli

olurmu hocam ya sende yapma 4 5 ler için geçerli olurmu yapmayın Allah aşkına uydurmayın. 4 5 lere girebiliyoz ve ekders alabiliyoz
masci
Aktif Üye
Aktif Üye

1,2 ve 3.sınıflar için bilgisayar dersi    11 Eyl 2008, 11:21Alıntıyla Cevap Gönder

hocam 1.2.3 lere bilgisayar dersine girmek kadar yorucu pis bişey yok boşvrrin derim eksik kalsın
bulentyildirim
Site Gezgini
Site Gezgini

1,2 ve 3.sınıflar için bilgisayar dersi    11 Eyl 2008, 11:26Alıntıyla Cevap Gönder

Arkdaşlar Bizi Bağlayan MEB İlköğretim Kurumları Yönetmeliği
http://e-okul.meb.gov.tr/Dokumanlar/ILKOGETIM_YONETMELIGI.pdf (güncel hali)
Madde 64
(Değişik dördüncü fıkra: 2.5.2006/26156 RG) İlköğretim okullarının 4 üncü ve 5 inci
sınıflarında özel bilgi, beceri ve yetenek isteyen; beden eğitimi, müzik, görsel sanatlar, din
kültürü ve ahlâk bilgisi, yabancı dil ve bilgisayar dersleri branş öğretmenlerince okutulur. Ancak,
ihtiyacın branş öğretmenlerince karşılanamaması hâlinde bu dersler, yüksek öğrenimlerini söz
konusu branşlarda yapan sınıf öğretmenleri veya sınıf öğretmeni olup bu alanda hizmet içi
eğitim sertifikası almış öğretmenler tarafından ders değişimi yolu ile okutulabilir. Bunun da
mümkün olmadığı durumlarda bu dersler, sınıf öğretmenince okutulmaya devam edilir.
mabel
Aktif Üye
Aktif Üye

1,2 ve 3.sınıflar için bilgisayar dersi    12 Eyl 2008, 10:17Alıntıyla Cevap Gönder

kadrolu olanlar alabiliyormuş hocam.szöleşmeliler alamıyomuş
halid03
Seçkin Üye
Seçkin Üye

1,2 ve 3.sınıflar için bilgisayar dersi    12 Eyl 2008, 10:43Alıntıyla Cevap Gönder

http://www.memurlar.net/common/documents/929/haftal%FDkders%E7izelgesi%20de%F0i%FEiklik.pdf

çizelgesinde secmeli dersler kısmında 1,2,3 sınıflara bilişim tekn. dersi var. neden ek ders alınmasın ki ?

ben formatorluk bekliyorum. 2-3 sınıflara derse gireceğim.
vikvik
Aktif Üye
Aktif Üye

1,2 ve 3.sınıflar için bilgisayar dersi    12 Eyl 2008, 10:47Alıntıyla Cevap Gönder

bende 1 23 lere gireceğim ve bu konuyu çok merak ediyorum ek ders alırmıyım bilmiyorum:(
mabel
Aktif Üye
Aktif Üye

1,2 ve 3.sınıflar için bilgisayar dersi    12 Eyl 2008, 10:47Alıntıyla Cevap Gönder

yok mu tecrübeli hocalarım bilgilendirin bizi lütfen.ben bugün bursa osmangazi ilçe milli eğitime gittim.sözleşmeli olduğun için alamazsın dediler.kadrolular alabiliyormuş.ama başka bi okulda kadrolu çalışan arkadaşıma da müdürü sen alamazsın demiş.

yorum yok..
vikvik
Aktif Üye
Aktif Üye

1,2 ve 3.sınıflar için bilgisayar dersi    12 Eyl 2008, 10:48Alıntıyla Cevap Gönder

ben müdüre o yönetmeliği söylemiştim aslında sınıf öğretmeninin girmesi gerekmiş sorun olur mu dedim bizim aramızda olan bişey okul içinde kalsın dedi Sad
mabel
Aktif Üye
Aktif Üye

1,2 ve 3.sınıflar için bilgisayar dersi    12 Eyl 2008, 10:54Alıntıyla Cevap Gönder

bi ark ım da istanbul milli eğitimi aratıp sordu.kadrolu olanlar 123 lerin ek dersini alabiliyormuş.hem sınıf öğrt hem bilg öğretmeni alıyormş.
ernaho
Site Gezgini
Site Gezgini

1,2 ve 3.sınıflar için bilgisayar dersi    12 Eyl 2008, 14:30Alıntıyla Cevap Gönder

bu kouda elinde bi yazı olan varmı? ya da milli eğitimden görüş alan da olsa olur. şu işi kesin bi sonuca ulaştırmak lazım.
fairy
Yeni Üye
Yeni Üye

1.2.3. sınıflara ders    19 Ekm 2008, 21:34Alıntıyla Cevap Gönder

Aradaşlar saat sekizden beri yöneteliklere bakınıyorum. 1.2. ve 3. sınıflara giremedigmizin ibaresi nerede yazıyor? Lütfen bilen birileri yazsın. İlköğretim okulları yönetmeliği ve ek ders yönetmeliğini de okudum. Öyle bir şey yazmıyor.Yönetmelikler de ekte. Buyrun okuyun inceleyin. Ayrca bu konuda olmasa da birçok konuda da bilmediğiniz yeni şeyler farkedeceksiniz.

yonetmelikler.rar
 Açıklama:
io.ve ek ders yönetmelikleri

İndir
 Dosya Adı:  yonetmelikler.rar
 Dosya Boyutu:  200.38 KB
 İndirilme:  9 defa

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Mevzuat-Yönetmelik

1,2 ve 3.sınıflar için bilgisayar dersi

page generation = 0.79555 seconds, sql queries = 16

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)