Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Mevzuat-Yönetmelik

1 2 VE 3. SINIFLARA DERSE GİREBİLECEKMİŞİZ..

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
YazarMesaj
dorian
Aktif Üye
Aktif Üye

1 2 VE 3. SINIFLARA DERSE GİREBİLECEKMİŞİZ..    18 Hzr 2008, 11:19Alıntıyla Cevap Gönder

1 ve 2. sınıflara derse girdim...
Bi ara "USLU DURURSANIZ HERKESE ÇİKOLATA ALICAM" dedim, bana "USLU NE DEMEK ÖĞRETMENİM" dediler...
Confused
hakansia
Seçkin Üye
Seçkin Üye

1 2 VE 3. SINIFLARA DERSE GİREBİLECEKMİŞİZ..    18 Hzr 2008, 11:31Alıntıyla Cevap Gönder

BEN TEBLİĞLER DERGİSİNDE BU MADDEYİ BULAMADIM.ŞİMDİ BAN BU DERGİNİ NUMARSAINI VE SAYFASINI YAZARSA SEVİNİRİM.http://yayim.meb.gov.tr/dergiler/pdf/2597.pdf BURDA YOK BULAMDIM.
ozlemmehmet06
Aktif Üye
Aktif Üye

1 2 VE 3. SINIFLARA DERSE GİREBİLECEKMİŞİZ..    18 Hzr 2008, 11:36Alıntıyla Cevap Gönder

Önceki sene 1 sınıftan 8 sınıfa kadar bütün şublerin dersine girdim. Ama çok zordu. 1 saat 8 lere derse girip ardından 1.sınıf çocuklarına ders anlatmak inanılmaz zordu. Temel seviyeden üst seviyeye geçmek ve bunu bir arnda yapmak kolay değil. O yüzden 1-3.sınıfların derslerini alırken çok iyi düşünün derim.Bu tecrübeyi yaşayan biri olarak
ao1983
Aktif Üye
Aktif Üye

1 2 VE 3. SINIFLARA DERSE GİREBİLECEKMİŞİZ..    18 Hzr 2008, 11:36Alıntıyla Cevap Gönder

hakansia yazmış:
BEN TEBLİĞLER DERGİSİNDE BU MADDEYİ BULAMADIM.ŞİMDİ BAN BU DERGİNİ NUMARSAINI VE SAYFASINI YAZARSA SEVİNİRİM.http://yayim.meb.gov.tr/dergiler/pdf/2597.pdf BURDA YOK BULAMDIM.

hocamın da dediği gibi dergi numarası ve sayfasını yazabilirseniz sevinirim bende...
hakansia
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Re: 1 2 VE 3. SINIFLARA DERSE GİREBİLECEKMİŞİZ..    18 Hzr 2008, 11:56Alıntıyla Cevap Gönder

kendir_li yazmış:
arkadaşalr bizim müdür sene başında giremeyecegimizi söylemişti bana ama en son gelen tebligler dergisinde breaş öğretmenleri özel yetenek gerktiren derslerede girebilir 1 2 ve 3.sınıflarda diye bir kısım vardı.Onu alıp müdüfre götürdüm bugün evet dedi buna göre seneye derse girebilirsin dedi..
hocam şu tebliler dergizinin hangi aya ait olduğunu söylermisin?
DotCom
Seçkin Üye
Seçkin Üye

1 2 VE 3. SINIFLARA DERSE GİREBİLECEKMİŞİZ..    18 Hzr 2008, 14:15Alıntıyla Cevap Gönder

sanırım kendir_li arkadaşımız 1 2 ve 3. sınıflarda da bilişim dersinin olduğundan hareketle böyle bir açıklamada bulunmuş dersin sınıf öğretmeni tarafından verileceği ilköğüretim yönetmeliğinde yer almaktadır. Biz giremeyiz 1 -3. sınıflara maalesef
aitor
Seçkin Üye
Seçkin Üye

1 2 VE 3. SINIFLARA DERSE GİREBİLECEKMİŞİZ..    18 Hzr 2008, 14:27Alıntıyla Cevap Gönder

işim olmaz küçüklerle
aeness
Aktif Üye
Aktif Üye

1 2 VE 3. SINIFLARA DERSE GİREBİLECEKMİŞİZ..    18 Hzr 2008, 14:50Alıntıyla Cevap Gönder

süper süper bak keyfine. hiç problem olmaz bol bol paint mause kullanımı
kendir_li
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

1 2 VE 3. SINIFLARA DERSE GİREBİLECEKMİŞİZ..    03 Tem 2008, 21:26Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaslar bır kac arkadas dergının sayısını ormus kusura bakmayın...bayagı yazılmayınca konuya mesaj denk gelmemış..
cilt71 sayi 2607 incelerseniz görebileceksiniz arkadaslar dersleri saymıs.......
ben aldım müdürüme götürdüm evet bundan sonra girebilirsin dedi......
skydive707
Aktif Üye
Aktif Üye

1 2 VE 3. SINIFLARA DERSE GİREBİLECEKMİŞİZ..    03 Tem 2008, 22:22Alıntıyla Cevap Gönder

girersin ama ek ders alamazsın hocam
bu işte bir yanlışlık olmalı
Hacker
Site Admin
<marquee><b>Site Admin</b></marquee>

1 2 VE 3. SINIFLARA DERSE GİREBİLECEKMİŞİZ..    03 Tem 2008, 23:55Alıntıyla Cevap Gönder

http://yayim.meb.gov.tr/dergiler/pdf/2607.pdf

sayfa 17 de diyorki;

BranĢ öğretmeni
MADDE 38- (1) Ġlköğretim okullarının 1-5 inci sınıflarında sınıf öğretmenliği esastır.

(2) Ġlköğretim okullarının 4 ve 5 inci sınıflarında özel bilgi, beceri ve yetenek isteyen beden eğitimi, müzik, görsel sanatlar, din kültürü ve ahlak bilgisi, bilgisayar, yabancı dil ve sanat etkinlikleri derslerinde branĢ öğretmenleri görevlendirilir. Bu sınıflarda diğer dersler için de branĢ öğretmenleri görevlendirilebilir.

(3) Okul öncesi eğitim kurumlarında ve ilköğretim okullarının ana sınıfı, 1, 2 ve 3 üncü sınıflarında özel bilgi, beceri ve yetenek isteyen dersler için de branş öğretmenleri görevlendirilebilir.

(4) Ġlköğretime yönelik dershanelerde de branĢ öğretmeni görevlendirilebilir.

demekki bencede artık girilebiliyor...
girilebildigine göre ücretide ödenir sıkıntı olmaz.
Türkiye58
Süper Üye
Süper Üye

1 2 VE 3. SINIFLARA DERSE GİREBİLECEKMİŞİZ..    04 Tem 2008, 0:02Alıntıyla Cevap Gönder

valla ben olsam girmem arkadaşlar zor oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Mevzuat-Yönetmelik

1 2 VE 3. SINIFLARA DERSE GİREBİLECEKMİŞİZ..

page generation = 0.45370 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)