Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Mevzuat-Yönetmelik

1,2,3 .Sınıflara Branş Öğretmenleri Girebiliyor mu?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
msa
Yeni Üye
Yeni Üye

1,2,3 .Sınıflara Branş Öğretmenleri Girebiliyor mu?    30 Ekm 2007, 17:14Alıntıyla Cevap Gönder

Bununla ilgili resmi yazı gönderebilir misiniz?
karinca_52
Süper Üye
Süper Üye

1,2,3 .Sınıflara Branş Öğretmenleri Girebiliyor mu?    30 Ekm 2007, 17:17Alıntıyla Cevap Gönder

giremezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
msa
Yeni Üye
Yeni Üye

1,2,3 .Sınıflara Branş Öğretmenleri Girebiliyor mu?    30 Ekm 2007, 17:19Alıntıyla Cevap Gönder

Bence de giremez.
Resmi yazı gönderebilir misin?
hakoteknik
Seçkin Üye
Seçkin Üye

1,2,3 .Sınıflara Branş Öğretmenleri Girebiliyor mu?    30 Ekm 2007, 17:23Alıntıyla Cevap Gönder

VALLAHİ YAZI VAR MI BİLMİYORUM. AMA BEN GİRİYORUM. eKDERS ÖDENİR Mİ DEDİM ÖDENİR DEDİLER BİZDE GİRİYORUZ.
karinca_52
Süper Üye
Süper Üye

1,2,3 .Sınıflara Branş Öğretmenleri Girebiliyor mu?    30 Ekm 2007, 17:35Alıntıyla Cevap Gönder

hocam ek ders alamazsın ha ben sınıfçı otursun ben girim diyorsan gir ama o adam ek dersini alır sen hiç bi şey alamazsın
seyyah35.5
Aktif Üye
Aktif Üye

1,2,3 .Sınıflara Branş Öğretmenleri Girebiliyor mu?    30 Ekm 2007, 22:32Alıntıyla Cevap Gönder

Ben giriyorum ve ekdersimi de alıyorum.Sınıf öğretmeni de alıyor.
grapegate77
Aktif Üye
Aktif Üye

1,2,3 .Sınıflara Branş Öğretmenleri Girebiliyor mu?    30 Ekm 2007, 22:58Alıntıyla Cevap Gönder

resmi yazıyı bilmiyorum ama ben de giriyorum. ek ders te alıyorum.
msa
Yeni Üye
Yeni Üye

1,2,3 .Sınıflara Branş Öğretmenleri Girebiliyor mu?    30 Ekm 2007, 23:22Alıntıyla Cevap Gönder

Anlaşılan bunu milli eğitime de sorsam resmi yazı veremeyecekler. Confused
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Mevzuat-Yönetmelik

1,2,3 .Sınıflara Branş Öğretmenleri Girebiliyor mu?

page generation = 1.04275 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)