|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
cogullu
Moderatör

|  | zkz
Aktif Üye

| 10 Parmak Yazmak İster Misiniz? 22 Nis 2007, 10:56 | |
| | thanks. hala ekrana bakarak yazaıyorum. illede klavyeye bakma isteği içindeyim. bakalım çalışıcammm.... | | |
|  | Hacker

| 10 Parmak Yazmak İster Misiniz? 22 Nis 2007, 13:21 | |
| Hocam biz klavyeye bakmadan yazmayı ögrenene kadar yakında söyleneni anlayan PC icad edecekler.
Hani hep bir zorlama olmayınca bişey yapmama eğilimine gireriz ya ondan öğrenemiyoruz bence. 10 yıl bilgisayr kullandım bakmadan yazamıyordum. Askere bir gittim klavyelerin hepsi F yapacak bişey yok mecbur ögrenmeliyim yada daha kolayıma giden bir yol buldum dillerden bilgisayrın klavye düzenine Q yu ekledim onada kısayol tuşu atadım (ctrl+shift) F klavyede Q yazmayı denedim biraz zorladım oldu. Öğrenemezseniz sizide askere gönderelim... kesin çözüm garantisini veriyorum size bakmadan q yazarak gelirsiniz  | | |
|  | zulfikar1985
Site Gezgini

| 10 Parmak Yazmak İster Misiniz? 23 Eyl 2007, 18:30 | |
| | file not found :S | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.97112 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)
|